”Nu rataţi şansa de a vă alătura unei companii globale, aflată într-o masivă dezvoltare!”
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
Oala cu Gust
anunturi

Una dintre cele mai puternice firme din România face angajări la Iaşi

”Nu rataţi şansa de a vă alătura unei companii globale, aflată într-o masivă dezvoltare!”

GALERIE
BB2P2image001P2P4P5P6P7P8
 • BB2
 • P2
 • image001
 • P2
 • P4
 • P5
 • P6
 • P7
 • P8
- +

*îndemnul vine de la Barrie Baston, CEO OMCO România şi este adresat ieşenilor care nu au curajul să se prezinte la interviurile de angajare * ”Nu avem limite de vârstă sau studii. Angajăm persoane cu şcoală profesională, liceu sau studii superioare, proaspeţi absolvenţi sau persoane care au deja experienţă în câmpul muncii. Ne interesează în primul rând calitatea şi seriozitatea, trainingul pentru specializarea pe un anumit post efectuându-se în cadrul firmei, perioadă în care persoana selectată pentru specializare primeşte salariu. Pentru cei care nu cred  îi aşteptăm să se înscrie la interviurile de angajare şi să se convingă”, a adăugat Barrie Baston, CEO OMCO România * firma face parte din Grupul BMT, este singurul  producător din România de matriţe pentru sticlă şi a cunoscut o dezvoltare spectaculoasă de la înfiinţarea sa în 2007, aflându-se acum printre primii producători in domeniu la nivel modial

Rep: În România una dintre cele mai mari temeri a angajaţilor este nesiguranţa pe termen lung a locului de muncă. Spuneţi că OMCO oferă angajaţilor stabilitate. Dar, românii au experienţa multor dintre firme, companii care au făcut afaceri pe piaţa românească şi după câţiva ani au părăsit România. Care sunt argumentele care susţin  punctual stabilitatea şi prezenţa în România pe termen lung a OMCO?

Barrie Baston, CEO OMCO România: Stabilitatea ca firmă ne-o oferă în primul rând succesul afacerii pe care o administrăm. Nu suntem doar singurul producător din România de matriţe pentru sticlă, OMCO a devenit lider mondial în acest domeniu. În prezent livrăm matriţe pentru sticlă la peste 163 de clienţi de pe toate continentele. Datorită producţiei din România am reuşit să ajungem pe pieţe cum sunt China, America de Sud, Africa etc. Am demonstrat că suntem competitivi şi am reuşit să atragem clienţi care îşi achiziţionau matriţele de sticle de alţi mari producători din China. Dar, convingându-se că produsele noastre sunt de o calitate net superioară şi la un preţ corect, au ales să încheie contracte cu OMCO . Astfel, am câştigat drept client  Grupul Saint Goban.

Proprietarii grupului au planuri de dezvoltare pentru OMCO România pentru următorii 25 de ani
Această dezvoltare spectaculoasă a producţiei şi a cifrei de afaceri din România - cifra de afaceri creşte în fiecare an cu aproximativ 25% - a determinat proprietarii Grupului BMT din care face parte OMCO România să investească permanent aici. De la deschiderea firmei în 2007, Grupul BMT a investit în OMCO aproximativ 3 milioane de euro în fiecare an. Asta deoarece am dovedit că suntem serioşi, competitivi, eficienţi, că OMCO  este o afacere profitabilă. Am ajuns a doua firmă ca şi capacitate în Grupul BMT. Iar proprietarii grupului au planuri de dezvoltare pentru OMCO pentru următorii 25 de ani. Toate acestea demonstrează că stabilitatea oferită angajaţilor de la OMCO, nu se reduce la vorbe, ci are o susţinere reală, bazată pe o dezvoltare spectaculoasă, dar solidă.

Rep: O altă teamă a angajaţilor în România este legată de neseriozitatea patronilor vis-a-vis de condiţiile de muncă. Li se promite ceva la angajare, iar după această descoperă că trebuie să lucreze mai multe ore fără a fi plătiţi, sâmbete, duminici. Sau află că au mult mai multe sarcini de îndeplinit decât cele discutate iniţial.

Barrie Baston, CEO OMCO România: Am devenit competitivi şi foarte profitabili şi datorită echipei pe care am construit-o la Iaşi. Pentru a avea o echipă care să facă o afacere atât de profitabilă, trebuie să respecţi oamenii şi să le oferi condiţii de muncă decente şi corecte. La OMCO alături de salarii decente, în primul rând există reguli foarte clare. Stabilim din start ce are de făcut fiecare angajat, decontam transportul, oferim bonusuri de sărbători, concedii. Mediul de lucru este unul sigur şi la un anumit standard de calitate. Oferim, de asemenea, posibilitatea de a participa la schimburi de experienţă la  firme din alte ţări ale Grupului BMT. Astfel, orice angajat ambiţios are posibilitatea de a progresa rapid. Trebuie doar să fie serioşi şi dornici să progreseze. 

Rep: Sună foarte bine şi probabil foarte mulţi dintre ei îşi pun întrebarea: ce studii îmi trebuie pentru a mă angaja la această firmă? Se caută persoane mai tinere, absolvenţi, persoane cu experienţă? Ce pregătire, ce vârstă trebuie să aibă posibilii candidaţi?

Barrie Baston, CEO OMCO România: Nu există nici un fel de limite. Angajăm atât persoane cu şcoală profesională, cu liceu, cât şi persoane cu studii tehnice superioare - ingineri. Proaspeţi absolvenţi sau persoane mai în vârstă. Ceea ce ne interesează este calitatea persoanei, seriozitatea şi dorinţa de a munci, de a învăţa, de a progresa. Nu e nevoie să aibă experienţă pe posturile pe care dorim să facem angajări -  posturi de operatori de centre cu comandă numerică, frezori, strungari, sudori, ingineri programatori CNC.

Organizăm noi traininguri de specializare pe toate posturile pe care facem angajări. Trainingul durează până la 6 luni, perioadă în care persoana este plătită. Îi aşteptăm pe cei interesaţi să lucreze într-o firmă puternică, serioasă, să vină la interviuri şi să se convingă. Trebuie doar să aibă curaj. Şi să nu rateze şansa de a se alătura unei companii globale, aflată într-o masivă dezvoltare.  Mai vreau să precizez că a lucra la OMCO va însemna şi şansa de a lucra într-o firmă care dispune de cele mai noi tehnologii în domeniu, firmă care se dezvoltă mereu, chiar şi pe noi direcţii de producţie.

Avem o divizie relativ nouă  - cea a Automotivelor. Producem piese   pentru industria utilajelor grele şi avem deja contracte cu clienţi faimoşi în domeniu: Liebherr, Cummings, ABB, Atlas Copco. Ceea ce dovedeşte că dezvoltarea OMCO este de amploare şi oferă perspective de carieră tuturor persoanelor serioase şi capabile. Cei care doresc să facă parte din echipa OMCO trebuie să trimită un CV pe adresa  personal.ro@omcomould.com, urmând să fie programaţi la un interviu. Informaţii suplimentare se pot obţine la telefon: 0232.23.23.03.

Sediul OMCO este in zona industrială, clădirea Tehnoton.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Armistiţiu ca să ce?

Cosmin PAȘCA

Armistiţiu ca să ce?

Propunerea unui armistiţiu este un semn de disperare din partea PNL. Un indiciu în plus că Iohannis şi Cîţu au aruncat ţara într-o criză politică fără să aibă un plan B, că baronii liberali joacă de două luni la cacealma, improvizează soluţii ca să câştige timp şi să se agaţe de putere.

Filmuletul zilei

opinii

O poveste (nebună) victoriană

Codrin Liviu CUȚITARU

O poveste (nebună) victoriană

Scriitorii sunt, din ce în ce mai mult, „regizorii” unor filme cu intrigi şocante, derulate, dinamic, în imagini pe hârtie, imagini creionate prin complicitate cu abilităţile onirice ale „consumatorului”, adică ale cititorului însuşi. Intervalul epic a ajuns spaţiul de desfăşurare a unor blitzkrieg-uri devastatoare cu imaginaţia celui de dincolo de fila cărţii.

Arta surâsului

Nicolae TURTUREANU

Arta surâsului

Această încercare de portret, săvârşită de mine în urmă cu cinci ani, şi reluată aici şi-acum, s-a vrut o punere în lumină a Vioricăi S. Constantinescu (27 mai 1943 - 22 oct. 2021). Pentru că Viorica însăşi emana lumină. Asta nu-i o metaforă (răsuflată), ci chiar modul de-a fi al unei fiinţe empatice, solare, exclamative şi interogative cât să nu tulbure „corola de minuni a lumii” celuilalt. A acceptat spontan să colaboreze la „Cronica veche”, bucurându-ne paginile cu traducţiuni şi comentarii „din lumi ce vorbeau în versuri”. Într-o vară şi într-o doară, mi-a spus (telefonic) că are o casă cu grădină, la Agapia, se duce să se odihnească în raiul acela. Îmi place să cred că-i tot acolo.

Instabilitatea politică şi performanţa economică

Alin ANDRIEȘ

Instabilitatea politică şi performanţa economică

Instabilitatea politică este considerată de economişti un factor care afectează negativ economia. Instabilitatea politică este definită în studiile economice ca fiind probabilitatea ca un guvern să fie demis şi înlocuit cu un alt guvern din cauza conflictelor sau a competiţiei vehemente dintre diferiţi politicieni sau partide politice.

pulspulspuls

Tot despre mâini înfipte-n gât la partidoi: ce are nea Măricel şi n-are nea Vasile?

Tot despre mâini înfipte-n gât la partidoi: ce are nea Măricel şi n-are nea Vasile?

Stăteam aseară la filosofat câte-n lună şi-n stele cu amicul Archibald Tănase, om cu doftorat magna cu lăute în sforăraie politică de Bahlui, iar la un moment dat, de la Prolegomenele lui Kant şi Zarathustra lui Nietzsche, am început a analiza, în context, şi oareşce psihologie socială legată de feţele unora sau altora de prin politichia locală. 

Caricatura zilei

Iohannis în Egipt

Editia PDF

Bancul zilei

Cercetatorii ardeleni au descoperit ca oricâta mâncare le-ai da musafirilor, tot se îmbata.  

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Ar trebui închise școlile dacă se trece de 6 la mie?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.