A fost desemnat noul decan al Baroului Iași - avocatul Tudor Duca (UPDATE)
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

A fost desemnat noul decan al Baroului Iași - avocatul Tudor Duca (UPDATE)

GALERIE
duca
  • duca
- +

Alegerile pentru funcția de decan al Baroului Iași s-au terminat și urmează să se afișeze rezultatele.

Noul decan este Tudor Duca, acesta câștigând detașat în fața lui Daniel Atasiei.

Cei doi cunoscuţi avocaţi din Iaşi rămăseseră în cursă în urma alegerilor de săptămâna trecută.

Noul decan a reacționat după aflarea rezultatului. Redăm mesajul său:

"Le adresez mulțumiri colegilor mei avocați, care au participat într-un număr impresionant la adunarea de astăzi. Votul exprimat mă onorează și mă obligă la seriozitate și corectitudine pe durata mandatului care va urma. Le promit colegilor mei că le voi rămâne în continuare loial, că voi lucra doar în interesul lor și că voi face tot ce ține de atribuțiile mele pentru a îi ajuta de fiecare dată când îmi vor cere suportul sau când situația o va impune", a declarat Tudor Duca, noul decan al Baroului Iași.

Daniel Atasiei, cel care a pierdut scrutinul, a avut și el o primă reacție după numărarea voturilor. Redăm mesajul său:

"Le mulțumesc din inimă celor 187 dintre colegii avocați care au considerat că aș fi potrivit să fiu Decan. Chiar dacă înfrângerea doare, această încredere foarte mare îmi arată că decizia de a candida a fost cea corectă. Să lupți pentru ideile tale merită, indiferent de situație. Trebuie să acceptăm rezultatul și să privim spre viitor. Adunarea Generală a decis ca dl. Tudor Duca să fie Decanul nostru. Îi doresc înțelepciunea de a fructifica în beneficiul Baroului această onoare pe care colegii i-au făcut-o. Pe mai departe, din poziția de Consilier al Baroului, mă voi strădui cât mai mult pentru a aduce beneficii breslei noastre".

Cu aleasă considerație, Daniel Atasiei

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Grilă de lectură pentru conflictul din Orientul Mijlociu

Alexandru LĂZESCU

Grilă de lectură pentru conflictul din Orientul Mijlociu

Încercând să revină la formulele tradiţionale de abordare în chestiunea conflictului israeliano-palestinian, formule care au eşuat de fiecare dată în trecut, şi la negocierile cu Iranul, administraţia Biden nu a făcut decât să destabilizeze şi mai mult situaţia din regiune facilitând probabil ascensiunea grupării teroriste Hamas.

Filmuletul zilei

opinii

Eu, El, Supremul

Nichita DANILOV

Eu, El, Supremul

În ciuda dansului diplomatic mai mult sau mai puţin impus din afară, fiecare parte stă la cotitură şi aşteaptă ca partea adversă să facă un pas greşit şi să clacheze.

Plugarul şi moartea

Dana ȚABREA

Plugarul şi moartea

Nu e foarte evident ce se petrece în Plugarul şi moartea deoarece, dincolo de revolta protagonistului faţă de fenomenul morţii - o revoltă deopotrivă disperată şi sfidătoare - sau de justificările aduse de personajul Moartea, nu avem o poveste aşa cum poate ne-am fi aşteptat. Cu toate acestea, datorită proiecţiilor şi a filmărilor, unele realizate de sus, a modului în care se jonglează cu decorul din scenă şi cu cel proiectat, deşi oarecum static, luând forma unei meditaţii de scenă, spectacolul are un ritm al său, chiar dacă unul mai mult interior, la care contribuie culorile, formele, hiperbolele artistice (imagini supradimensionate) şi sunetele.

Cale bătută de la ţară la oraş

Michael ASTNER

Cale bătută de la ţară la oraş

Gata. Bagajele-s făcute.

pulspulspuls

Senatoarea de la Iaşi a dat iar iama-n pălării

PULS

Senatoarea de la Iaşi a dat iar iama-n pălării

Nu ştim alţii cum sunt, dar noi, numai când vedem o nouă pălărie a madamei senator PNL de Iaşi Scântei, parcă ne tresaltă inima de ce procopseală pe capul nostru s-a ales încât să avem şansa unei aşa reprezentări în Parlament. Nu, nu vă gândiţi că e la Iaşi madama, căci auzim că pe-aici n-a mai dat de la alegeri încoace, ci undeva pe la Arad, de ziua Regelui, ştiţi voi pasiunea veche.

Caricatura zilei

WC spațial

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.