anunturi
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi

Comunicat de presă

„ISell by Optima” cursuri gratuite de Sales & Marketing

GALERIE
poza print IsellISell online1ISell online2ISell online3DAN_488823
 • poza print Isell
 • ISell online1
 • ISell online2
 • ISell online3
 • DAN_4888
 • 2
 • 3
- +

Prima grupă de absolvenți „ISell by Optima”, singurul curs organizat și susținut de specialiști practicanți Sales & Marketing din Iași, au primit diplomele de profesioniști în vânzări. Pe durata celor patru zile de training gratuit cursanții au avut ocazia să-și descopere punctele tari pe baza cărora pot construi o carieră de succes în vânzări.

Formatul evenimentului a fost gândit de profesioniști astfel încât informațiile să fie acumulate și consolidate în special prin activități practice. Accentul a fost pus pe abilitățile de comunicare în conversațiile de vânzare cu clienții. La final, cursanții au avut ocazia să convingă o echipă de evaluatori că sunt cu adevarat făcuți pentru vânzări și că merită să intre în topul celor mai bune talente.

„ISell by Optima a fost gândit în special pentru tinerii în căutarea vocației profesionale, pentru cei care doresc să facă primii pași în carieră dar și pentru toți cei care își doresc noi provocări și care vor să facă tranziția către zona de vânzări” a declarat Daniel Mereuță, director general Optima.

Cursurile „ISell by Optima” vor continua, listele pentru primele grupe fiind deja ocupate. Pentru cei interesați însă, înscrierile rămân deschise pe site-ul isell.optimacall.ro.

ISell by Optima” este un eveniment dezvoltat si organizat de Optima Solutions Services. Optima este o companie independentă de outsourcing, specializată în Omni-channel Sales & Marketing. Creată în 2011, Optima este deja un jucător consacrat în piață, cu 320 de talente în 3 sedii. Aria de expertiză acoperă  industrii precum: telecomunicații, utilități sau servicii financiare.

În 2018 Optima își propune să realizeze o cifră de afaceri de 22 milioane de lei și să crească echipa la 400 de colegi.

Optima face parte din Next Capital Group, înființat în 2006 cu investiții în servicii financiare, dezvoltări imobiliare și agricultură.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cum trebuie citite demersurile d-lui Macron de modificare a Tratatului UE (I)

Alexandru LĂZESCU

Cum trebuie citite demersurile d-lui Macron de modificare a Tratatului UE (I)

Într-un fel chiar şi Eurovisionul a arătat de ce mulţi europeni, mai ales cei din grupul nordic şi de pe flancul estic, nu au deloc încredere că o Europă suverană sub comandă franco-germană, decuplată de „anglo-saxoni”, le-ar putea asigura securitatea.

opinii

Catedrala simfonică a lui Eugen Doga

Nichita DANILOV

Catedrala simfonică a lui Eugen Doga

Dacă ar trebui să folosesc o imagine parabolică pentru percepţia muzicii sale, atunci, forţând un pic accentele, aş spune că la auzul uverturilor şi simfoniilor sale până şi pietrele de pe caldarâm se trezesc din amorţire şi încep să danseze transformându-se când în nişte clape de pian, când în nişte imense clape de armonică.

Nevoia de noroc

Michael ASTNER

Nevoia de noroc

Repet şi o spun din nou: E nevoie şi de oareşce noroc - şi în viaţă, şi în joc.

Identitate personală, identitate etnică, identitate naţională (III)*

Eugen MUNTEANU

Identitate personală, identitate etnică, identitate naţională (III)*

Pornind de la constatarea că limba nu este un bloc unitar şi omogen, ci un conglomerat de varietăţi, autorul analizează funcţia limbii în configurarea identităţii naţionale.

pulspulspuls

Musiu senator şi madam dipotat: o explicaţiune pentru a ţine de cald în uichend

Musiu senator şi madam dipotat: o explicaţiune pentru a ţine de cald în uichend

Ca o mică explicaţiune despre una sau alta din cele întâmplate în politichia locală, haideţi să opinăm pe astăzi despre o ciudăţenie remarcată de unii observatori ieşeni mai atenţi din fire. 

Caricatura zilei

Putkirnson

Editia PDF

Bancul zilei

Doi rechini : - Ce faci, ma? - Am fost bolnav... - Pai, ce-ai avut?  - Am mâncat un general rus si o saptamân (...)

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.

  X