anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

COMUNICAT DE PRESĂ

“Cupa Comunei Miroslava” la șah, ediția a IV-a. Iată câștigătorii

GALERIE
cupa
  • cupa
- +

Joi, 10 septembrie 2020, în Valea Adâncă din comuna Miroslava s-a desfășurat a IV-a ediție a concursului “Cupa Comunei Miroslava” la șah.

Au participat 38 de copii din Balciu, Cornești, Găureni, Horpaz, Miroslava, Uricani, Valea Adâncă, Valea Ursului și Vorovești, mici și mai mari șahisti care au luat parte pe parcursul verii la proiectul “Șah în toată comuna Miroslava”.

Copiii s-au întrecut în partide interesante, au demonstrat un real progres, la finalul concursului toți au fost răsplătiți cu diplome și medalii, iar cei cu punctaj maxim și cu cupe!

Astfel, la categoria Fete 7 ani, Alexia Dorobăț din Valea Adâncă a fost prima, la Fete 10 ani campioane au fost declarate Izabela Miron din Valea Ursului și Medeea Cozaru din Miroslava, în timp ce la Fete 14 ani s-a desprins în câștigătoare Andrei Ioana din Uricani.

La băieți competiția a fost mai echilibrată, cu răsturnări de situație, și la final punctaj maxim au obținut la categoria Băieți 10 ani, Erik Daraban din Vorovești, iar la Băieți 12 ani, Raul Șlupec din Cornești.

Cupe și premii speciale au obținut Diana Constantinescu din Găureni, Luca Butnărică din Balciu, Robert Căpraru și Ricardo Petrea din Horpaz.

De remarcat că pe tot parcursul competiției care s-a desfășurat în aer liber s-au respectat normele sanitare privind prevenirea contaminării cu noul coronavirus Covid-19, copiii au fost verificați de către un medic la începutul concursului în ceea ce privește temperatura corpului, iar toți participanții la eveniment au purtat măști și au folosit dezinfectant.

“Mulțumesc copiilor care au participat și părinților care i-au adus la cursuri, mulțumesc tuturor persoanelor care s-au implicat pe parcursul acestei veri în derularea proiectului nostru “Șah în toată comuna Miroslava”, proiect care astăzi a fost finalizat cu organizarea competiției  “CUPA COMUNEI MIROSLAVA” la șah, ediția a IV-a, o ediție specială, adresată copiilor amatori de șah din toate satele comunei Miroslava”, ne-a declarat Alin Ghiocel Apostol, profesor de șah și organizatorul concursului.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

PNL nu poate guverna fără PSD

Cosmin PAȘCA

PNL nu poate guverna fără PSD

Nu este exclus ca, pe fondul unui dezinteres masiv la urne, PSD să obţină un număr de mandate sensibil mai mare decât cel estimat pe baza voturilor de la locale. Şi atunci nici „mama” alianţei cu USR PLUS, PMP şi UDMR nu va oferi PNL liniştea necesară să guverneze.

Filmuletul zilei

opinii

Transformare

Codrin Liviu CUȚITARU

Transformare

„Laa instaanţăă meelg cuu aaltceevaa. Suusţiin căă m-aauu deesnaaţiioonaaliizaat ceeii dee laa LLS, puunâânduu-măă săă fuumeez... Aam şii dooveezii. Mii-aauu daat naarghiileeaa, aauu făăcuut aapooii seelfiiuulii şii auu puus poozeelee pee Facebook cuu coomeentaaliiuul - S-aa tuulciit chiineezooiiuul! M-aauu moodiifiicaat deecii. M-aauu deesnaaţiioonaaliizaat. Veezii tuu, Coodliinee, îînvăăţâând eeuu loomâânaa, aam deescoopeeriit şii cuum săă fiiuu hooţ, ceeaa cee ee biinee.” N-am mai ştiut ce să adaug. Am rămas plost.

Din corola de minuni a creierului - Memoria

Bogdan ILIESCU

Din corola de minuni a creierului - Memoria

„Without memory, there is no culture. Without memory, there would be no civilization, no society, no future.” Elie Wiesel

Centenar diplomatic (II)

Florin CÎNTIC

Centenar diplomatic (II)

1920 a însemnat recunoaşterea internaţională a României complete, în adevăratele sale fruntarii. Trianonul şi apoi, în octombrie, Parisul, sunt cele două repere de neuitat pentru că ele au adus consfinţirea unirii cu Transilvania şi Basarabia.

pulspulspuls

Vorba zilei: Cică Chirica are mai mulţi oameni pe lista PSD decât pe cea a PNL

Vorba zilei: Cică Chirica are mai mulţi oameni pe lista PSD decât pe cea a PNL

Pe la sfârşitul anilor 90, Mircea Dinescu a făcut valuri printr-o afirmaţie la adresa şefului Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii, un profesor universitar care frecventa asiduu diverse conferinţe internaţionale, în pofida faptului că nu prea stăpânea limbile străine. 

Caricatura zilei

Chef

Editia PDF

Bancul zilei

Îi datoram multe coronavirusului. A reusit sa-i aduca pe români înapoi în tara si a putut sa le înve (...)

Linkuri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.