Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

vineri, 29.03.2024

​​Top 15-Champions League în viziunea fanilor

GALERIE
bayern-barca
  • bayern-barca
- +

 

Liga Campionilor revine săptămâna viitoare şi este aşteptată cu mare interes. Va putea Bayern München să-şi păstreze trofeul în luptă cu elita Europei? Ziarul spaniol „Marca” a lansat un sondaj cu privire la cea mai bună echipă din Europa şi miile de fani nu au întârziat să răspundă. Rezultatele (care se schimbă nesemnificativ de la zi la zi) le vedeţi mai jos, cu comentariile ziariştilor spanioli:

 

1. Bayern München 34%. Se pare că bavarezii sunt din nou cea mai puternică echipă din Europa. Cu Sane, Costa şi Marc Roca s-ar putea să fie chiar şi mai buni în acest sezon.

2. Real Madrid 24%: Nu au semnat cu nimeni peste vară, dar 24% din fani cred că sunt cei mai tari din Europa. Martin Odegaard a revenit din împrumut, în timp ce Eden Hazard este aşteptat să facă pasul în faţă alături de tinerii Vinicius Junior şi Rodrygo Goes.

3. Barcelona 11%: Poate că l-au păstrat pe Lionel Messi, dar i-au pierdut pe Suarez, Rakitic şi Nelson Semedo. Au venit pe „Nou Camp”, Francisco Trincao, Pedri, Miralem Pjanic şi Sergino Dest şi catalanii vor să renască după umilitorul 2-8 cu Bayern München din sferturile de finală din sezonul trecut.

4. Liverpool 10%: Campionii din Premier League au devenit şi mai buni cu Thiago şi Diogo Jota. Speră să revină la Istanbul pentru finala Ligii Campionilor – scena triumfului lor incredibil din 2005.

5. Juventus 5%: Noul manager Andrea Pirlo a făcut loc pentru Alvaro Morata, Arthur Melo şi Federico Chiesa. Cristiano Ronaldo va avea 36 de ani când Liga Campionilor va ajunge spre final şi vrea s-o câştige pentru a şasea oară.

6. Manchester City 4%: Pep Guardiola l-a înlocuit pe Lery Sane cu Ferran Torres, cumpărând încă doi apărători – Ruben Dias şi Nathan Ake. Vor câştiga în sfârşit Liga Campionilor?

7. Chelsea 3%: Chelsea a avut o vară minunată, semnând cu Kai Havertz, Timo Werner, Hakim Ziyech, Ben Chilwell, Edouard Mendy şi Thiago Silva. Este de aşteptat ca Frank Lampard să ajungă în fazele superioare ale competiţiei.

8-9. Paris Saint-Germain 2%: Francezii s-au oprit la ultimul obstacol sezonul trecut şi speră să treacă cu unul mai mult în acest sezon. Cu Kylian Mbappé şi Neymar totul este posibil. Se vor descurca totuşi fără Eric Maxim Choupo-Moting?

8-9. Borussia Dortmund 2%: Dortmund l-a păstrat pe Jadon Sancho şi acum îl are pe Erling Haaland în fruntea atacului. Thorgan Hazard, Gio Reyna şi Reinier Jesus devin tot mai buni cu vârsta.

10-14. Inter Milano 1%: Inter a reuşit să-l păstreze pe Lautaro Martinez şi i-a adăugat pe Arturo Vidal şi Achraf Hakimi. Ar putea trupa lui Antonio Conte să fie o ameninţare în Europa în acest sezon?

10-14. Tottenham 1%: „Spurs” au reuşit transferuri fantastice, aducându-i pe Garteh Bale, Sergio Reguilon şi Pierre-Emile Højbjerg.

10-14. Arsenal 1%: Tunarii nu vor fi în Liga Campionilor, dar l-au păstrat pe Pierre-Emerick Aubameyang şi au semnat cu Thomas Partey, Willian şi Gabriel.

10-14. Atletico Madrid 1%: Aşteptăm cu nerăbdare să-i vedem în Liga Campionilor cu Luis Suarez conducând atacul. Suporterii au fost dezamăgiţi să-l vadă pe Thomas Partey plecând la Arsenal în ultima zi de transferuri.

10-14: Sevilla 1%: Andaluzii l-au readus pe Ivan Rakitic pe lângă transferurile semnate cu Oscar Rodriguez, Oussma Idrissi, Marcos Acuna şi Karim Rekik. Câştigătorii din Europa League au reuşit să-i blocheze pe Manchester City care erau interesaţi de apărărătorul remarcabil Jules Koundé

15. Manchester United 0%: Aşa e, United are ZERO procente din voturi. Chiar dacă i-au adus pe Donny van de Beek, Alex Telles şi Edinson Cavani, nimeni nu-i vede printre cele mai bune echipe din Europa. (Preluat de la Hotnews.ro_

 

 

 

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cine profită de madam Şoşoacă

Pavel LUCESCU

Cine profită de madam Şoşoacă

Campania care urmează la Iaşi nu trebuie să devină un circ de tip Şoşoacă, decât dacă vrem să ne batem joc de viitorul acestui oraş. Nu vreau să spun că madam SOS România ar trebui ignorată, ci că n-ar fi rău dacă am încerca să înţelegem mai mult ce are în cap când vine vorba de viitorul oraşului şi mai puţin ce vrea ea să ne vândă, adică scandal.

opinii

Distrugerea statuilor

Alexandru CĂLINESCU

Distrugerea statuilor

Frenezia negatoare woke e urmarea obscurantismului, a fanatismului şi a inculturii. Ideologii woke au cale liberă în mass-media, au pătruns în universităţi şi în şcoli. Acţiunile lor n-au nimic comun cu adevărul istoric. Ei pretind că fac dreptate celor ai căror strămoşi au fost umiliţi şi exploataţi, în realitate manipulează istoria şi adâncesc fracturile sociale.

De ce este atât de aspru Postul Mare?

pr. Constantin STURZU

De ce este atât de aspru Postul Mare?

Faţă de celelalte posturi de peste an, Postul Mare (care precede Sfintele Paşti) este considerat unul aspru, atât din punct de vedere alimentar, cât şi din alte puncte de vedere. De ce este – sau ni se pare a fi – Postul Mare atât de aspru? De ce, în genere, ne este atât de greu să postim? Din mulţimea de posibile răspunsuri, să reflectăm azi la trei dintre ele.

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

pulspulspuls

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister tace şi face pe piaţa politichiei locale în această perioadă, stimaţi electori: cine va face listele de candidaturi de la parlamentarele din toamnă la liberalii ieşeni? 

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri