A fost un an al schimbărilor pentru compania Brikston
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Eveniment

A fost un an al schimbărilor pentru compania Brikston

GALERIE
glaf-ceramic-Brikstoncos de fum Leier Brikstoncaramida aparenta Brikston klinker
 • glaf-ceramic-Brikston
 • cos de fum Leier Brikston
 • caramida aparenta Brikston klinker
- +

De la an la an, compania producătoare de cărămidă şi soluţii ceramice pentru construcţia unei case, Brikston, îşi înteţeşte eforturile de dezvoltare şi inovaţie. Aceasta investeşte constant în cercetarea pieţei şi nevoilor consumatorilor şi în certificarea produselor pe care le comercializează.

Astfel, în fiecare an, firma anunţă lansarea pe piaţă a noi materiale de construcţie şi amenajare interioară şi exterioară.

Pentru a afla cum a descurs anul curent pentru fosta firmă Ceramica, i-am contactat pe reprezentanţii companiei: ,,Obiectivul nostru principal vizează satisfacţia clienţilor, care ne recompensează eforturile de dezvoltare prin votul de încredere acordat de fiecare dată când aleg produsele Brikston. Ne dorim să păstrăm standardele de calitate cu care ne-am obişnuit consumatorii şi, în plus, să oferim soluţii complete pentru construcţia unei locuinţe. În prezent, ne mândrim cu faptul că, pe piaţa de profil din România, Brikston este compania care oferă o gamă diversă de soluţii, de la blocuri ceramice la coşuri de fum şi produse pentru amenajări interioare.

Anul acesta, Brikston a anunţat lansarea a două produse noi, buiandrugul prefabricat Leier tip MDA, respectiv coşurile de fum Leier. Primul dintre acestea, buiandrugul cu manta ceramică, este utilizat pentru zidăria clasică. Acesta reprezintă elementul sub formă de grindă, pentru lucrări de zidarie, situat deasupra golurilor din pereţii de zidărie, care preia încărcările gravitaţionale superioare acestora.

Printre avantajele produsului se numără izolarea termică eficientă, uşurinţa de punere în operă şi de integrare în sistemele de zidărie şi eliminarea lucrărilor de confare, armare, turnare şi decofrare, specifice buiandrugilor clasici.


 
Cel de-al doilea produs pe care Brikston îl comercializează începând cu acest an, coşul de fum Leier, vine în două variante: LSK şi Smart. Este important de reţinut faptul că acesta este un sistem profesional de coş de fum, certificat, care vine împreună cu o garanţie de 33 de ani.

De asemenea, coşul Leier este destinat locuinţelor familiale, întrucât este disponibil într-o gamă variată de dimensiuni, cel mai mic coş disponibil ocupând doar 0.1 m2 din spaţiul util al unei încăperi.

Un alt avantaj al coşurilor de fum Leier îl reprezintă faptul că sunt termoizolate, asigurând astfel un tiraj optim al gazelor produse de arderea combustibililor. Nu în ultimul rând, sistemele de coşuri de fum se disting prin faptul că oferă o libertate deplină de alegere în privinţa combustibilului, fiind potrivite pentru focare deschise, sobe de teracotă, şeminee, sobe sau cazane de diferite tipuri şi puteri.


 
Acestea sunt noutăţile în materie de produse, pe care compania Brikston ni le-a împărtăşit. Am aflat aşadar că a fost un an productiv, în care şi-au diversificat potofoliul. Totodată, fiind un business cu un accent pronunţat pe resursa umană, au profitat de acest an pentru a-şi mări echipa de specialişti şi de a-i sprijini în dezvoltarea personală şi profesională pe toţi angajaţii săi. Pentru că, dacă nu ştiaţi, în cadrul firmei producătoare de materiale de construcţii, training-urile şi cursurile, atât interne, cât şi externe, sunt pe ordinea de zi a priorităţilor.

Astfel, fiecare nou angajat participă la un program de inducţie, în care face cunoştinţă cu valorile şi departamentele companiei. Am putea spune deci, fără să greşim, faptul că dezvoltarea continuă a companiei Brikston, cu care ne-a obişnuit, se datorează şi atenţiei acordate dezvoltării angajaţilor şi accentul pronunţat pe latura umană.

Din seria noutăţilor, prietenii de la Brikston ne-au povestit faptul că şi în acest an s-au întrecut în reduceri, oferind discounturi importante la o gamă largă de produse, cu ocazia evenimentului Black Friday.

Aşadar, a fost un an plin pentru compania Brikston: au lansat produse noi, s-au dezvoltat frumos şi au continuat să-şi surprindă clienţii cu produse calitative şi preţuri competitive.  

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Grilă de lectură pentru conflictul din Orientul Mijlociu

Alexandru LĂZESCU

Grilă de lectură pentru conflictul din Orientul Mijlociu

Încercând să revină la formulele tradiţionale de abordare în chestiunea conflictului israeliano-palestinian, formule care au eşuat de fiecare dată în trecut, şi la negocierile cu Iranul, administraţia Biden nu a făcut decât să destabilizeze şi mai mult situaţia din regiune facilitând probabil ascensiunea grupării teroriste Hamas.

Filmuletul zilei

opinii

Eu, El, Supremul

Nichita DANILOV

Eu, El, Supremul

În ciuda dansului diplomatic mai mult sau mai puţin impus din afară, fiecare parte stă la cotitură şi aşteaptă ca partea adversă să facă un pas greşit şi să clacheze.

Plugarul şi moartea

Dana ȚABREA

Plugarul şi moartea

Nu e foarte evident ce se petrece în Plugarul şi moartea deoarece, dincolo de revolta protagonistului faţă de fenomenul morţii - o revoltă deopotrivă disperată şi sfidătoare - sau de justificările aduse de personajul Moartea, nu avem o poveste aşa cum poate ne-am fi aşteptat. Cu toate acestea, datorită proiecţiilor şi a filmărilor, unele realizate de sus, a modului în care se jonglează cu decorul din scenă şi cu cel proiectat, deşi oarecum static, luând forma unei meditaţii de scenă, spectacolul are un ritm al său, chiar dacă unul mai mult interior, la care contribuie culorile, formele, hiperbolele artistice (imagini supradimensionate) şi sunetele.

Cale bătută de la ţară la oraş

Michael ASTNER

Cale bătută de la ţară la oraş

Gata. Bagajele-s făcute.

pulspulspuls

Senatoarea de la Iaşi a dat iar iama-n pălării

PULS

Senatoarea de la Iaşi a dat iar iama-n pălării

Nu ştim alţii cum sunt, dar noi, numai când vedem o nouă pălărie a madamei senator PNL de Iaşi Scântei, parcă ne tresaltă inima de ce procopseală pe capul nostru s-a ales încât să avem şansa unei aşa reprezentări în Parlament. Nu, nu vă gândiţi că e la Iaşi madama, căci auzim că pe-aici n-a mai dat de la alegeri încoace, ci undeva pe la Arad, de ziua Regelui, ştiţi voi pasiunea veche.

Caricatura zilei

Rabla

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.