“Ghid de supravieţuire în pandemie” – de Mihai Copăceanu
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco
agri.shop

sambata, 08.05.2021

Colecţia Hexagon - carte de călătorie

“Ghid de supravieţuire în pandemie” – de Mihai Copăceanu

GALERIE
Ghid-de-supravietuire
  • Ghid-de-supravietuire
- +

Cartea oferă sugestii şi idei ale unor adolescenţi privind adaptarea la noua realitate, sfaturi ale medicilor şi recomandări de asistenţă şi consiliere psihologică gratuită.

Bazată pe un studiu ce a inclus peste 1.200 de tineri, cartea de faţă arată în ce măsură pandemia le-a afectat educaţia, echilibrul psihoemoţional, relaţiile cu familia, alimentaţia şi utilizarea internetului, comportamentele de risc precum consumul de alcool şi fumatul. Dar, mai ales, oferă sugestii şi idei ale unor adolescenţi privind adaptarea la noua realitate, sfaturi ale medicilor şi recomandări de asistenţă şi consiliere psihologică gratuită. Un sprijin necesar într-o lume confruntată cu schimbări rapide şi bulversante.

„Această carte le oferă tinerilor idei, experienţe şi exemple ale modului în care ceilalţi reuşesc să rămînă conectaţi şi să se îngrijească de sănătatea lor mintală şi fizică. Autorul reuneşte experienţa clinică, cercetarea şi bunul-simţ faţă de semeni pentru a oferi o resursă utilă în vremurile pe care le trăim.” (Adam R. Winstock)

„Tinerii trebuie să înţeleagă că această boală există, că această boală este periculoasă, că acest virus are o virulenţă crescută.” (Nelu Tătaru)

„Mă bucură demersul psihologului Mihai Copăceanu, deoarece este unul adaptat condiţiilor de pandemie. Astfel, acesta vine rapid şi inovativ cu un set de date care susţin concluzii preliminare şi ipoteze interesante.” (Daniel David)

De marţi, 27 aprilie 2021, la chioşcurile de presă, numai cu Ziarul de Iaşi: “Ghid de supravieţuire în pandemie” – de Mihai Copăceanu

Pret: 15 lei

Partener: Fundaţia Antibiotice Ştiinţă şi Suflet

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Obsesiile microbiştilor români

Nicolae GRECU

Obsesiile microbiştilor români

„Ne-a furat arbitrul” şi „jucătorul X ne-a vândut la pariuri” sunt unele dintre acestea.

Filmuletul zilei

opinii

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (VI)

Eugen MUNTEANU

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (VI)

Episodul de azi, penultimul din această serie, conţine o succintă prezentare a confuziei medievale dintre denumirile istorice Dacia versus Danemarca, respectiv Dacus versus Danus, confuzie pe baza căreia autori contemporani construiesc ipoteze aberante, cu motivaţie „patriotică”, dar cu un puternic iz protocronist.

După Înviere

pr. Constantin STURZU

După Înviere

Cea mai importantă predică a Domnului a fost una fără cuvinte. A început în Ghetsimani, cu sudoarea Lui, care "s-a făcut ca picături de sânge" (Luca 22, 44) şi a continuat pe Cruce, până la gestul de a-Şi da duhul de bunăvoie, nu pentru că fusese biruit de moarte. 

Dezastru de sărbători

Alexandru CĂLINESCU

Dezastru de sărbători

Să nu ne amăgim cu gândul că lumea, în special tinerii, nu se mai uită la televizor. România TV are audienţă la un segment deloc neglijabil din populaţie, sensibil la „patriotism” şi la grija pentru „nevoile românilor”. Direct sau insidios, postul exercită o influenţă nefastă, cu consecinţe pe termen lung.

pulspulspuls

Imagini de colecţie: oare ne-am schimbat sau nu în bine?

Imagini de colecţie: oare ne-am schimbat sau nu în bine?

Un amic cetitor atent atent ne-a pus ieri la dispoziţie această faină poză de campanie, stimaţi telespectatori. 

Caricatura zilei

În atenția DIICOT

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.