A ieșit de la judecătorie, s-a luat după o tipă întâlnită în autobuz și i-a arătat penisul
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

A ieșit de la judecătorie, s-a luat după o tipă întâlnită în autobuz și i-a arătat penisul

GALERIE
decizie-instanta
  • decizie-instanta
- +

Unui ieşean i s-a pus pata pe o fată care a stat lângă el în autobuz. A urmărit-o până în bloc şi i-a aratăt penisul. Problema lui era că mai avea o condamnare pentru refuz de prelevare probe biologice, aşa că a fost condamnat cu executare.

Povestea în care este protagonist Mădălin Ungureanu a avut loc pe 12 martie 2019, atunci când individul a fost la Judecătoria Iaşi, unde era judecat într-un dosar cu infracţiuni rutiere. Era vorba de un dosar în care era inculpat pentru refuz de prelevare probe biologice şi în care, până la urmă, a fost condamnat. După ce a plecat din faţa judecătorilor, individul s-a urcat în autobuzul 47. La un moment dat, o tânără s-a aşezat lângă el. Ungureanu a decis, după ce fata a coborât, să o urmărească până în scara blocului. La un moment dat, între etajul 2 şi 3, Ungureanu şi-a dat jos pantalonii şi chiloţii şi i-a arătat organul genital.

Individul a fost ridicat de poliţiştii locali şi, la audieri, a recunoscut fapta. A menţionat că şi-a dat pantalonii şi chiloţii jos după ce persoana vătămată l-a împins, acesta dorind să facă cunoştinţă cu ea şi să o invite la cafea.

„Inculpatul a acţionat cu forma de vinovăţie a intenţiei directe, întrucât inculpatul a urmărit victima, intenţia acestuia fiind clar conturată deoarece a urmărit-o până în scara blocului pentru a-şi expune organul genital, urmărind un spaţiu mai puţin populat pentru a nu se expune oprobriului public, fiind dovedită şi legătura de cauzalitate dintre faptă şi rezultatul socialmente periculos“, au descris judecătorii fapta de exhibiţionism a individului.

Patru ani de închisoare cu executare a primit Ungureanu, pedeapsa cuprinzând şi sentinţa pentru infracţiuni rutiere.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

America pierde teren în faţa Rusiei şi a Chinei, în Orientul Mijlociu

Alexandru LĂZESCU

America pierde teren în faţa Rusiei şi a Chinei, în Orientul Mijlociu

Naivităţile şi imperativele ideologice progresiste ale politicii externe a administraţiei Biden se lovesc de o realitate geopolitică în care şi Rusia, şi China se dovedesc a fi extrem de abile în a-şi impune propria naraţiune şi a eroda influenţa americană în Orientul Mijlociu.

Filmuletul zilei

opinii

Mirel Cană - o încercare de portret

Nichita DANILOV

Mirel Cană - o încercare de portret

L-am întâlnit deseori la Casa Dosoftei. Mi-l închipui şi azi tronând acolo, retras în spatele unui pupitru rustic, scrutând prin ochelarii fumurii hrisoavele înşirate în vitrine, dar şi pe pereţii reci, uşor igrasioşi, pe care trecerea vremii a desenat tot felul de umbre şi de figuri voievodale. În acest spaţiu al amintirii, placat de ziduri groase, spectrul lui Mirel Cană se simte cu adevărat în elementul său.

Grădinărit uman. Despre oameni şi câini

Dana ȚABREA

Grădinărit uman. Despre oameni şi câini

Termenul „cultură” provine la latinescul „colere” care înseamnă a cultiva. Civilizaţia şi cultura îl îndepărtează pe om de latura sa animalică, barbară şi îl apropie de cea spirituală. Însă omul rămâne în esenţa sa o fiinţă animalică, având posibilitatea de a alege, şi care în orice împrejurări va alege cea mai rea posibilitate dintre toate. În acest sens, „Grădinărit uman” nu este atât despre familia disfuncţională, cât mai ales despre o umanitate disfuncţională în întregul ei. Departe de a putea fi vorba de o comedie, poate doar despre la comédie humaine.

Profilul neo-activistului american

Michael ASTNER

Profilul neo-activistului american

Vara trecută, înainte să vin la Amnaş, am primit de la o prietenă două ziare germane pe care le luase-n aeroport ca lectură de călătorie. Le-am luat la rândul meu pe drum, dar pentru că-s ziare de ziare, format mare, adică (vorbesc de Die Welt şi de Süddeutsche Zeitung), nu le-am deschis în tren, iar la ţară apoi… nici atât: am adunat fructe, am cosit iarbă, am primit oaspeţi (cumnatul, nepotul şi băiatul nepoatei), apoi m-am apucat de dezgropat fântâna din bătrâni, tot felul de lucrări şi munci mi-au ocupat timpul, iar ziarele în cauză (ambele din 14 iulie 2020) au fost uitate. Zilele trecute, am dat de ele. Hm - ia să le răsfoiesc şi să văd dacă mai găsesc ceva actual respectiv demn de citit!

pulspulspuls

L-aţi uitat pe politicianul care venea la Primărie cu Buceagul Ceapeului? Iacătă-l la uşă!

L-aţi uitat pe politicianul care venea la Primărie cu Buceagul Ceapeului? Iacătă-l la uşă!

Pentru că ne-am jurat în barbă să ne ferim de politichie şi de politicieni măcar sâmbăta, pe uichend, aicea la rubricuţă, haideţi aşadar să părăsim olecuţă acest miraculos tărâm. 

Caricatura zilei

Tot felu

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.