“Festivalul Familiei” la şah ediţia a VII-a va avea loc duminică 20 iunie
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

COMUNICAT DE PRESA

“Festivalul Familiei” la şah ediţia a VII-a va avea loc duminică 20 iunie

GALERIE
sah in familie la Palas Mall
  • sah in familie la Palas Mall
- +

Asociaţia Impreuna pentru Miroslava va organiza în parteneriat cu Palas Mall şi Asociaţia Judeteana de Sah din Iaşi, “Festivalul Familiei”-ed. a VII a la sah , duminica 20 iunie 2021 la ora 13.00, in fata la Intersport, Palas Mall.

Vor participa familii din toată Moldova si din Republica Moldova echipe formate dintr-un părinte/bunic/unchi şi 1 copil <â14 ani. În cadrul Festivalului se vor acorda prin tombolă la care vor participa TOATE echipele înscrise în competiţie urmatoarele premii: 1 weekend in familie la Vatra Dornei, palete de tenis de masa, mingi de gimnastica, mingi de fotbal, drapele ,iar la proba sportiva marele premiu 1 masa de tenis de masa, precum şi alte surprize.

Se vor acorda cupe şi vouchere la primele 10 echipe clasate în concurs!!! Se va premia locul I la copii masculin si feminin ,precum si premiul fair-play pentru cea mai corecta si cea mai sportiva echipa. Se vor mai premia cu cate un trofeu: cel mai bun rezultat la adulţi separat masculin şi feminin si cel mai tânăr şi cel mai varstnic concurent.

Organizatorii multumesc tuturor sponsorilor care vor oferi premii atrăgătoare participanţilor şi caştigătorilor: PALAS, Pufuleţi Yammy, Lavinia Stan life and systemic coach , Cabana Plapumioara din Vatra Dornei, precum şi Serviciului Voluntar de Ambulanta din Iaşi care va asigura asistenţa medicală pe toata durata competiţiei. Inscrieri se pot face in limita locurilor disponibile la numărul de telefon 0745/952667!

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

CFR - scurtă istorie

Cătălin ONOFREI

CFR - scurtă istorie

Să fie un semn că Drulă e alesul?

Filmuletul zilei

opinii

Proaspăt inadaptaţi

Briscan ZARA

Proaspăt inadaptaţi

Există o teorie ciudată care spune că fără frică nu poate exista viaţă. Frica este un rău necesar, obligatoriu pentru supravieţuire, iar dacă acesta nu vine din exterior, ţi-l faci singur. Când pereţii casei te apară de toţi demonii externi reali, în carne şi oase, îi descoperi cu cea mai mare pasiune pe cei interni, imaginari, mult mai mulţi şi mai fioroşi…

O perspectivă statistică asupra maternităţii la mamele minore

Ciprian IFTIMOAEI

O perspectivă statistică asupra maternităţii la mamele minore

În România, vârsta majoratului este la 18 ani, fiind oarecum asimilată cu ieşirea din perioada adolescenţei şi începutul maturităţii (adultul tânăr). Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) se referă la adolescenţă ca fiind perioada de dezvoltare fizică şi psihică cuprinsă între 15 şi 19 ani. În articolul din această săptămână, ţinând cont de definiţia OMS, vom analiza din punct de vedere statistic problematica legată de maternitatea la mamele minore (maternitatea adolescentină).

Povestea de război a marii Regine (III)

Mihai DORIN

Povestea de război a marii Regine (III)

În emoţionanta sa scrisoare testamentară, intitulată „Ţării mele şi poporului meu”,  Regina Maria din anii senectuţii se dezvăluie cu aceeaşi sinceritate ca în cei ai tinereţii: „V-am iubit cu toată puterea inimii mele şi dragostea mea a fost puternică, plină de avânt; mai târziu a devenit răbdătoare, foarte răbdătoare. Mi-a fost dat să trăiesc cu tine, Poporul meu, vremuri de mare restrişte şi vremuri de mari împliniri. Pentru un timp, mi-a fost dat să-ţi fiu călăuză, să-ţi fiu inspiratoare, să fiu aceea care a păstrat flacăra vie, aceea care a devenit centrul de îndârjire în zilele cele mai negre. Aceasta ţi-o pot spune astăzi căci nu mai sunt în viaţă. În acele zile mi-ai dat un nume ce mi-a fost drag: m-ai numit «Mama tuturor» şi aşa vreau să rămân în amintirea ta, aceea care putea totdeauna să fie găsită în clipele de durere sau de pericol...”.

pulspulspuls

Bun, să zicem: iese Gigi. Ar putea bate cineva înapoi la uşile ferecate?

Bun, să zicem: iese Gigi. Ar putea bate cineva înapoi la uşile ferecate?

Multă lume auzim că a vibrat pozitiv zilele trecute, când s-a auzit că fostul premare Gigi a câştigat la Botoşani, în instanţă, pe cererea de eliberare condiţionată de la puşcărie unde stă din cauza mitei pretinse la semaforizarea inteligentă de la Iaşi. 

Caricatura zilei

Trenu

Editia PDF

Bancul zilei

Când ma întâlnesc în parc si vorbesc cu barbati casatoriti, am impresia ca toti traim cu aceeasi femeie! (...)

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.