Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

sambata, 02.03.2024

Eveniment

A fost un an al schimbărilor pentru compania Brikston

GALERIE
glaf-ceramic-Brikstoncos de fum Leier Brikstoncaramida aparenta Brikston klinker
  • glaf-ceramic-Brikston
  • cos de fum Leier Brikston
  • caramida aparenta Brikston klinker
- +

De la an la an, compania producătoare de cărămidă şi soluţii ceramice pentru construcţia unei case, Brikston, îşi înteţeşte eforturile de dezvoltare şi inovaţie. Aceasta investeşte constant în cercetarea pieţei şi nevoilor consumatorilor şi în certificarea produselor pe care le comercializează.

Astfel, în fiecare an, firma anunţă lansarea pe piaţă a noi materiale de construcţie şi amenajare interioară şi exterioară.

Pentru a afla cum a descurs anul curent pentru fosta firmă Ceramica, i-am contactat pe reprezentanţii companiei: ,,Obiectivul nostru principal vizează satisfacţia clienţilor, care ne recompensează eforturile de dezvoltare prin votul de încredere acordat de fiecare dată când aleg produsele Brikston. Ne dorim să păstrăm standardele de calitate cu care ne-am obişnuit consumatorii şi, în plus, să oferim soluţii complete pentru construcţia unei locuinţe. În prezent, ne mândrim cu faptul că, pe piaţa de profil din România, Brikston este compania care oferă o gamă diversă de soluţii, de la blocuri ceramice la coşuri de fum şi produse pentru amenajări interioare.

Anul acesta, Brikston a anunţat lansarea a două produse noi, buiandrugul prefabricat Leier tip MDA, respectiv coşurile de fum Leier. Primul dintre acestea, buiandrugul cu manta ceramică, este utilizat pentru zidăria clasică. Acesta reprezintă elementul sub formă de grindă, pentru lucrări de zidarie, situat deasupra golurilor din pereţii de zidărie, care preia încărcările gravitaţionale superioare acestora.

Printre avantajele produsului se numără izolarea termică eficientă, uşurinţa de punere în operă şi de integrare în sistemele de zidărie şi eliminarea lucrărilor de confare, armare, turnare şi decofrare, specifice buiandrugilor clasici.


 
Cel de-al doilea produs pe care Brikston îl comercializează începând cu acest an, coşul de fum Leier, vine în două variante: LSK şi Smart. Este important de reţinut faptul că acesta este un sistem profesional de coş de fum, certificat, care vine împreună cu o garanţie de 33 de ani.

De asemenea, coşul Leier este destinat locuinţelor familiale, întrucât este disponibil într-o gamă variată de dimensiuni, cel mai mic coş disponibil ocupând doar 0.1 m2 din spaţiul util al unei încăperi.

Un alt avantaj al coşurilor de fum Leier îl reprezintă faptul că sunt termoizolate, asigurând astfel un tiraj optim al gazelor produse de arderea combustibililor. Nu în ultimul rând, sistemele de coşuri de fum se disting prin faptul că oferă o libertate deplină de alegere în privinţa combustibilului, fiind potrivite pentru focare deschise, sobe de teracotă, şeminee, sobe sau cazane de diferite tipuri şi puteri.


 
Acestea sunt noutăţile în materie de produse, pe care compania Brikston ni le-a împărtăşit. Am aflat aşadar că a fost un an productiv, în care şi-au diversificat potofoliul. Totodată, fiind un business cu un accent pronunţat pe resursa umană, au profitat de acest an pentru a-şi mări echipa de specialişti şi de a-i sprijini în dezvoltarea personală şi profesională pe toţi angajaţii săi. Pentru că, dacă nu ştiaţi, în cadrul firmei producătoare de materiale de construcţii, training-urile şi cursurile, atât interne, cât şi externe, sunt pe ordinea de zi a priorităţilor.

Astfel, fiecare nou angajat participă la un program de inducţie, în care face cunoştinţă cu valorile şi departamentele companiei. Am putea spune deci, fără să greşim, faptul că dezvoltarea continuă a companiei Brikston, cu care ne-a obişnuit, se datorează şi atenţiei acordate dezvoltării angajaţilor şi accentul pronunţat pe latura umană.

Din seria noutăţilor, prietenii de la Brikston ne-au povestit faptul că şi în acest an s-au întrecut în reduceri, oferind discounturi importante la o gamă largă de produse, cu ocazia evenimentului Black Friday.

Aşadar, a fost un an plin pentru compania Brikston: au lansat produse noi, s-au dezvoltat frumos şi au continuat să-şi surprindă clienţii cu produse calitative şi preţuri competitive.  

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Tehnologia şi hoţia

Nicolae GRECU

Tehnologia şi hoţia

Pe lângă fapul că sistemele VAR sunt la început de drum şi disponibile la progres, ai noştri manageri de la FRF şi-au furat căciulile preferând softuri ieftine şi proaste.

opinii

Împăratul e (din nou) gol!

Lucian LEUȘTEAN

Împăratul e (din nou) gol!

I se spune Dumnezeu. Sau Împăratul. Nu acceptă să fie contrazis. I se pare că e de neînlocuit. Deși e în prag de pensie, vrea al treilea mandat la conducerea Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. Se laudă continuu cu marile lui realizări. Tocmai i s-a tipărit o carte de 300 de pagini în cadrul căreia ne explică cele 80 de cazuri în care ne-a făcut un mare bine. Nu a existat nicio situație, evident, în care să fi greșit. Nu a călcat strâmb niciodată vreme de opt ani. Nici nu prea îl merităm, la cât de bun e. Cine îl critică nu e doar un ingrat, ci chiar un potențial infractor. Pentru că el e Legea, e singurul care o înțelege și o explică neofiților, adică nouă, tuturor celorlalți. E Tudorel Toader.

Spaţiul sacru (2)

arh. Ionel OANCEA

Spaţiul sacru (2)

Pentru a răspunde la întrebarea „în ce măsură utilizarea unui nou material de construcţie în arhitectura bisericilor poate duce la viziuni înnoitoare fără ca procesul să producă discontinutăţi în tradiţia spaţiului sacru”, îmi pare relevantă povestea bisericii de lemn din Albac, satul martirului Horia, el însuşi meşter în construirea bisericilor de lemn. 

Pas cu pas, către o mascaradă electorală

Alexandru CĂLINESCU

Pas cu pas, către o mascaradă electorală

E drept că cele două partide, dar mai ales PSD-ul, au datorii mari faţă de Iohannis: le-a înlesnit (ce zic: le-a năşit) alianţa şi a facilitat instalarea PSD-ului în poziţie de forţă. După ce că au un bilanţ jalnic, cele două mandate ale lui Iohannis ne aruncă înapoi, în vremurile partidului unic. Dar cine putea bănui, în 2014, ce voia să însemne, pentru Iohannis, o guvernare „pas cu pas”?

pulspulspuls

Azi, ediţie specială, de uichend şi de primăvară: despre ce mai chicoteşte lumea prin instituţiile ieşene?

Azi, ediţie specială, de uichend şi de primăvară: despre ce mai chicoteşte lumea prin instituţiile ieşene?

E uichend azi, atunci fără politichie, aşa cum am stabilit! ca să ne tihnească, şi să mai şi râdem olecuţă, nu numai să ne încruntăm, nu-i aşa. Iar pe azi, dacă tot a început şi primăvara calendaristică, am zis să facem şi noi aicea o ediţie tematică: despre ce mai chicoteşte lumea prin instituţii. Deci, să începem!

Caricatura zilei

Mărțișor

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri