„Aceşti copii îşi doresc atât de puţin din magia Crăciunului, din normalul vieţii...”
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Noi donatori în campania de Crăciun a Ziarului de Iaşi. Alătură-te şi tu!

„Aceşti copii îşi doresc atât de puţin din magia Crăciunului, din normalul vieţii...”

GALERIE
Campania ZDI-foto Dan Luca 0084
  • Campania ZDI-foto Dan Luca 0084
- +

Copiii din Cioca Boca îl aşteaptă anul acesta pe Moş Crăciun mai optimişti, urmând ca sub brad să găsească ghetuţele din piele, căciuliţele, mănuşile şi fularele mult dorite. Pentru ca darurile să ajungă sub pom, noi persoane cu suflet mare s-au alăturat demersului Ziarului de Iaşi. Astfel, Moldova Center a donat 5.000 de lei, rectorul Politehnicii a oferit şi el 500 de lei, iar trei simpli ieşeni au dorit să contribuie şi ei pentru zâmbetele micuţilor.

 

Moşul cel bun va ajunge anul acesta la copiii din Cioca Boca cu sacul plin, iar ieşenii cu suflet mare pot contribui la darurile celor 83 de micuţi de la şcoala din localitate, majoritatea din familii foarte sărace. Pentru aceşti copii Crăciunul este ca orice altă zi din an, iar cadourile înseamnă de cele mai multe ori o portocală, poate câteva bomboane sau o pungă de napolitate. Ziarul de Iaşi doreşte să le dăruiască acestor copii ghetuţe din piele, căciuliţe, mănuşi şi fulare care să alunge frigul iernii, iar traista moşului poate fi mai plină dacă le veniţi în ajutor cu orice sumă de bani, oricât de mică.

Moldova Center a dorit să le aducă acestor copii un zâmbet de Crăciun şi să le dovedească faptul că Moş Crăciun există, donând suma de 5.000 de lei. „Moldova Center susţine excelenţa, în egală măsură în care oferă sprijin unor cazuri sociale dificile, iar Ziarul de Iaşi aduce în atenţia tuturor zonele nevralgice unde putem interveni. Suntem încântaţi să putem contribui şi anul acesta la un proiect social promovat de Ziarul de Iaşi. Campania de Crăciun are o importanţă deosebită pentru noi şi dorim să oferim o parte din bucuria Sărbătorilor şi celor mai nevoiaşi, cu posibilităţi reduse. În această perioadă, toţi trebuie să fim mai generoşi şi să încercăm să aducem zâmbetul pe buzele cât mai multor copii”, au subiliniat reprezentanţii companiei.Campaniei Ziarului de Iaşi s-a alăturat şi rectorul Politehnicii ieşene, prof.dr.ing. Dan Caşcaval, instituţia fiind mereu, de altfel, un sprijin important în demersurile umanitare şi culturale ale publicaţiei. Acesta a donat 500 lei pentru cadorile micuţilor de la Cioca Boca.

„Indiferent de vremurile pe care sper că le trecem sau, mai ales, datorită acestor vremuri, nu trebuie să uităm că există semeni, mai dureros, copii, pentru care Crăciunul nu înseamnă decât o altă zi în care visează la ceva ce pare, pentru ei, de neatins. Nu cred ca există o bucurie mai mare în această perioadă decât să ştii că ai dăruit unui copil şansa de a-şi atinge visul. Copii care nu visează palate sau averi, care doresc puţin, foarte puţin, din magia Crăciunului şi puţin din normalul vieţii. Şi cred ca noi le putem oferi acest puţin enorm pentru ei. Felicit Ziarul de Iaşi şi îi felicit pe toţi cei care au aceste iniţiative de a materializa energiile pozitive în vise împlinite şi, mai ales, pe cei care aduc în realitate aceste vise ale copiilor!”, a subliniat rectorul Politehnicii.

Totodată, ieşeanul Codrin Nicoară a donat, de asemenea, suma de 500 lei pentru darurile micuţilor, iar un ieşean care a dorit să îşi păstreze anonimatul a donat 1.000 de lei. Alături de aceştia, o ieşeancă care nu a dorit să îi fie făcut public numele a donat 200 lei.

Cum putem să ajutăm

Cei care doresc să sprijine această campanie, cu orice sumă de bani, fie ea mai mică sau mai mare, sunt aşteptaţi la sediul redacţiei, bd. Nicolae Iorga nr. 35 (vizavi de Gara Internaţională). Mai multe detalii, la telefon 0232/271 271. La acelaşi număr, firmele pot obţine detalii despre eventualele contracte de sponsorizare, care sunt necesare în aceste situaţii şi care pot fi transmise, la cerere, şi prin fax sau email. Totodată, şcoala coordonatoare, de la comună, a unităţii de învăţământ cu clase I-IV şi grădiniţă de la Cioca Boca, a pus la dispoziţia şcolii din acest sat, pentru donaţiile destinate micuţilor din Cioca Boca, un cont bancar creat special. Titularul este „Şcoala Profesională Nicolae Bălăuţă Şcheia”, iar numărul contului este: RO45BRDE240SV43856642400, deschis la BRD Iaşi.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Experţi, foşti şi actuali oficiali, se întrec în a-i da sfaturi lui Joe Biden

Alexandru LĂZESCU

Experţi, foşti şi actuali oficiali, se întrec în a-i da sfaturi lui Joe Biden

Multe dintre opiniile experţilor despre ceea ce ar trebui să facă noua administraţie de la Washington în materie de politică externă ignoră complet noua realitate geopolitică şi sunt impregnate de o doză masivă de idealism utopic.

Filmuletul zilei

Franta a construit în insula Reunion o autostrada-viaduct de 12,5 km (care a costat 1,7 miliarde euro), ce serpuieste prin O (...)

opinii

Pictorul Ion Neagoe, un simbol peste timp

Nichita DANILOV

Pictorul Ion Neagoe, un simbol peste timp

Pictorul Ion Neagoe a fost un nonconformist, un revoltat. Picta cu pasiune, dar refuza să se manifeste în afara atelierului. Oare exigenţa legată de propria sa creaţie n-a fost o barieră în calea afirmării sale?

Collingwood, glumind despre Ruskin

Dana ȚABREA

Collingwood, glumind despre Ruskin

Dacă glumele au la bază un gând serios, nu există glume nevinovate. Nici măcar în plan filosofic nu scăpăm de glumele serioase. De pildă, pamfletul intitulat în mod ironic „Ruskin’s Philosophy” pe care R.G. Collingwood l-a susţinut public la o conferinţă despre John Ruskin. Sesizarea poantei trebuie să se producă instantaneu şi fără apel la raţiune, discursivitate, ceea ce nu e tocmai cazul glumelor serioase. Pentru acestea din urmă îţi poţi propune să arăţi în ce constă seriozitatea lor.

Între progres şi progresism regresiv

Michael ASTNER

Între progres şi progresism regresiv

- (în)semnele timpului -

pulspulspuls

Aventurile lui Peni Hill la un ziar din capitală

Aventurile lui Peni Hill la un ziar din capitală

S-a dus Peni Hill deunăzi şi a dat interviu la un ziar din capitală, ca să mai scoată capul în lume după problemele cu justiţia. 

Caricatura zilei

1 martie

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.