anunturi
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi

COMUNICAT DE PRESĂ

„Livada de la școală” prinde rădăcini în două școli din comuna Lețcani

GALERIE
livada de la scoala, antibiotice (1)livada de la scoala, antibiotice (2)livada de la scoala, antibiotice (3)livada de la scoala, antibiotice (4)livada de la scoala, antibiotice (5)livada de la scoala, antibiotice (6)livada de la scoala, antibiotice (7)livada de la scoala, antibiotice (8)livada de la scoala, antibiotice (9)livada de la scoala, antibiotice (10)livada de la scoala, antibiotice (11)livada de la scoala, antibiotice (12)
 • livada de la scoala, antibiotice (1)
 • livada de la scoala, antibiotice (2)
 • livada de la scoala, antibiotice (3)
 • livada de la scoala, antibiotice (4)
 • livada de la scoala, antibiotice (5)
 • livada de la scoala, antibiotice (6)
 • livada de la scoala, antibiotice (7)
 • livada de la scoala, antibiotice (8)
 • livada de la scoala, antibiotice (9)
 • livada de la scoala, antibiotice (10)
 • livada de la scoala, antibiotice (11)
 • livada de la scoala, antibiotice (12)
- +

Sâmbătă, 21 aprilie 2018 peste 70 de voluntari ai companiei Antibiotice s-au implicat în proiectului „Livada de la scoală”, proiect derulat de Fundația „Antibiotice Știință și Suflet” și au plantat 200 de pomi fructiferi la școlile din localitățile Lețcani și Cogeasca.

În cel de-al doilea an al proiectului, voluntarii Antibiotice, angajați ai companiei împreună cu familiile și-au propus să planteze în două etape, 400 de pomi fructiferi la școlile din localitățile limitrofe: Lețcani, Cogeasca, Bogonos și Rediu (meri, pruni, vișini, cireși).

„Am dat startul celei de-a treia ediții a proiectului de responsabilitate socială „Livada de la școală”. Noi credem în puterea faptei care stă în puterea noastră iar astăzi, 70 de voluntari Antibiotice, au plantat 200 de pomi fructiferi. De la lansarea proiectul, „Livada de la școală” a prins rădăcini în șapte școli din județul Iași. Prin acest proiect angajații Antibiotice se implică voluntar și încearcă să inspire tinerei generații respectul față de protejarea mediului înconjurător, cultivarea spiritului civic în comunitate, contribuind astfel la dezoltarea durabilă a societății”, a declarat Mihaela Melinte, Consilier Comunicare Antibiotice.

Prima etapă de plantare a fost derulată în parteneriat cu Primăria comunei  Lețcani care a pus la dispoziție terenurile din curtea școlilor și a sprijinit amenajarea acestora.

„Mă bucur că suntem parteneri în acest proiect cu impact în comunitate derulat  de Antibiotice. Consider că fiecare școală ar trebui să aibă o livadă iar, această inițiativă este deosebit de utilă și ar trebui să fie un exemplu la nivel național”, a declarat  Stelică Turcu, Primarul comunei Lețcani.

Voluntarii Antibiotice împreună cu elevii din cele două școli au fost consiliați în cadrul acțiunii, de către reprezentanții Stațiunii de Cercetare - Dezvoltare pentru Pomicultură Iași în vederea respectării standardelor de plantare corectă a pomilor fructiferi.

A doua etapă de plantare în cadrul proiectului „Livada de la școală” se va desfășura în toamna acestui an în localitațile Rediu și Bogonos.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cum trebuie citite demersurile d-lui Macron de modificare a Tratatului UE (II)

Alexandru LĂZESCU

Cum trebuie citite demersurile d-lui Macron de modificare a Tratatului UE (II)

Într-un fel chiar şi Eurovisionul a arătat de ce mulţi europeni, mai ales cei din grupul nordic şi de pe flancul estic, nu au deloc încredere că o Europă suverană sub comandă franco-germană, decuplată de „anglo-saxoni”, le-ar putea asigura securitatea.

opinii

Cântăreţul cântăreţilor

Briscan ZARA

Cântăreţul cântăreţilor

Era o situaţie aproape incredibilă. E ca şi cum ai accepta la un concert de operă pe cineva care nu are voce decât de cântat sub duş, doar că să primească şi acela un salariu, din milă, din compasiune sau vreun interes. De fapt nu cred că exagerez dacă zic că în asta constau de fapt eşecurile pe bandă rulantă din toate domeniile de activitate din această ţară: lipsa de profesionalism a oamenilor.

Te văd abătut, nu ai vrea să vorbim despre asta?

Cristina DANILOV

Te văd abătut, nu ai vrea să vorbim despre asta?

Avem o provocare imensă, tocmai conștientizăm că sinuciderea există, că este o situație care necesită intervenție urgentă, că depășește situația în care cineva vrea doar să atragă atenția. Am auzit pe cineva spunând „Hai să vorbim despre sinucidere ca să nu mai vorbim despre sinucideri”, așa că va trebui, că ne place sau nu, să vorbim despre asta.

Preşedintele îngrijorării noastre

Mihai DORIN

Preşedintele îngrijorării noastre

Trăim vremuri grele, războiul e la fruntarii, starea de sărăcie şi depresie a populaţiei se adânceşte, iar ca un blestem cu repetiţie, clasa politică a coborât la cel mai de jos nivel de competenţă din toată istoria noastră post-decembristă. 

pulspulspuls

Iată un pasaj care trebuie citit cu mare atenţie şi cu băgare de seamă

Iată un pasaj care trebuie citit cu mare atenţie şi cu băgare de seamă

Stimaţi ieşeni, vă oferim pe astăzi un pasaj, unul mic dar tare interesant, din rechizitoriul care a dus la condamnarea la 10 ani a fostului premare de Bucureşti Sorin Oprescu. 

Caricatura zilei

Grătar la bloc, în balcon

Editia PDF

Bancul zilei

Doi rechini : - Ce faci, ma? - Am fost bolnav... - Pai, ce-ai avut?  - Am mâncat un general rus si o saptamân (...)

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.

  X