anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Comunicat de presă (P)

”Maricel Popa- 3 ani irosiți în fruntea Iașului”

GALERIE
2
  • 2
- +

În timp ce ieșenii din Valea Lupului, Rediu, Holboca, Țuțora, Țibănești, Ciortești, Țibana, Movileni și multe comune sufocate de noroi, praf și gropi își strigă disperarea și neputința pe rețelele de socializare, fiind condamnați să circule pe drumuri de pământ sau piatra ca în Evul Mediu, în timp ce tot mai mulți primari PSD se revoltă împotriva modului defectuos în care județul este administrat și subfinanțat, fiind efectiv abandonat de Guvernul PSD, baronii PSD din Moldova defilează victorioși cu investiții grandioase în propriile județe!

Dacă săptămâna aceasta, Marian Oprișan, șeful informal al PSD, a anunțat că Iașul va pierde jumătate din Regionala de Drumuri Naționale și stația de asfalt de la Vaslui, iată că vine rândul baronului de Neamț, Ionel Arsene, să mute politic și să își etaleze puterea de negociere și influența în partid, anunțând cu fast finanțarea unui spital județean nou, în valoare de 1 miliard de lei  și modernizarea, până la finalul mandatului, a peste 90% din infrastructura rutieră a județului Neamț, cu un cost din partea guvernului de peste 500 milioane lei!

De 3 ani avem un deja-vu politic, cu Maricel Popa în fruntea județului și a armatei PSD Iași: peste 50 de primari de orașe și comune, 7 parlamentari, miniștri și secretari de stat, care acceptă impasibili ca  proiectele majore ale Iașului să zacă prin sertarele ministerelor fără a fi finanțate.

În cel mai fericit caz suntem amăgiți cu praful de pe tobă în preajma rectificărilor bugetare, care au fost cu precădere rectificări negative, visteria fiind mai tot timpul goală sau dirijată politic, iată spre oamenii cu influență politică în zona Moldovei!

Singura constantă în toți acești ani este politica servilismului politic promovată de PSD Iași, cu Maricel Popa, un președinte neputincios și obedient, interesat doar de conservarea funcției sale, total neînsemnat în ecuația guvernamentală!

Vă întrebați de ce PSD a făcut miting regional la Iași, paralizând județul și sufocând Iașul în zi lucrătoare, dar mitingul PSD de la Focșani a fost anulat, iar la Piatra Neamț nu s-a mai făcut miting?

Ei bine pentru că Marian Oprișan și Ionel Arsene și-au calculat extrem de atent pașii politici și eu evitat o baie de înjurături și erodarea propriei imagini în orașele lor, dar au avut ”grijă” să îl îngroape politic pe umilul servant, Maricel Popa!

Astăzi, tabloul politic al Moldovei ne arată clar că Maricel Popa este la ultima strigare, cei 3 ani irosiți pe scaunul de Președinte al Consiliului Județean Iași fiind o veritabilă rușine în istoria administrație ieșene.

Iașul merită mai mult decât poate oferi Iuda din fruntea administrației ieșene!

#IasulMerităMaiMult  #MoldovaContează

Deputat Costel Alexe,

Preşedinte PNL Iaşi

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

PNL nu poate guverna fără PSD

Cosmin PAȘCA

PNL nu poate guverna fără PSD

Nu este exclus ca, pe fondul unui dezinteres masiv la urne, PSD să obţină un număr de mandate sensibil mai mare decât cel estimat pe baza voturilor de la locale. Şi atunci nici „mama” alianţei cu USR PLUS, PMP şi UDMR nu va oferi PNL liniştea necesară să guverneze.

Filmuletul zilei

opinii

Transformare

Codrin Liviu CUȚITARU

Transformare

„Laa instaanţăă meelg cuu aaltceevaa. Suusţiin căă m-aauu deesnaaţiioonaaliizaat ceeii dee laa LLS, puunâânduu-măă săă fuumeez... Aam şii dooveezii. Mii-aauu daat naarghiileeaa, aauu făăcuut aapooii seelfiiuulii şii auu puus poozeelee pee Facebook cuu coomeentaaliiuul - S-aa tuulciit chiineezooiiuul! M-aauu moodiifiicaat deecii. M-aauu deesnaaţiioonaaliizaat. Veezii tuu, Coodliinee, îînvăăţâând eeuu loomâânaa, aam deescoopeeriit şii cuum săă fiiuu hooţ, ceeaa cee ee biinee.” N-am mai ştiut ce să adaug. Am rămas plost.

Din corola de minuni a creierului - Memoria

Bogdan ILIESCU

Din corola de minuni a creierului - Memoria

„Without memory, there is no culture. Without memory, there would be no civilization, no society, no future.” Elie Wiesel

Centenar diplomatic (II)

Florin CÎNTIC

Centenar diplomatic (II)

1920 a însemnat recunoaşterea internaţională a României complete, în adevăratele sale fruntarii. Trianonul şi apoi, în octombrie, Parisul, sunt cele două repere de neuitat pentru că ele au adus consfinţirea unirii cu Transilvania şi Basarabia.

pulspulspuls

Vorba zilei: Cică Chirica are mai mulţi oameni pe lista PSD decât pe cea a PNL

Vorba zilei: Cică Chirica are mai mulţi oameni pe lista PSD decât pe cea a PNL

Pe la sfârşitul anilor 90, Mircea Dinescu a făcut valuri printr-o afirmaţie la adresa şefului Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii, un profesor universitar care frecventa asiduu diverse conferinţe internaţionale, în pofida faptului că nu prea stăpânea limbile străine. 

Caricatura zilei

Chef

Editia PDF

Bancul zilei

Îi datoram multe coronavirusului. A reusit sa-i aduca pe români înapoi în tara si a putut sa le înve (...)

Linkuri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.