„Juriștii” PSD din Senat: un plagiator, un inginer, un absolvent de arte, altul „la distanță”
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

„Juriștii” PSD din Senat: un plagiator, un inginer, un absolvent de arte, altul „la distanță”

GALERIE
serban nicolae sofer
  • serban nicolae sofer
- +

Comisia juridică din Senat amână de peste o săptămână să avizeze forma finală a legii carantinei. În acest timp, sute de bolnavi infectați cu COVID părăsesc spitalul punând în pericol vieților altor mii de concetățeni.

Majoritatea PSD-iștilor din Comisia juridică a Senatului au studii îndoielnice de drept sau, pur și simplu, nu le au.

În Comisia juridică de la Senat sunt 11 parlamentari din care majoritatea – 6 - sunt de la PSD.

Președintele Șerban Nicolae, verdict de plagiat. Albit de Ioan-Aurel Pop

Șeful Comisiei Juridice este Șerban Nicolae. În 1997  a dobândit o licență în drept. Deși nu a făcut niciun curs în domeniu, Șerban Niculae devine, la 40 de ani, doctor în relații internaționale și studii europene. Nicolae nu spune în cv-ul de la Senat unde a urmat studiile.

Teza de doctorat a lui Șerban Nicolae a fost declarată plagiat de Comisia de specialiști din cadrul CNATDCU. Comisia  a și propus să îi fie retras titlul după o analiză amănunțită. În document, au fost identificate fragmente pe care Nicolae le-a furat de la alți autori și le-a pus în teza sa de doctorat fără nicio altă mențiune. Comisia a propus retragerea titlului de doctor.

Citeşte mai mult pe newsweek.ro

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Grilă de lectură pentru conflictul din Orientul Mijlociu

Alexandru LĂZESCU

Grilă de lectură pentru conflictul din Orientul Mijlociu

Încercând să revină la formulele tradiţionale de abordare în chestiunea conflictului israeliano-palestinian, formule care au eşuat de fiecare dată în trecut, şi la negocierile cu Iranul, administraţia Biden nu a făcut decât să destabilizeze şi mai mult situaţia din regiune facilitând probabil ascensiunea grupării teroriste Hamas.

Filmuletul zilei

opinii

Eu, El, Supremul

Nichita DANILOV

Eu, El, Supremul

În ciuda dansului diplomatic mai mult sau mai puţin impus din afară, fiecare parte stă la cotitură şi aşteaptă ca partea adversă să facă un pas greşit şi să clacheze.

Plugarul şi moartea

Dana ȚABREA

Plugarul şi moartea

Nu e foarte evident ce se petrece în Plugarul şi moartea deoarece, dincolo de revolta protagonistului faţă de fenomenul morţii - o revoltă deopotrivă disperată şi sfidătoare - sau de justificările aduse de personajul Moartea, nu avem o poveste aşa cum poate ne-am fi aşteptat. Cu toate acestea, datorită proiecţiilor şi a filmărilor, unele realizate de sus, a modului în care se jonglează cu decorul din scenă şi cu cel proiectat, deşi oarecum static, luând forma unei meditaţii de scenă, spectacolul are un ritm al său, chiar dacă unul mai mult interior, la care contribuie culorile, formele, hiperbolele artistice (imagini supradimensionate) şi sunetele.

Cale bătută de la ţară la oraş

Michael ASTNER

Cale bătută de la ţară la oraş

Gata. Bagajele-s făcute.

pulspulspuls

Senatoarea de la Iaşi a dat iar iama-n pălării

PULS

Senatoarea de la Iaşi a dat iar iama-n pălării

Nu ştim alţii cum sunt, dar noi, numai când vedem o nouă pălărie a madamei senator PNL de Iaşi Scântei, parcă ne tresaltă inima de ce procopseală pe capul nostru s-a ales încât să avem şansa unei aşa reprezentări în Parlament. Nu, nu vă gândiţi că e la Iaşi madama, căci auzim că pe-aici n-a mai dat de la alegeri încoace, ci undeva pe la Arad, de ziua Regelui, ştiţi voi pasiunea veche.

Caricatura zilei

WC spațial

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.