“Ajută-mă să-mi fac ghiozdanul!”
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

vineri, 26.02.2021

Eveniment

“Ajută-mă să-mi fac ghiozdanul!”

GALERIE
Ajuta_ma sa-mi fac ghiozdanul imagineAjuta_ma sa-mi fac ghiozdanulcopy
  • Ajuta_ma sa-mi fac ghiozdanul imagine
  • Ajuta_ma sa-mi fac ghiozdanulcopy
- +

Fundaţia Serviciilor Sociale Bethany împreună cu Moldova Mall lansează campania “Ajută-mă să-mi fac ghiozdanul!”, acţiune ce îşi propune să ajute 50 de copii cu posibilităţi reduse din satul Liteni, comuna Belceşti, cu rechizitele necesare la începerea noului an şcolar.

 

Campania se va desfăşura în perioada 9 - 26 septembrie 2013 la parterul Moldova Mall din Iaşi şi are drept scop să sensibilizeze cât mai mulţi clienţi ai centrului comercial şi nu numai, cu privire la dificultăţile pe care le întâmpină aceşti copii şi familiile lor în pregătirea ghiozdănelului cu toate cele necesare pentru anul şcolar care urmează.

 

Iniţiativa nu este la prima ediţie, colaborarea dintre Moldova Mall şi Fundaţia Bethany într-o astfel de campanie având deja o tradiţie de 3 ani. Dacă în anii precedenţi rechizitele şi hăinuţele oferite de ieşeni au fost dăruite copiilor cu dizabilităţi, anul acesta campania vrea să ajute copiii din mediul rural.

 

 

“Bunăstarea copiilor de la Şcoala Liteni din comuna Belceşti este una din preocupările prioritate ale Fundaţiei noastre, alături de programele pentru copii cu dizabilităţi, desigur! Vara aceasta s-a lucrat intens la renovarea şi reabilitarea sălilor de clasă astfel încât anul şcolar care stă să înceapă să le aducă copiilor bucuria de a învăţa în condiţii mult mai bune! Ne propunem să completăm această bucurie cu un sprijin în rechizite şi hăinuţe pentru acei copii care au, în familiile lor, posibilităţi materiale reduse. Cu alte cuvinte, prin tot ceea ce facem, vrem să creem toate premisele ca aceşti copii să meargă la şcoala şi să aibă cele mai bune rezultate! Ne bucurăm de colaborarea constantă a prietenilor noştri de la Moldova Mall şi sperăm ca un număr cât mai mare de clienţi să răspundă pozitiv campaniei noastre!” a declarat doamna Diana Păiuş, manager zonal al Fundaţiei Serviciilor Sociale Bethany.”

 Aşadar, oamenii care vor vizita Moldova Mall în perioada următoare sunt invitaţi la un gest de generozitate. Fie că vor dori să doneze un ghiozdan complet echipat, o uniformă nouă, un caiet sau un set de creioane, fiecare gest va fi profund apreciat de copii.””

www.moldovamall.ro

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Iaşul îşi merită echipa de fotbal

Cosmin PAȘCA

Iaşul îşi merită echipa de fotbal

Peste toate, lipsa unui proiect este asemănarea cea mai izbitoare dintre echipa din dealul Copoului şi cea din Podu Roş. Nu cunoaştem obiectivele Politehnicii peste cinci ani - o cerinţă banală pentru un club respectabil - la fel cum nu există o foaie de parcurs a Iaşului care să depăşească un singur ciclu electoral.

Filmuletul zilei

Franta a construit în insula Reunion o autostrada-viaduct de 12,5 km (care a costat 1,7 miliarde euro), ce serpuieste prin O (...)

opinii

Impersonare

Codrin Liviu CUȚITARU

Impersonare

„M-a echipat ca pe beizadea (e drept că şi semănam puţin cu juniorul Ceauşeştilor). Mi-a aranjat părul şi mi-a oferit un costum asemănător cu ale Nicuşorului. Mi-a spus că trebuie doar să râd zgomotos, să înjur şi să beau whiskey la greu. Aşa am procedat, mai ales la masa festivă (care s-a organizat în restaurantul meu). Mă scuzaţi, am fost pupat în fund în ziua aia, de nu vă puteţi imagina!... Totul a mers strună până în clipa în care nu mai ştiu cine a cerut ca eu să o sun pe mama, pe tovarăşa Elena, pe loc, şi să solicit fonduri suplimentare în teritoriu.”

Reţeaua urbană a Moldovei între 1774 şi 1859 (III)

George ŢURCĂNAŞU

Reţeaua urbană a Moldovei între 1774 şi 1859 (III)

Replierea teritoriului politic moldovenesc a impus mutaţii substanţiale la nivelul morfologiei şi structurii sistemului de aşezări. Din perspectiva noastră, e importantă îndesirea reţelei de aşezări urbane şi reconfigurarea ariilor de influenţă a acestora. 

Insuportabila greutate a fiinţării

Bogdan ILIESCU

Insuportabila greutate a fiinţării

„The chicken is only an egg’s way for making another egg.” (Găina este doar modul prin care un ou face un alt ou) - Richard Dawkins

pulspulspuls

Iaca unde va ajunge senatoarea panaramă de Iaşi până la urmă!

Iaca unde va ajunge senatoarea panaramă de Iaşi până la urmă!

Una scurtă dar vioaie pe astăzi despre senatoarea panaramă aleasă de ieşeni, madam Şoşoacă, despre care mulţi cică se întreabă cam ce parcurs politic ar urma să aibă, acumă că şefii ei mai tineri, prin ordin de zi pe unitate primit de la cei cu stele în rezervă, au pus-o pe liber la partid. 

Caricatura zilei

Cum s-a petrecut accidentul

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.