„Cea mai frumoasă şi cea mai puţin frumoasă amintire din studenţie”
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

duminica, 16.05.2021

„Cea mai frumoasă şi cea mai puţin frumoasă amintire din studenţie”

GALERIE
alumni-jurnalism
  • alumni-jurnalism
- +

Masteranzii Facultăţii de Litere de la specializarea Jurnalism şi ştiinţe ale comunicării de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi (UAIC), împreună cu prof. univ. dr. Dan S. Stoica, organizează „Alumni jurnalism UAIC”. Evenimentul a ajuns în acest an la cea de-a VII-a ediţie, urmând să aibă loc sâmbăta aceasta, pe data de 12 mai, de la ora 11.00, în sala Senat a UAIC.

Dacă în anii trecuţi temele de discuţii abordate se învârteau în jurul activităţii de jurnalism, ce activităţi derulează în prezent absolvenţii departamentului sau care este starea presei actuale, tema din acest an este „Cea mai frumoasă şi cea mai puţin frumoasă amintire din studenţie”.

„Ne-am propus ca anul acesta evenimentul să aibă o structură puţin diferită, ca pe lângă întâlnirea deja tradiţională să organizăm una şi în mediul online, pe care actualii studenţi să o poată accesa oricând. Astfel, vom strânge cât mai multe mărturii de la foştii absolvenţi, pe care le vom încărca pe canalul de youtube al evenimentului şi ulterior pe site-ul departamentului”, a declarat Andreea Anton, unul dintre studenţii organizatori.

În cadrul evenimentului, actualii studenţi de la Jurnalism vor avea şansa să se întâlnească cu absolvenţi ai departamentului şi să discute despre traiectoria carierei lor, despre cum este să lucrezi în presă sau în alte domenii după ce ai absolvit Jurnalismul. Evenimentul se organizează anual în luna mai.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Principiul lui Peter şi sportul

Nicolae GRECU

Principiul lui Peter şi sportul

Cei care nu izbutesc să treacă trec graniţa dintre competenţă şi incompetenţă se consideră insultaţi de către cei care observă aceasta.

Filmuletul zilei

opinii

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (VII)

Eugen MUNTEANU

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (VII)

În ultimul foileton al acestei serii sunt analizate două „contribuţii“ recente ale unor autori români, marcate de manipularea de tip protocronist a unor documente de istorie medievală europeană.

Nu poţi fi misogin când vorbeşti despre mironosiţe

pr. Constantin STURZU

Nu poţi fi misogin când vorbeşti despre mironosiţe

Ziua de mâine, a treia duminică a Paştilor, este consacrată femeilor mironosiţe (purtătoare de miruri la mormântul Domnului). Un bun prilej pentru a vorbi despre condiţia femeii în creştinism.

Este morala creştină compatibilă cu etosul capitalismului?

Aurelian-Petruș PLOPEANU

Este morala creştină compatibilă cu etosul capitalismului?

Azi doresc să vă provoc la reflecţie, fără să mă implic impunând vreun punct de vedere personal care să mă înregimenteze într-o tabără pro sau contra. E un subiect incitant, argumentele variate ale apărătorilor şi acuzatorilor nefiind deloc futile în a decela un răspuns definitiv.

pulspulspuls

Senatoarea de la Iaşi a dat iar iama-n pălării

PULS

Senatoarea de la Iaşi a dat iar iama-n pălării

Nu ştim alţii cum sunt, dar noi, numai când vedem o nouă pălărie a madamei senator PNL de Iaşi Scântei, parcă ne tresaltă inima de ce procopseală pe capul nostru s-a ales încât să avem şansa unei aşa reprezentări în Parlament. Nu, nu vă gândiţi că e la Iaşi madama, căci auzim că pe-aici n-a mai dat de la alegeri încoace, ci undeva pe la Arad, de ziua Regelui, ştiţi voi pasiunea veche.

Caricatura zilei

WC spațial

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.