anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM

vineri, 20.05.2022

COMUNICAT DE PRESĂ

„Livada de la școală” a prins rădăcini în alte două școli

GALERIE
livada de la scoala, antibiotice (1)livada de la scoala, antibiotice (2)livada de la scoala, antibiotice (3)livada de la scoala, antibiotice (4)livada de la scoala, antibiotice (5)livada de la scoala, antibiotice (6)livada de la scoala, antibiotice (7)livada de la scoala, antibiotice (8)livada de la scoala, antibiotice (9)livada de la scoala, antibiotice (10)livada de la scoala, antibiotice (11)livada de la scoala, antibiotice (12)livada de la scoala, antibiotice (13)livada de la scoala, antibiotice (14)
 • livada de la scoala, antibiotice (1)
 • livada de la scoala, antibiotice (2)
 • livada de la scoala, antibiotice (3)
 • livada de la scoala, antibiotice (4)
 • livada de la scoala, antibiotice (5)
 • livada de la scoala, antibiotice (6)
 • livada de la scoala, antibiotice (7)
 • livada de la scoala, antibiotice (8)
 • livada de la scoala, antibiotice (9)
 • livada de la scoala, antibiotice (10)
 • livada de la scoala, antibiotice (11)
 • livada de la scoala, antibiotice (12)
 • livada de la scoala, antibiotice (13)
 • livada de la scoala, antibiotice (14)
- +

Sâmbătă, 21 octombrie 2017 peste 50 de voluntari ai companiei Antibiotice au dăruit o sursă de sănătate elevilor din mediu rural, în cadrul celei de-a II-a ediții a proiectului „Livada de la scoală”, plantând pomi fructiferi la școlile din localitățile Valea Lupului și Uricani.

„Livada de la școală” este un proiect prin care angajații Antibiotice se implică voluntar și încearcă să insufle tinerei generații respectul față de protejarea mediului înconjurător, menținerea unui stil de viață sănătos dar și cultivarea spiritului civic în comunitate.

Ne bucurăm că „Livada de la școală” a prins rădăcini în cinci școli din județul Iași și că puterea exemplului oferit de angajații Antibiotice a  produs o  schimbare în bine în comunitate. Noi credem în Puterea faptei care stă în puterea noastră” ce reprezintă și sloganul proiectelor noastre de responsabilitate socială și astfel, ne implicăm pentru ca acest proiect să aibă continuitate. Apreciem dăruirea elevilor beneficiari ai primelor trei livezi plantate care s-au implicat foarte mult îngrijirea copacilor”, a declarat Mihaela Melinte, Consilier Comunicare Antibiotice.

A două etapă de plantare se derulează în parteneriat cu primăriile comunelor Valea Lupului și Miroslava care au pus la dispoziție terenurile din curtea școlilor și au realizat amenajarea acestora.

„Livada de la școală” este un proiect în care am dorit să ne implicăm pentru a dărui elevilor Școlii Valea Lupului o sursă de sănătate. Pe un teren arid și sălbatic din care s-au scos camioane de pietre și vegetație și unde am adus pământ propice pentru plantare am reușit să amenajăm un spațiu pentru livadă. Pomii fructiferi sunt o resursă prețioasă atât pentru natură cât și pentru elevii noștri care sunt beneficiarii acestui proiect”, a declarat Dumitru Mihailiuc, primarul comunei Valea Lupului.

Voluntarii Antibiotice împreună cu elevii din cele  două școli au fost consiliați în cadrul acțiunii, de către reprezentanții Stațiunii de Cercetare - Dezvoltare pentru Pomicultură Iași în vederea respectării standardelor de plantare corectă a pomilor fructiferi.

Prima etapă a proiectului a avut loc pe 1 aprilie 2017, când angajații companiei Antibiotice au plantat 300 de pomi fructiferi la școlile din localitățile Vorovești, Proselnici și la Liceul Tehnologic Agricol „Mihail Kogălniceanu” din Miroslava.

„Cele trei livezi plantate în primăvară de angajații Antibiotice la școlile din comuna Miroslava sunt viabile și vor aduce un mare beneficiu pentru copii și pentru comunitate. Este un proiect frumos care a reușit să implice și societatea civilă iar anul viitor așteptăm primele roade”, a declarat Dan Niță, Primarul comunei Miroslava.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Nimic de salvat

Pavel LUCESCU

Nimic de salvat

Încăput pe mâna lui Barna, Ghinea, Drulă, Năsui şi prietenii, USR a devenit un soi de anexă libertariană a PNL, unde ar fi logic să şi sfârşească, alături de gaşca Câţu-Gorghiu.

opinii

Simple notaţii

Alexandru CĂLINESCU

Simple notaţii

Sorin Oprescu mi-a fost dintotdeauna profund antipatic, şi asta înainte să aflu despre matrapazlâcurile lui. Îmi părea un şmecher de „capitală”, un ins cu apucături golăneşti, vulgar şi agresiv. Îl situam cam pe aceeaşi treaptă cu Becali, deşi la acesta din urmă mai puteam detecta nişte urme de umanitate. Am aflat, în urma condamnării lui Oprescu, ceea ce, probabil, ştia destulă lume: doctorul lucra în stil mare, cerea şpăgi colosale, avea - precum mafioţii - oameni de încredere care îl protejau şi îşi asumau treburile riscante. 

Tencuiala antiseismică

Neculai SEGHEDIN

Tencuiala antiseismică

Desigur, o legendă urbană, unul din miturile care însoţesc toate amintirile, povestirile, convingerile legate de cutremur, care au dus la dezvoltarea unei adevărate culturi a seismului în România.

Love story la “om la lună”

George PLEȘU

Love story la “om la lună”

Se face curând un an de zile de când nu am mai scos din player-ul maşinii cd-ul cu albumul În caz de om la lună, strigaţi „om la lună, stânga/ dreapta” după caz.

pulspulspuls

Unde a dispărut de-o vreme şi de ce madam Şoşo, cea mai cu greutate sinatoare de Iaşi

PULS

Unde a dispărut de-o vreme şi de ce madam Şoşo, cea mai cu greutate sinatoare de Iaşi

Multă lumea ne-a tot întrebat în ultima vreme unde o fi dispărut din peisaj sinatoarea de Iaşi cu cea mai mare greutate (la quintale ne referim, nu la influenţă, evident), dar şi cu gura cea mai mare. Ei bine, stimaţi telespectatori, am apelat pentru un răspuns la această spinoasă problemă a politichiei locale, naţionale şi, de ce nu, chiar evropeneşti am putea spune, la aceeaşi sursă a noastră care ne-a spus câte una sau alta la momentul candidaturii ei la Iaşi pe listele auriste, când mai nimeni nu ştia de un’ s-o ia pe madam: adicătelea amicul Archibald Tănase, stimaţi telespectatori, că sigur vă era olecuţă dor de el, nu-i aşa?

Caricatura zilei

Cireșe, nu ruble

Editia PDF

Bancul zilei

Doi rechini : - Ce faci, ma? - Am fost bolnav... - Pai, ce-ai avut?  - Am mâncat un general rus si o saptamân (...)

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.