A demisionat directorul Liceului Agricol din Miroslava. Este scandal cu o angajare pe ”pile”
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

A demisionat directorul Liceului Agricol din Miroslava. Este scandal cu o angajare pe ”pile”

GALERIE
prof. Ilie Apostol
  • prof. Ilie Apostol
- +

Directorul Liceului Tehnologic Agricol "M. Kogalniceanu" din Miroslava, prof. Ilie Apostol, numit în funcţie de doar câteva luni, a demisionat în cursul zilei de ieri din funcţie. Informaţiile au fost oferite iniţial de către apropiaţi ai şcolii, Inspectoratul Şcolar Judeţean Iaşi confirmând ulterior informaţia. "În cursul acestei zile (n.r. - 9 aprilie), la Inspectoratul Şcolar Judeţean Iaşi a fost depusă şi înregistrată demisia domnului director al Liceului Tehnologic Agricol «Mihail Kogălniceanu», Miroslava", au precizat reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Iaşi.

 „Ziarul de Iaşi” a solicitat de la reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Iaşi şi informaţii legate de motivul demisiei, aceştia menţionând faptul că "nu avem informaţii în această privinţă".

Reporterii „Ziarului de Iaşi” au încercat în cursul zilei de ieri, în mai multe rânduri, să îl contacteze telefonic pe Ilie Apostol, însă aceasta nu a răspuns la telefon.

Reamintim că Liceul Agricol Miroslava a fost subiectul unui scandal, fiind acuzat de o publicaţie locală de faptul că ar fi promovat un angajat al liceului în mod ilegal, directorul fiind "executantul de serviciu al ordinelor lui Costel Alexe". Potrivit publicaţiei „7est”, care a mediatizat cazul, o muncitoare ar fi fost avansată ilegal pe poziţia de pedagog. Ulterior, ISJ Iaşi s-a sesizat în această privinţă, anulând avansarea şi obligând Liceul din Miroslava să reia procedurile conform legislaţiei în vigoare.

Potrivit unei discuţii avute cu directorul unităţii, Ilie Apostol, după mediatizarea cazului, acesta a explicat atunci pentru „Ziarul de Iaşi” că totul nu a fost decât o eroare legislativă, şcoala urmând de fapt la acel moment procedurile comunicate de către firma de consultanţă care deserveşte şcoala, proceduri care s-au dovedit ulterior că nu mai sunt în vigoare.

În ultimii ani, la Liceul Agricol Miroslava, s-au succedat mai mulţi directori, fiind mediatizate diferite "nemulţumiri ale profesorilor" în mai multe rânduri, indiferent de conducerea de la acel moment. Putem concluziona deci că există, în momentul de faţă, neînţelegeri interne şi eventual o "luptă" pentru poziţia de director.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Câteva observaţii despre votul pe bugetul Iaşului

Cosmin PAȘCA

Câteva observaţii despre votul pe bugetul Iaşului

În loc să vină cu soluţii pe fond, să fie pro-activ în negocierile cu USR PLUS, s-a agăţat ostentativ de forma solicitărilor. Atitudinea defensivă a primarului trădează reaua credinţă sau, în cel mai bun caz, un orgoliu prostesc. Sigur, şi reprezentanţii USR PLUS sunt încăpăţânaţi, pe alocuri obraznici, dar ei pentru asta au fost trimişi în CL.

Filmuletul zilei

opinii

Teste

Codrin Liviu CUȚITARU

Teste

Neîndoios, ceva grav se petrecuse în procesul evaluării, făcându-l pe Grimase să intre în şoc. Suspiciunea mi-a fost întărită şi de amănuntul că bietul corector ţinea între degetele încârligate de la mâna stângă o foaie scrisă - în mod evident una dintre numeroasele şi buclucaşele lucrări.

Inegalitatea veniturilor

Alin ANDRIEȘ

Inegalitatea veniturilor

Trăim vremuri excepţionale în care inegalitatea socială, atât din perspectiva veniturilor, cât şi a avuţiei individuale, se adânceşte. Cauzele şi consecinţele creşterii disparităţilor la nivelul veniturilor şi a averii reprezintă elemente centrale ale dezbaterilor atât la nivelul economiştilor, cât şi al politicienilor. Deşi nivelul de trai a înregistrat o creştere semnificativă în ultimele decenii, iar inegalitatea veniturilor la nivel global s-a redus, inegalitatea din perspectiva veniturilor a crescut semnificativ la nivel naţional în majoritatea ţărilor.

Justificările justiţiei

Florin CÎNTIC

Justificările justiţiei

Cum lumea este încă agitată după măcelărirea cinică a unui urs de trofeu de către un cetăţean din Liechtenstein invitat dubios şi cam ilegal de nu ştiu ce asociaţie maghiară de vânători din Covasna, a trecut neobservat un eveniment important: o hotărâre a Curţii Constituţionale care a creat deranj în justiţie.

pulspulspuls

Probleme ontologice la liberali: doi au refuzat deja! Ghici cine urmează?

Probleme ontologice la liberali: doi au refuzat deja! Ghici cine urmează?

Informaţii interesante transpiră în ultimele zile despre liberalii ieşeni, stimaţi telespectatori. Prin culisele politichiei de la Bucale se zvoneşte că în parohia de la Iaşi ar fi apărut o mare problemă de lidărşip, ca să ne exprimăm mai elevat: nu prea ar vrea nimeni mai de soi să se bage pe locul de şef lăsat liber de Paralexe, până se clarifică într-un fel sau altul aspectele penale ale acestuia. 

Caricatura zilei

Lupii manifestanți

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.