anunturi
grandchef
mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Advertorial

9 sfaturi pentru un frigider mai organizat, potrivit profesioniștilor (P)

GALERIE
combina frigorifica
 • combina frigorifica
- +

Un frigider dezorganizat poate face dificilă găsirea a ceea ce aveți nevoie, facilitând în același timp risipirea alimentelor. Dar, potrivit organizatorilor profesioniști, organizarea frigiderului dvs. poate dura mai puțin de o oră și puteți profita de avantajele în fiecare zi.

Iată câteva sfaturi de specialitate pentru organizarea frigiderului, indiferent dacă locuiți singur sau cu mai multe persoane.

Faceți-vă un plan

Gândiți-vă la modul în care folosiți frigiderul sau combina frigorifică. Doriți să păstrați totul pentru a face prânzurile împreună într-un singur loc sau ați prefera ca frigiderul să fie organizat pe grupuri de alimente? Pentru orice proiect de organizare, doriți să vă gândiți la stocarea diferitelor lucruri în locuri care au sens. Veți ști întotdeauna că raftul superior este pentru resturi, de exemplu. Decideți unde doriți să fie articolele, odată ce totul este curățat.

Scoateți totul din frigider

Experții sugerează să apucați o pungă de gunoi și un coș de reciclare și să fiți pregătit să aruncați lucruri. Ar trebui să aruncați orice mâncare pe care nu o simțiți a fi în siguranță, chiar dacă ați plătit mulți bani pentru asta. De asemenea, veți dori să verificați datele de expirare. Plasați tot ce intenționați să păstrați pe tejghea, grupând articole în conformitate cu noul dvs. plan de organizare.

Ștergeți frigiderul cu o cârpă și un amestec de bicarbonat de sodiu și apă

Pentru a menține lucrurile în mișcare rapidă, vă recomandăm crearea unui produs de curățare simplu, cu bicarbonat de sodiu și apă. Ștergeți rapid rafturile și pereții frigiderului. Nu va fi nevoie să frecați, dar produsul de curățat va curăța tot felul de depuneri adunate în frigider.

Eliminați funcțiile de care nu aveți nevoie

Rafturile din majoritatea frigiderelor pot fi reglate sau scoase. Dacă aveți un insert de ouă în ușă sau un sertar de brânză pe care pur și simplu nu îl veți folosi, scoateți-le. Ajustați rafturile din frigider. Dacă cumpărați multe lucruri în sticle înalte, mișcați rafturile pentru a le face loc. Și citiți manualul! S-ar putea să existe funcții interesante de care nu sunteți conștient.

Păstrați obiectele care trebuie să rămână reci pe rafturi

Articolele sensibile la temperatură, cum ar fi ouăle și laptele, ar trebui să își găsească locul pe rafturi, unde temperatura rămâne mai rece și mai stabilă decât într-un loc precum ușa.

Așezați carnea pe raftul inferior

Va ușura curățarea frigiderului, în cazul în care ambalajul se scurge. Nu este nimic mai rău decât a pune carne în frigider doar pentru a găsi scurgeri peste rafturile de sub ea, câteva ore mai târziu.

Depozitați carnea crudă pe raftul cel mai de jos în cazul în care picură și pentru a preveni contaminarea lucrurilor. Rafturile de jos sunt cele mai dure rafturi, deci acesta este locul potrivit pentru depozitarea cărnii.

Puneți în ușă obiecte care pot rezista la temperaturi variate

De fiecare dată când deschideți ușa frigiderului, temperatura ingredientelor din ușă începe să crească. Aceste fluctuații de temperatură nu sunt bune pentru lactate sau ouă, dar este un spațiu excelent de depozitare pentru condimente. Stocați în ușă lucruri care nu trebuie păstrate foarte reci - cum ar fi condimente, apă îmbuteliată, gemuri și dulcețuri.

Gustările sănătoase, produsele proaspete și resturile care trebuie utilizate ar trebui menținute la nivelul ochilor

Încercați să puneți gustări sănătoase la nivelul ochilor, astfel încât să aveți mai multe șanse să ajungeți la ele. De asemenea, este mai probabil să consumați resturile dacă sunt ușor de văzut.

Creați etichete pentru diferite segmente în frigider

Acest lucru poate ajuta un frigider aglomerat să se simtă mai organizat. Când vine vorba de menținerea frigiderului organizat, în special într-o gospodărie cu mai multe persoane, etichetele sunt esențiale.

Organizatorii profesioniști spun că s-ar putea să organizați frigiderul pentru a vă satisface sistemul din mintea dvs., dar familia sau colegii de cameră s-ar putea să nu-l înțeleagă. Etichetele pot ghida pe toată lumea către locul în care trebuie să stea fiecare articol, menținându-vă frigiderul organizat mai mult timp.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Un vis de vară după Bacalaureat

Ioan Alexandru TOFAN

Un vis de vară după Bacalaureat

Nimeni nu s-a gândit, probabil, că elevul nu se stresează decât atunci când se întâlneşte cu absurdul unui sistem de învăţământ centrat pe el şi nu când i se cere să fie creativ, să gândească şi să ia în piept marile probleme ale culturii.

opinii

O lume a celorlalţi

Codrin Liviu CUȚITARU

O lume a celorlalţi

Personajele lui Ondaatje stau, prin urmare, sub semnul „dublei critici”, adică, în limbajul postcolonial, sub semnul „dublei identităţi”. De aici rezultă tipologii maleabile, dar şi, paradoxal, neconcesive.

Cinşpe regiuni de inspiraţie sovietică… (III)

George ŢURCĂNAŞU

Cinşpe regiuni de inspiraţie sovietică… (III)

În orice societate, sistemul administrativ este conceput în scopul eficientizării gestiunii resurselor umane şi naturale ale unui teritoriu. E necesar ca acest sistem să fie flexibil şi să articuleze într-o manieră echilibrată şi funcţională necesităţile fiecărui nivel de organizare (local, judeţean, regional etc.), conform principiului subsidiarităţii.

Conu’ Leonida faţă cu o lume a ielelor

Bogdan ILIESCU

Conu’ Leonida faţă cu o lume a ielelor

„My advice to other disabled people would be, concentrate on things your disability doesn't prevent you doing well, and don't regret the things it interferes with. Don't be disabled in spirit as well as physically.” (Sfatul meu pentru alte persoane cu dizabilităţi ar fi să vă concentraţi asupra lucrurilor pe care dizabilitatea dvs. nu vă împiedică să le faceţi bine şi să nu regretaţi lucrurile cu care interferează. Nu fiţi dezabilitaţi spiritual, aşa cum sunteti fizic.) Stephen Hawking

pulspulspuls

Întâlnire secretă a aurarului Georgică cu baza de la Iaşi, în toiul nopţii: se caută oameni noi

Întâlnire secretă a aurarului Georgică cu baza de la Iaşi, în toiul nopţii: se caută oameni noi

Rămaşi orfani la capitolul vizibilitate după ce mamaia Omida Şoşo a fost dată afară din partid şi, implicit, şi din filiala de Iaşi, în care a fost aleasă senatoare, cică ieşenii din acest partid au o mare problemă în ultima vreme: nu prea există în spaţiul public. 

Caricatura zilei

Rusia și-a amintit de Alaska

Editia PDF

Bancul zilei

Doctorul, panicat de o spargere de teava, suna repede instalatorul: -Hai, te rog, urgent, toata pivnita e inundata din cauza un (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.