„Cea mai frumoasă şi cea mai puţin frumoasă amintire din studenţie”
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

„Cea mai frumoasă şi cea mai puţin frumoasă amintire din studenţie”

GALERIE
alumni-jurnalism
  • alumni-jurnalism
- +

Masteranzii Facultăţii de Litere de la specializarea Jurnalism şi ştiinţe ale comunicării de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi (UAIC), împreună cu prof. univ. dr. Dan S. Stoica, organizează „Alumni jurnalism UAIC”. Evenimentul a ajuns în acest an la cea de-a VII-a ediţie, urmând să aibă loc sâmbăta aceasta, pe data de 12 mai, de la ora 11.00, în sala Senat a UAIC.

Dacă în anii trecuţi temele de discuţii abordate se învârteau în jurul activităţii de jurnalism, ce activităţi derulează în prezent absolvenţii departamentului sau care este starea presei actuale, tema din acest an este „Cea mai frumoasă şi cea mai puţin frumoasă amintire din studenţie”.

„Ne-am propus ca anul acesta evenimentul să aibă o structură puţin diferită, ca pe lângă întâlnirea deja tradiţională să organizăm una şi în mediul online, pe care actualii studenţi să o poată accesa oricând. Astfel, vom strânge cât mai multe mărturii de la foştii absolvenţi, pe care le vom încărca pe canalul de youtube al evenimentului şi ulterior pe site-ul departamentului”, a declarat Andreea Anton, unul dintre studenţii organizatori.

În cadrul evenimentului, actualii studenţi de la Jurnalism vor avea şansa să se întâlnească cu absolvenţi ai departamentului şi să discute despre traiectoria carierei lor, despre cum este să lucrezi în presă sau în alte domenii după ce ai absolvit Jurnalismul. Evenimentul se organizează anual în luna mai.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

PNL Iaşi, mână moartă în jocurile de putere din partid

Cosmin PAȘCA

PNL Iaşi, mână moartă în jocurile de putere din partid

Fără un transfer rapid şi real de putere la nivel local, PNL Iaşi nu va avea niciun cuvânt de spus în transferul de putere de la Bucureşti. Va rămâne o organizaţie orfană, o gaşcă tolerată în partid, cu lideri lăsaţi să-şi facă şmenurile prin judeţ, atâta vreme cât nu emit pretenţii la funcţii şi bani de la centru.

Filmuletul zilei

opinii

Tutoriat

Codrin Liviu CUȚITARU

Tutoriat

Drăguşilă a fost întrerupt de un tinerel apărut subit lângă noi: „Nenea îndrumătoru’, nenea îndrumătoru’, ce bine că te întâlnesc! Plănuiam să te textuiesc, dar mai bine-i face-to-face. Sunt Ţiţi Bâtă de la anul I. Nu vrei să mergi matale la Becanat să-mi iei adeverinţă de student? Îmi trebuie iute pentru abonamentul la transporturi.”

Despre oraşele creative ale României (IV)

George ŢURCĂNAŞU

Despre oraşele creative ale României (IV)

Domeniile considerate creative au înregistrat o creştere importantă a numărului de angajaţi, de la 335,9 mii, în 2011, primul an de creştere economică semnificativă după criza de la finalul primului deceniu al secolului actual, la 506,2 mii angajaţi, în 2019, ultimul an pentru care avem date. Din perspectiva procentuală, creşterea e de aproape 50,7%.

Intermedierea financiară şi băncile străine

Alin ANDRIEȘ

Intermedierea financiară şi băncile străine

În România se înregistrează cel mai scăzut nivel al intermedierii financiare din Uniunea Europeană, nivelul creditelor acordate mediului privat fiind de doar 24,7% din Produsul Intern Brut, comparativ cu un nivel mediu în ţările UE de 85,8%. Acest nivel scăzut al intermedierii financiare are ca efect un acces dificil şi redus la finanţare a populaţiei şi a firmelor private, precum şi costuri mai mari de finanţare. 

pulspulspuls

Ce să te faci cu aceşti bambilici politici împiedicaţi, nene Relu?

Ce să te faci cu aceşti bambilici politici împiedicaţi, nene Relu?

Am zis că, pe azi, să sărim faza cu jongleriile de bambilici ale băieţilor ăştia noi de la liberalii ieşeni unşi pe funcţii, căci, ne sugerează amicul Archibald Tănase, îi enervăm deja prea tare pe cei ce i-au votat şi văd acuma cât de tare s-au păcălit. 

Caricatura zilei

La un pahar cu extraterestru

Editia PDF

Bancul zilei

In Antarctica s-a inregistrat cea mai scazuta temperatura de pe glob: -93,2 grade ...prin urmare va propunem sa ne reami (...)

Parteneri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.