„Gaiţele“, în week-end, la Teatrul Naţional
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

„Gaiţele“, în week-end, la Teatrul Naţional

GALERIE
Gaiţele
  • Gaiţele
- +

Spectacolul de teatru „Gaiţele“, de Ovidiu Lazăr, piesă al cărei autor este Alexandru Kiriţescu, va putea fi urmărită săptămâna aceasta, pe 11 şi 12 ianuarie, de la ora 19.00, în Sala Mare de spectacole a Teatrului Naţional „Vasile Alec­san­dri“ din Iaşi, piesa urmând să fie jucată şi pe 23 ianuarie, de la aceeaşi oră. 

Piesa spune poves­tea Anetei Dudu­leanu şi a celor doi fii ai săi, Geor­ges şi Iananche, a surorilor sale şi a nurori­lor. Textul este unul plin de umor, intenţia autorului fiind aceea de a scoate în evidenţă lipsa de cul­tură a oamenilor bogaţi, care doresc doar să călătorească şi îşi petrec întreaga zi fără a face ceva productiv. Scenografia spectacolului este semnată de Alina Dincă Puşcaşu, asistenţi de regie fiind Alice Moisă şi Matei Lazăr. Din distribuţie fac parte actorii Mihaela Arsenescu Werner şi Tatiana Ionesi, Irina Răduţu Codreanu, Andreea Boboc, Mălina Lazăr, Livia Iorga, Georgeta Burdujan, Dumitru Georgescu, Daniel Busuioc, Horia Veriveş, Diana Roman, Oana Sandu, Ioan Ursulescu, Radu Grăjdeanu, Bogdan Ionescu şi Ştefan Neagu. Preţul unui bilet variază între 32 şi 40 de lei la stal şi balcon, iar la lojă între 50 şi 60 de lei, acestea putând fi achiziţionate de la Agenţia Teatrală sau online, de pe www.myticket.ro. 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Judeţul furat

Cătălin ONOFREI

Judeţul furat

Naţiunea română va rămâne doar un vis.

Filmuletul zilei

opinii

„Nimicul nimicniceşte”

Briscan ZARA

„Nimicul nimicniceşte”

... contaminează totul în jur ca un măr stricat, poate face ca albul să pară negru şi invers, susul să pară jos, iar când se ajunge acolo se instalează absurdul şi anarhia.

Maia şi de la capăt

Mihai DORIN

Maia şi de la capăt

Dacă Basarabia se va salva, istoria va consemna că o femeie a încercat să convoce energiile neîntinate ale poporului, dar nu a reuşit să învingă oculta celor care vor să ţină ţara „între lumi”, din raţiuni exterioare (ruseşti) şi din mediocritate, fie că a reuşit să pună ţara pe calea europeană, singura care o poate lecui de fantasma Rusiei. 

Sus Şora, jos Cioran

Nichita DANILOV

Sus Şora, jos Cioran

Un lucru nu-i este limpede: nu te poţi învârti la infinit în jurul propriului tău paradox. Existenţa aceasta, ca un amurg de cenuşă, ce se varsă peste capul lui Demiurg. Apoi această veşnică demenţă a lui Dumnezeu. Scleroza creaţiei. Lumea privită prin răgetul unui porc. E suficient să-i citeşti o carte, ca să cunoşti conţinutul tuturor celorlalte.

pulspulspuls

A venit Mişu de la Bucureşti să dreagă busuiocul la partidoi

A venit Mişu de la Bucureşti să dreagă busuiocul la partidoi

Fraţilor, e foiala de pe lume, nu alta: cică la partidoiul ieşean se fac calcule şi strategii pe masa electorală, mai ales acuma cu câteva zile înainte de alegerile parlamentare, când, zic cunoscătorii, sau cei cu capul mai pe umeri, este nevoie de un sprint pe judeţ. 

Caricatura zilei

AFTER ILL

Editia PDF

Bancul zilei

O ambulanta goneste pe strazi si, la o intersectie rastoarna si accidenteaza un pieton. Soferul coboara imediat, ridica victima (...)

Linkuri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.