anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

sambata, 28.05.2022

Una dintre cele mai puternice firme din România face angajări la Iaşi

”Nu rataţi şansa de a vă alătura unei companii globale, aflată într-o masivă dezvoltare!”

GALERIE
BB2P2image001P2P4P5P6P7P8
 • BB2
 • P2
 • image001
 • P2
 • P4
 • P5
 • P6
 • P7
 • P8
- +

*îndemnul vine de la Barrie Baston, CEO OMCO România şi este adresat ieşenilor care nu au curajul să se prezinte la interviurile de angajare * ”Nu avem limite de vârstă sau studii. Angajăm persoane cu şcoală profesională, liceu sau studii superioare, proaspeţi absolvenţi sau persoane care au deja experienţă în câmpul muncii. Ne interesează în primul rând calitatea şi seriozitatea, trainingul pentru specializarea pe un anumit post efectuându-se în cadrul firmei, perioadă în care persoana selectată pentru specializare primeşte salariu. Pentru cei care nu cred  îi aşteptăm să se înscrie la interviurile de angajare şi să se convingă”, a adăugat Barrie Baston, CEO OMCO România * firma face parte din Grupul BMT, este singurul  producător din România de matriţe pentru sticlă şi a cunoscut o dezvoltare spectaculoasă de la înfiinţarea sa în 2007, aflându-se acum printre primii producători in domeniu la nivel modial

Rep: În România una dintre cele mai mari temeri a angajaţilor este nesiguranţa pe termen lung a locului de muncă. Spuneţi că OMCO oferă angajaţilor stabilitate. Dar, românii au experienţa multor dintre firme, companii care au făcut afaceri pe piaţa românească şi după câţiva ani au părăsit România. Care sunt argumentele care susţin  punctual stabilitatea şi prezenţa în România pe termen lung a OMCO?

Barrie Baston, CEO OMCO România: Stabilitatea ca firmă ne-o oferă în primul rând succesul afacerii pe care o administrăm. Nu suntem doar singurul producător din România de matriţe pentru sticlă, OMCO a devenit lider mondial în acest domeniu. În prezent livrăm matriţe pentru sticlă la peste 163 de clienţi de pe toate continentele. Datorită producţiei din România am reuşit să ajungem pe pieţe cum sunt China, America de Sud, Africa etc. Am demonstrat că suntem competitivi şi am reuşit să atragem clienţi care îşi achiziţionau matriţele de sticle de alţi mari producători din China. Dar, convingându-se că produsele noastre sunt de o calitate net superioară şi la un preţ corect, au ales să încheie contracte cu OMCO . Astfel, am câştigat drept client  Grupul Saint Goban.

Proprietarii grupului au planuri de dezvoltare pentru OMCO România pentru următorii 25 de ani
Această dezvoltare spectaculoasă a producţiei şi a cifrei de afaceri din România - cifra de afaceri creşte în fiecare an cu aproximativ 25% - a determinat proprietarii Grupului BMT din care face parte OMCO România să investească permanent aici. De la deschiderea firmei în 2007, Grupul BMT a investit în OMCO aproximativ 3 milioane de euro în fiecare an. Asta deoarece am dovedit că suntem serioşi, competitivi, eficienţi, că OMCO  este o afacere profitabilă. Am ajuns a doua firmă ca şi capacitate în Grupul BMT. Iar proprietarii grupului au planuri de dezvoltare pentru OMCO pentru următorii 25 de ani. Toate acestea demonstrează că stabilitatea oferită angajaţilor de la OMCO, nu se reduce la vorbe, ci are o susţinere reală, bazată pe o dezvoltare spectaculoasă, dar solidă.

Rep: O altă teamă a angajaţilor în România este legată de neseriozitatea patronilor vis-a-vis de condiţiile de muncă. Li se promite ceva la angajare, iar după această descoperă că trebuie să lucreze mai multe ore fără a fi plătiţi, sâmbete, duminici. Sau află că au mult mai multe sarcini de îndeplinit decât cele discutate iniţial.

Barrie Baston, CEO OMCO România: Am devenit competitivi şi foarte profitabili şi datorită echipei pe care am construit-o la Iaşi. Pentru a avea o echipă care să facă o afacere atât de profitabilă, trebuie să respecţi oamenii şi să le oferi condiţii de muncă decente şi corecte. La OMCO alături de salarii decente, în primul rând există reguli foarte clare. Stabilim din start ce are de făcut fiecare angajat, decontam transportul, oferim bonusuri de sărbători, concedii. Mediul de lucru este unul sigur şi la un anumit standard de calitate. Oferim, de asemenea, posibilitatea de a participa la schimburi de experienţă la  firme din alte ţări ale Grupului BMT. Astfel, orice angajat ambiţios are posibilitatea de a progresa rapid. Trebuie doar să fie serioşi şi dornici să progreseze. 

Rep: Sună foarte bine şi probabil foarte mulţi dintre ei îşi pun întrebarea: ce studii îmi trebuie pentru a mă angaja la această firmă? Se caută persoane mai tinere, absolvenţi, persoane cu experienţă? Ce pregătire, ce vârstă trebuie să aibă posibilii candidaţi?

Barrie Baston, CEO OMCO România: Nu există nici un fel de limite. Angajăm atât persoane cu şcoală profesională, cu liceu, cât şi persoane cu studii tehnice superioare - ingineri. Proaspeţi absolvenţi sau persoane mai în vârstă. Ceea ce ne interesează este calitatea persoanei, seriozitatea şi dorinţa de a munci, de a învăţa, de a progresa. Nu e nevoie să aibă experienţă pe posturile pe care dorim să facem angajări -  posturi de operatori de centre cu comandă numerică, frezori, strungari, sudori, ingineri programatori CNC.

Organizăm noi traininguri de specializare pe toate posturile pe care facem angajări. Trainingul durează până la 6 luni, perioadă în care persoana este plătită. Îi aşteptăm pe cei interesaţi să lucreze într-o firmă puternică, serioasă, să vină la interviuri şi să se convingă. Trebuie doar să aibă curaj. Şi să nu rateze şansa de a se alătura unei companii globale, aflată într-o masivă dezvoltare.  Mai vreau să precizez că a lucra la OMCO va însemna şi şansa de a lucra într-o firmă care dispune de cele mai noi tehnologii în domeniu, firmă care se dezvoltă mereu, chiar şi pe noi direcţii de producţie.

Avem o divizie relativ nouă  - cea a Automotivelor. Producem piese   pentru industria utilajelor grele şi avem deja contracte cu clienţi faimoşi în domeniu: Liebherr, Cummings, ABB, Atlas Copco. Ceea ce dovedeşte că dezvoltarea OMCO este de amploare şi oferă perspective de carieră tuturor persoanelor serioase şi capabile. Cei care doresc să facă parte din echipa OMCO trebuie să trimită un CV pe adresa  personal.ro@omcomould.com, urmând să fie programaţi la un interviu. Informaţii suplimentare se pot obţine la telefon: 0232.23.23.03.

Sediul OMCO este in zona industrială, clădirea Tehnoton.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

C-aşa-i în tenis!

Nicolae GRECU

C-aşa-i în tenis!

Englezii îl exclud pe Medvedev de la Wimbledon, ATP îl face lider mondial.

opinii

Identitate personală, identitate etnică, identitate naţională (V)*

Eugen MUNTEANU

Identitate personală, identitate etnică, identitate naţională (V)*

Românitatea mea este dată, în mod esenţial, de faptul de a locui în limba română şi de a accepta să fiu numit român. Restul ingredientelor ţin de opţiunile mele personale.

Cinematografie, mit şi ideologie

pr. Constantin STURZU

Cinematografie, mit şi ideologie

Pe 23 mai a debutat seria de evenimente “Ne vedem la Mitropolie”. Sala “Iustin Moisescu” a Centrului Eparhial din Iaşi se doreşte a deveni tot mai mult un spaţiu al prelungirii “prelegerilor” în “dialoguri”, în vederea întăririi “comuniunii”. 

„Comunismul primitiv”, o minciună vinovată şi frivolă

Aurelian-Petruș PLOPEANU

„Comunismul primitiv”, o minciună vinovată şi frivolă

În viziunea lui Marx, naraţiunea despre comunismul primitiv sună în felul următor: cândva, în timpuri imemoriale, proprietatea privată era necunoscută omului. Hrana era distribuită după necesităţi, iar toţi cei aflaţi în nevoie erau îngrijiţi. 

pulspulspuls

Iată cum votează corect online un conţilier local cu proiect imobiliar de avizat la Premărie!

Iată cum votează corect online un conţilier local cu proiect imobiliar de avizat la Premărie!

Nu ştim alţii cum sunt, dar noi, când ne gândim la prichiciul vetrei cel humuit şi când vedem cum se joacă unii aleşi locali cu motoceii imobiliari prinşi de horn de Mihăiţă, parcă nu prea ne saltă inima de bucurie.  

Caricatura zilei

Bronz specific

Editia PDF

Bancul zilei

La farmacie: - Un prezervativ, va rog. - Doar unul? - Da. Incerc sa ma las.

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.