9 sfaturi pentru un frigider mai organizat, potrivit profesioniștilor (P)
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Advertorial

9 sfaturi pentru un frigider mai organizat, potrivit profesioniștilor (P)

GALERIE
combina frigorifica
  • combina frigorifica
- +

Un frigider dezorganizat poate face dificilă găsirea a ceea ce aveți nevoie, facilitând în același timp risipirea alimentelor. Dar, potrivit organizatorilor profesioniști, organizarea frigiderului dvs. poate dura mai puțin de o oră și puteți profita de avantajele în fiecare zi.

Iată câteva sfaturi de specialitate pentru organizarea frigiderului, indiferent dacă locuiți singur sau cu mai multe persoane.

Faceți-vă un plan

Gândiți-vă la modul în care folosiți frigiderul sau combina frigorifică. Doriți să păstrați totul pentru a face prânzurile împreună într-un singur loc sau ați prefera ca frigiderul să fie organizat pe grupuri de alimente? Pentru orice proiect de organizare, doriți să vă gândiți la stocarea diferitelor lucruri în locuri care au sens. Veți ști întotdeauna că raftul superior este pentru resturi, de exemplu. Decideți unde doriți să fie articolele, odată ce totul este curățat.

Scoateți totul din frigider

Experții sugerează să apucați o pungă de gunoi și un coș de reciclare și să fiți pregătit să aruncați lucruri. Ar trebui să aruncați orice mâncare pe care nu o simțiți a fi în siguranță, chiar dacă ați plătit mulți bani pentru asta. De asemenea, veți dori să verificați datele de expirare. Plasați tot ce intenționați să păstrați pe tejghea, grupând articole în conformitate cu noul dvs. plan de organizare.

Ștergeți frigiderul cu o cârpă și un amestec de bicarbonat de sodiu și apă

Pentru a menține lucrurile în mișcare rapidă, vă recomandăm crearea unui produs de curățare simplu, cu bicarbonat de sodiu și apă. Ștergeți rapid rafturile și pereții frigiderului. Nu va fi nevoie să frecați, dar produsul de curățat va curăța tot felul de depuneri adunate în frigider.

Eliminați funcțiile de care nu aveți nevoie

Rafturile din majoritatea frigiderelor pot fi reglate sau scoase. Dacă aveți un insert de ouă în ușă sau un sertar de brânză pe care pur și simplu nu îl veți folosi, scoateți-le. Ajustați rafturile din frigider. Dacă cumpărați multe lucruri în sticle înalte, mișcați rafturile pentru a le face loc. Și citiți manualul! S-ar putea să existe funcții interesante de care nu sunteți conștient.

Păstrați obiectele care trebuie să rămână reci pe rafturi

Articolele sensibile la temperatură, cum ar fi ouăle și laptele, ar trebui să își găsească locul pe rafturi, unde temperatura rămâne mai rece și mai stabilă decât într-un loc precum ușa.

Așezați carnea pe raftul inferior

Va ușura curățarea frigiderului, în cazul în care ambalajul se scurge. Nu este nimic mai rău decât a pune carne în frigider doar pentru a găsi scurgeri peste rafturile de sub ea, câteva ore mai târziu.

Depozitați carnea crudă pe raftul cel mai de jos în cazul în care picură și pentru a preveni contaminarea lucrurilor. Rafturile de jos sunt cele mai dure rafturi, deci acesta este locul potrivit pentru depozitarea cărnii.

Puneți în ușă obiecte care pot rezista la temperaturi variate

De fiecare dată când deschideți ușa frigiderului, temperatura ingredientelor din ușă începe să crească. Aceste fluctuații de temperatură nu sunt bune pentru lactate sau ouă, dar este un spațiu excelent de depozitare pentru condimente. Stocați în ușă lucruri care nu trebuie păstrate foarte reci - cum ar fi condimente, apă îmbuteliată, gemuri și dulcețuri.

Gustările sănătoase, produsele proaspete și resturile care trebuie utilizate ar trebui menținute la nivelul ochilor

Încercați să puneți gustări sănătoase la nivelul ochilor, astfel încât să aveți mai multe șanse să ajungeți la ele. De asemenea, este mai probabil să consumați resturile dacă sunt ușor de văzut.

Creați etichete pentru diferite segmente în frigider

Acest lucru poate ajuta un frigider aglomerat să se simtă mai organizat. Când vine vorba de menținerea frigiderului organizat, în special într-o gospodărie cu mai multe persoane, etichetele sunt esențiale.

Organizatorii profesioniști spun că s-ar putea să organizați frigiderul pentru a vă satisface sistemul din mintea dvs., dar familia sau colegii de cameră s-ar putea să nu-l înțeleagă. Etichetele pot ghida pe toată lumea către locul în care trebuie să stea fiecare articol, menținându-vă frigiderul organizat mai mult timp.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Italia sau Finlanda?

Nicolae GRECU

Italia sau Finlanda?

Ce cale se va alege pentru naţionala României în urma Euro2020?

Filmuletul zilei

opinii

Seimeni (XIII). Ucenicia în meşteşugul pescuitului cu undiţa (2)

Eugen MUNTEANU

Seimeni (XIII). Ucenicia în meşteşugul pescuitului cu undiţa (2)

Autorul serialului rememorează în continuare cu emoţie şi descrie amănunţit primele lecţii de pe parcursul iniţierii sale în umila sectă a pescuitorilor cu undiţa de la Dunăre.

Îndemnuri de la Maica Siluana

pr. Constantin STURZU

Îndemnuri de la Maica Siluana

Tot cu gândul la Maica Siluana (1944-2021). Şi la ceea ce ne-a învăţat. Nu atât din cărţi, cât din cele trăite, experiate. Deschid un volum al său care-mi este foarte aproape de inimă: "Uimiri, rostiri, pecetluiri". Cuprinde o sută de "capete de învăţătură", de folos celui ce caută ieşirea din starea de păcat şi intrarea în bucuria lui Dumnezeu. Împărtăşesc cu voi câteva sclipiri din îndemnurile şi încredinţările sale.

Perspectivă inversă

arh. Ionel OANCEA

Perspectivă inversă

O dată cu realizarea primului plan urbanistic general al Iaşului în anii 1996-1998, managerul de atunci al proiectului a propus informatizarea regulamentelor de urbanism aferente zonelor funcţionale şi situaţiei juridice ale terenurilor astfel încât acestea să poată fi extrase automat la întocmirea certificatelor de urbanism. 

pulspulspuls

Ce are firma de lactate a soacrei cu relaţiile de biznis ale lui dom’ premare? Ehe: are, şi încă foarte multe...

Ce are firma de lactate a soacrei cu relaţiile de biznis ale lui dom’ premare? Ehe: are, şi încă foarte multe...

Dacă tot auzim că unii cetitori se plictisesc în casă de la atâta ploaie pe afară, am zic că numai bine pe azi să vă servim la lectură ceva fain, uşurel, fără colesterol şi, evident, cu multă coenzima Q10, ca să meargă şi chircit la birou, dar şi lăfăit în fotoliu. 

Caricatura zilei

Asta zebră!

Editia PDF

Bancul zilei

De acum, la internarea în spital pacientii sunt obligati sa aiba: extinctor, trusa de prim ajutor si lanterna (...)

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.