„Livada de la școală” prinde rădăcini în două școli din comuna Lețcani
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

duminica, 13.06.2021

COMUNICAT DE PRESĂ

„Livada de la școală” prinde rădăcini în două școli din comuna Lețcani

GALERIE
livada de la scoala, antibiotice (1)livada de la scoala, antibiotice (2)livada de la scoala, antibiotice (3)livada de la scoala, antibiotice (4)livada de la scoala, antibiotice (5)livada de la scoala, antibiotice (6)livada de la scoala, antibiotice (7)livada de la scoala, antibiotice (8)livada de la scoala, antibiotice (9)livada de la scoala, antibiotice (10)livada de la scoala, antibiotice (11)livada de la scoala, antibiotice (12)
 • livada de la scoala, antibiotice (1)
 • livada de la scoala, antibiotice (2)
 • livada de la scoala, antibiotice (3)
 • livada de la scoala, antibiotice (4)
 • livada de la scoala, antibiotice (5)
 • livada de la scoala, antibiotice (6)
 • livada de la scoala, antibiotice (7)
 • livada de la scoala, antibiotice (8)
 • livada de la scoala, antibiotice (9)
 • livada de la scoala, antibiotice (10)
 • livada de la scoala, antibiotice (11)
 • livada de la scoala, antibiotice (12)
- +

Sâmbătă, 21 aprilie 2018 peste 70 de voluntari ai companiei Antibiotice s-au implicat în proiectului „Livada de la scoală”, proiect derulat de Fundația „Antibiotice Știință și Suflet” și au plantat 200 de pomi fructiferi la școlile din localitățile Lețcani și Cogeasca.

În cel de-al doilea an al proiectului, voluntarii Antibiotice, angajați ai companiei împreună cu familiile și-au propus să planteze în două etape, 400 de pomi fructiferi la școlile din localitățile limitrofe: Lețcani, Cogeasca, Bogonos și Rediu (meri, pruni, vișini, cireși).

„Am dat startul celei de-a treia ediții a proiectului de responsabilitate socială „Livada de la școală”. Noi credem în puterea faptei care stă în puterea noastră iar astăzi, 70 de voluntari Antibiotice, au plantat 200 de pomi fructiferi. De la lansarea proiectul, „Livada de la școală” a prins rădăcini în șapte școli din județul Iași. Prin acest proiect angajații Antibiotice se implică voluntar și încearcă să inspire tinerei generații respectul față de protejarea mediului înconjurător, cultivarea spiritului civic în comunitate, contribuind astfel la dezoltarea durabilă a societății”, a declarat Mihaela Melinte, Consilier Comunicare Antibiotice.

Prima etapă de plantare a fost derulată în parteneriat cu Primăria comunei  Lețcani care a pus la dispoziție terenurile din curtea școlilor și a sprijinit amenajarea acestora.

„Mă bucur că suntem parteneri în acest proiect cu impact în comunitate derulat  de Antibiotice. Consider că fiecare școală ar trebui să aibă o livadă iar, această inițiativă este deosebit de utilă și ar trebui să fie un exemplu la nivel național”, a declarat  Stelică Turcu, Primarul comunei Lețcani.

Voluntarii Antibiotice împreună cu elevii din cele două școli au fost consiliați în cadrul acțiunii, de către reprezentanții Stațiunii de Cercetare - Dezvoltare pentru Pomicultură Iași în vederea respectării standardelor de plantare corectă a pomilor fructiferi.

A doua etapă de plantare în cadrul proiectului „Livada de la școală” se va desfășura în toamna acestui an în localitațile Rediu și Bogonos.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Lăsaţi selecţionerii în pace

Nicolae GRECU

Lăsaţi selecţionerii în pace

Din 2008 încoace, la naţională a fost o permanentă foşgăială browniană, o revoluţie permanentă troţkistă, din care n-a ieşit nimic bun.

Filmuletul zilei

opinii

Seimeni (XIII). Ucenicia în meşteşugul pescuitului cu undiţa (I)

Eugen MUNTEANU

Seimeni (XIII). Ucenicia în meşteşugul pescuitului cu undiţa (I)

Autorul reia seria de foiletoane dedicate amintirilor din copilărie. De data aceasta, mecanismul nostalgic este focalizat spre iniţierea în arta umilă a pescuitului cu undiţa.

Maica Siluana, aşa cum... ne-a cunoscut

pr. Constantin STURZU

Maica Siluana, aşa cum... ne-a cunoscut

O ştiam cu mult înainte de a o întâlni. În 1997, tânărul ieromonah Nichifor Horia, actualmente PS Nichifor Botoşăneanul, îmi încredinţa, spre lectură şi zidire, un manuscris. Era povestea unei convertiri, cu însemnări de jurnal, cu multe reflecţii şi zbateri existenţiale. În fapt, o adevărată spovedanie. Semna cu pseudonim nu pentru că nu avea puterea asumării unei mărturisiri publice, ci pentru că nu dorea să atragă atenţia asupra ei. În pofida discreţiei, avea să devină din ce în ce mai cunoscută.

Online în pandemie

Ciprian IFTIMOAEI

Online în pandemie

Statistici privind accesul populaţiei la tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor.

pulspulspuls

Poveste de sară pentru micuţi, cu zâne blonde şi miliardari de la cumătrie

Poveste de sară pentru micuţi, cu zâne blonde şi miliardari de la cumătrie

Ehehee, dragilor, oare cum să facem noi şi să dregem pe azi, uichend fiind, să nu vă plictisim sau încrunţim frunţile tot cu nărozii din politichii, ci doar cu mondenităţi locale şi vesele, dar nici să ne depărtăm prea tare de subjectul zilei, ăla pentru care mulţi nădragi tremură de vreo două zile pe la palatul cel roznovan, dar şi mai jos, spre sediul din Podu Roş (hop: iaca şi rima!)? 

Caricatura zilei

Răposat reclamant

Editia PDF

Bancul zilei

De acum, la internarea în spital pacientii sunt obligati sa aiba: extinctor, trusa de prim ajutor si lanterna (...)

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.