anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

vineri, 30.09.2022

Comunicat de presă (P)

„Iaşul, lăsat orfan de nepăsarea lui Maricel Popa!”

GALERIE
C.Alexe
  • C.Alexe
- +

Dincolo de scuze şi acuze, Maricel Popa, prin administrarea deficitară şi lipsită de viziune, îşi arată neputinţa şi incompetenţa în raport cu celelalte judeţe ale Moldovei, gestionate de colegii săi de partid. Dacă la Neamţ colegul său mult mai influent, Ionel Arsene, a anunţat că au fost deja accesate fonduri pentru modernizarea unui pachet de 44 drumuri judeţene, prim-consilierul judeţean flutură hârtii în ochii ieşenilor şi ratează proiectele cu adevărat importante pentru dezvoltarea celui mai influent pol al Regiunii de Nord-Est.

Am asistat, în ultimii trei ani, la un simulacru de intervenţii pe infrastructură rutieră, birocraţie sufocantă şi licitaţii eşuate. Avem un master-plan al drumurilor judeţene care pur şi simplu a fost ignorat cu intenţie de către Consiliul Judeţean Iaşi. Dacă facem cronologia declaraţiilor publice ale lui Maricel Popa din mandatul său, vedem că acesta aduce în discuţie modernizarea acelorlaşi drumuri judeţene, făcând referire la ele cu deja celabra frază care îl defineşte pe acesta: „vom face”! În afară de credite de angajament şi actualizări ale documentaţiilor, ieşenii nu simt progrese din partea actorilor principali din administraţia judeţeană pentru infrastructura rutieră.

Când este încolţit de întrebările incomode, Maricel Popa promite că merge personal la factorii decizionali din Capitală, de unde este mai apoi trimis acasă cu un bagaj de promisiuni goale. Nici măcar atitudinea servilă faţă de superiorii săi pe linie de partid nu îl mai ajută, dovadă stă pierderea unor instituţii cheie în defavoarea judeţelor conduse de către colegii săi mult mai influenţi.

Să ne reamintim că, la începutul acestui an, judeţul Iaşi, având una din cele mai mari reţele de drumuri judeţene din ţară, a primit o sumă derizorie de fonduri prin bugetul de Stat pentru reabilitarea drumurilor judeţene – doar 9,9 milioane lei! Acum, Maricel Popa decontează propria delăsare şi lipsă de implicare pentru proiectele importante ale judeţului, o altă dovadă a tratamentului indiferent aplicat de PSD capitalei Moldovei!

Costel Alexe, preşedinte PNL Iaşi

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.