A adormit din nou senatorul Goțiu în Parlament? A venit cu explicații pe Facebook

joi, 16 februarie 2017, 21:35
2 MIN
 A adormit din nou senatorul Goțiu în Parlament? A venit cu explicații pe Facebook

O fotografie cu unul dintre vicepreşedinţii Senatului dormind în plen face înconjurul internetului, sub titlul „Senatorul USR recidivează".

Protagonistul, Mihai Goţiu, susţine că fotografia nu este reală. Este pentru a doua oară când e pus în această situaţie.

Prima dată a recunoscut că a aţipit. A dat vina pe nopţile petrecute în Parlament, în semn de solidaritate cu protestatatrii din Piaţa Victoriei, şi pe dezbaterile lungi la legea bugetului.

A doua fotografie cu Mihai Goţiu aţipit în plen a fost postată de senator pe pagina sa de socializare. Explicaţiile le-a dat tot pe Facebook. Ar fi clipit exact în momentul în care s-a făcut captura foto de pe un monitor în care rulau imagini din timpul şedinţei.

„Pentru că nu m-am "cumințit" și m-am bătut ca Legea de adoptare a Ordonanței 13 să fie respinsă înaintea Legii de adoptare a Ordonanței 14, și pentru că luni seara mi-am "permis" să-i interpelez pe miniștrii Educației și Cercetării pe tema <> consiliilor consultative, am devenit ținta unui nou atac”, a scris Mihai Goţiu pe Facebook.

Acum, senatorul a revenit cu explicaţiile. A postat şi o dovadă video din timpul şedinţei de miercuri, cu interpelarea făcută la adresa ministrului Educaţiei şi a ministrului Cercetării. Parlamentarul susţine că şi-a făcut treaba şi că nu a dormit la locul de muncă. Şi a atras atenţia că problema care ar trebui să preocupe lumea e alta – cea a chiulangiilor.

realitatea.net

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii