Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

vineri, 29.03.2024

„Bursucul” şi capra vecinului

GALERIE
petrescu-cfr
  • petrescu-cfr
- +

 

*Dan Petrescu de la CFR Cluj este nemulţumit de programarea echipei FC Botoşani

 

Antrenorul campioanei CFR Cluj, Dan Petrescu, s-a declarat nemulţumit de cum a fost programată de LPF echipa FC Botoşani în Liga I. El spune că FC Botoşani va juca la internsitate maximă meciul cu CFR Cluj, apoi, după o deplasare lungă la Craiova, nu va mai avea aceeaşi energie în partida cu Universitatea. „Am fost sigur că se va juca, m-am gândit că nu vor fi cazuri noi şi vom juca. Le-am spus-o la toţi, am pregătit meciul ca şi cum s-ar fi jucat. Botoşani a terminat campionatul pe locul III, cred că lumea a uitat acest lucru, înaintea Viitorului, FCSB, Astrei, echipei Gaz Metan, după noi şi Craiova. Deci au făcut un sezon extraordinar şi în opinia mea pot bate pe oricine, oricând şi cred că au şi ţel şi scop să ajungă cât mai sus, de ce nu să câştige campionatul. Dacă vor câştiga din opt meciuri vreo şase au şi ei şansa lor. Au un lot foarte bun şi un antrenor foarte bun, care de când a venit a făcut lucruri extraordinare. Cine joacă împotriva campioanei României vrea mereu să câştige, eu sunt convins că va fi foarte greu, poate cel mai greu meci, mai greu decât cu FCSB”. Ce îl deranjează pe „Bursuc”?; „ Mă deranjează că e primul lor meci tocmai cu noi şi după aia la trei zile au o deplasare incredibil de lungă, nu înţeleg cum a fost făcută programarea, şi merg la Craiova. În primul meci vor fi sigur foarte bine, în al doilea am dubii pentru că vor pierde foarte multe energii, fiind primul meci oficial şi vor şi călători foarte mult, cu autocarul cred eu, la Craiova. Aş fi preferat să jucăm noi al doilea meci cu ei, nu primul”, spune Dan Petrescu.

Dar pentru antrenorul de pe Gruia este important ce vor face jucătorii săi pe teren. „În această săptămână nu au fost aşa lucrurile cum vreau eu, dar cred eu că această pauză de trei luni a făcut echipa să nu mai fie cum trebuie şi e de înţeles, pentru că avem şi noi o echipă cu o vârstă şi nu e uşor să intri în forma pe care mi-o doresc eu. Încă nu suntem la forma la care ar trebui să fim”. Dan Petrescu n-are probleme grave în lot: „Golofca o să stea o perioadă mai lungă, Sylla la fel, Pereira care s-a accidentat şi el.”.

FC Botoşani va juca sâmbătă, 20 iunie, de la ora 20.00, partida cu CFR Cluj de pe propriul teren, contând pentru etapa a IV-a play-off-ului Ligii I.Din cauza unui test pozitiv pentru noul coronavirus, FC Botoşani nu a putut să joace meciul cu CS Univeristatea Craiova, la 12 iunie. Partida din etapa a III-a a play-off-ului a fost reprogramată pentru 23 iunie.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cine profită de madam Şoşoacă

Pavel LUCESCU

Cine profită de madam Şoşoacă

Campania care urmează la Iaşi nu trebuie să devină un circ de tip Şoşoacă, decât dacă vrem să ne batem joc de viitorul acestui oraş. Nu vreau să spun că madam SOS România ar trebui ignorată, ci că n-ar fi rău dacă am încerca să înţelegem mai mult ce are în cap când vine vorba de viitorul oraşului şi mai puţin ce vrea ea să ne vândă, adică scandal.

opinii

Distrugerea statuilor

Alexandru CĂLINESCU

Distrugerea statuilor

Frenezia negatoare woke e urmarea obscurantismului, a fanatismului şi a inculturii. Ideologii woke au cale liberă în mass-media, au pătruns în universităţi şi în şcoli. Acţiunile lor n-au nimic comun cu adevărul istoric. Ei pretind că fac dreptate celor ai căror strămoşi au fost umiliţi şi exploataţi, în realitate manipulează istoria şi adâncesc fracturile sociale.

De ce este atât de aspru Postul Mare?

pr. Constantin STURZU

De ce este atât de aspru Postul Mare?

Faţă de celelalte posturi de peste an, Postul Mare (care precede Sfintele Paşti) este considerat unul aspru, atât din punct de vedere alimentar, cât şi din alte puncte de vedere. De ce este – sau ni se pare a fi – Postul Mare atât de aspru? De ce, în genere, ne este atât de greu să postim? Din mulţimea de posibile răspunsuri, să reflectăm azi la trei dintre ele.

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

pulspulspuls

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister tace şi face pe piaţa politichiei locale în această perioadă, stimaţi electori: cine va face listele de candidaturi de la parlamentarele din toamnă la liberalii ieşeni? 

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri