anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

miercuri, 05.08.2020

COMUNICAT DE PRESĂ: Expoziție caritabilă de pictură

„Cumpărând un tablou mă ajuți să am hăinuțe și ghetuțe de Crăciun”

GALERIE
expozitie pictura (1)expozitie pictura (2)expozitie pictura (3)expozitie pictura (4)expozitie pictura (5)expozitie pictura (6)expozitie pictura (7)
 • expozitie pictura (1)
 • expozitie pictura (2)
 • expozitie pictura (3)
 • expozitie pictura (4)
 • expozitie pictura (5)
 • expozitie pictura (6)
 • expozitie pictura (7)
- +

În prag de sărbători, Salvați Copiii Iași alături de doamna profesor, Carmen Sîrbu desfășoară o inițiativă de strângere de fonduri pentru a sprijini copiii aflați în dificultate pe timpul sezonului rece . Astfel, fondurile atrase din vânzarea celor 20 de lucrări expuse la Iulius Mall, etaj II, vor asigura copiilor din cele trei centre educaționale Salvați Copiii Iași ghetuțe și hăinuțe călduroase. Campania se desfășoară până pe 15 decembrie 2018 sub îndemnul: Cumpărând un tablou mă ajuți să am hăinuțe și ghetuțe”.

Scopul acestei campanii este acela de a aduce la cunoștința publicului faptul că pentru copiii defavorizați din mediul rural a avea o hăinuță călduroasă și ghetuțe le asigură  șansa de a merge la școală. Sunt mulți copii care provin din familii numeroase, fără sprijin financiar și care nu au strictul necesar pentru a merge la școală.

„Încercăm ca împreună să fim alături de copiii aflați în dificultate. Și acești copii au nevoie de hăinuțe, ghetuțe și de hrană, la fel ca oricare alți copii. Sunt suflete nevinovate care au avut neșansa de a nu avea pe nimeni care să le ofere aceste lucruri. Consider că această campanie este o inițiativă binevenită și că merită efortul nostru, al tuturor celor care pot și doresc să pună umărul să ajute. Haideți să ne amintim de copilărie, de veselia și spiritul sărbătorilor! Să ne adunăm forțele și le să aducem bucurie în prag de Crăciun!” – declară doamna Prof. Carmen Sîrbu

De Sărbători facem un apel către toți cei care vor să schimbe viitorul acestor copii și împreună vom împodobi bradul de dorințe pentru copiii aflați în nevoi. Astfel, am reunit în același loc, arta și bucuria de a oferi un cadou cuiva drag cu acțiunea caritabilă prin care vor fi ajutați copiii din cele trei centre educaționale Salvați Copiii Iași. Fiecare copil merită să aibă acces la educație deoarece, educația este singura șansă care îi ajută să se dezvolte și să își construiască un viitor.

O faptă bună poate fi făcută prin achiziționarea unei lucrări unicat expuse în incinta Iulius Mall Iași, etaj II. Lucrările sunt realizate de artiști plastici foarte cunoscuți, atât la nivel național, cât și la nicel international, printre care putem enumera: Alina Avram, Felix Aftene, Adam Bălțatu, Bogdan Bârleanu, Aurelia Carabinieru, Alexandru David, Sergiu Grapa, George Ivan, Alina Kraus, Lupuca Luminița, Leontin Păun, Valentina Paraschiv și Ema Paraschiv. Lucrările expuse pot fi consultate și pe site-ul: www.gala.zambetindar.ro/licitatie/.

Așadar, în prag de sărbători, ne oprim din „goana după cumpărături” și facem o faptă bună care va aduce mulțumire sufleteasă, împlinire și ajutor pentru copiii defavorizați. De Crăciun, dăruiește unui copil șansa de a merge la școală.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Trei sferturi de secol în era nucleară

Lucian DÎRDALA

Trei sferturi de secol în era nucleară

În spatele imaginilor cu cel mai mare impact la public - şi care ţin de războiul convenţional - se află realitatea unei cursei nucleare care, nemaifiind una „în doi”, este nouă şi periculoasă.

Filmuletul zilei

opinii

Gândirea liberă, limpede şi reacţionară

Florin CÎNTIC

Gândirea liberă, limpede şi reacţionară

Cum trăim timpuri apăsătoare în care comandourile ideologice ale stângii impun, asemenea fasciştilor anilor 30, violenţă şi castrare pentru libertatea de expresie, e reconfortant să regăseşti, măcare insular, câte o voce critică şi nealiniată.

Suflete în ceaţă

Radu PĂRPĂUȚĂ

Suflete în ceaţă

Generaţia COVID

Ioan MILICĂ

Generaţia COVID

Cum se va numi generaţia de cobai supuşi unui simulacru educativ de amploare planetară? Cum se va numi generaţia ale cărei rădăcini în universul şcolar sunt retezate tot mai iute pe măsură ce timpul de izolare creşte? Cum se va numi generaţia de absolvenţi care vor căpăta diplome fără să fi ştiut vreodată ce miros are un manual abia ieşit de sub tipar sau fără să fi văzut cum arată un educator, un învăţător sau un profesor în carne şi oase?

pulspulspuls

Un penthouse de 300.000 de coco, scos la vânzare cu viteză. Hopaa!?

Un penthouse de 300.000 de coco, scos la vânzare cu viteză. Hopaa!?

Apropo de arestările anului, ne spune amicul Archibald Tănase că, în ultima vreme, printre băieţii cu bani din târg se bârfeşte că un ditamai penthouse-oiul din Copou pe care l-a ridicat pe bloc un personagiu aflat la ţuhaus ar fi de fapt donaţie ultrasecretă către un personagiu public foarte vilofil, stimaţi telespectatori. 

Caricatura zilei

Muzică inspirațională

Editia PDF

Bancul zilei

Îi datoram multe coronavirusului. A reusit sa-i aduca pe români înapoi în tara si a putut sa le înve (...)

Linkuri

Alte ziare locale

  Intrebarea zilei

  Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.