«Nu vreau ca Radu să mai folosească numele Vâlcan»
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco
agri.shop

duminica, 09.05.2021

«Nu vreau ca Radu să mai folosească numele Vâlcan»

GALERIE
radu valcan
  • radu valcan
- +

După ce şi-a renegat tatăl, Radu Vâlcan riscă să-şi piardă numele.

Cel care susţine că-i e tată, Vasile Vâlcan, vrea ca actorul să nu mai folosească numele Vâlcan şi va solicita acest lucru în instanţă, chiar astăzi.

Bărbatul în vârstă de 60 de ani lucrează ca taximetrist şi se descurcă greu cu salariul mediu pe economie din care trebuie să achite chiria, dar şi medicamentele pe care le ia lunar pentru inimă, însă cel mai mare of al său este că actorul şi prezentatorul tv nu-i mai vorbeşte de vreo şapte ani. La toată această situaţie a pus capac faptul că iubitul Adelei Popescu îşi reneagă părintele.

„Dl în cauză nu este tatăl meu natural, chiar dacă amândoi purtăm acelaşi nume. El este «un tată vitreg» - la propriu şi la figurat - de care nu vreau să mai aud şi cu care am ales să nu mai vorbesc de câţiva ani buni", spunea Radu Vâlcan, într-un mesaj publicat pe Internet. Situaţia l-a enervat la maximum pe bărbat şi a considerat că trebuie să-şi pedepsească într-un fel fiul rătăcit pentru aceste cuvinte.

„Dacă tot zice că nu sunt tatăl lui, atunci să nu-mi mai poarte numele. Nu vreau ca Radu să mai folosească numele de Vâlcan, numele pe care i l-am dat cu tot sufletul şi de care eram mândru. Dacă el a spus că nu sunt tatăl lui, atunci să-l cheme altfel în buletin".

click.ro

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Obsesiile microbiştilor români

Nicolae GRECU

Obsesiile microbiştilor români

„Ne-a furat arbitrul” şi „jucătorul X ne-a vândut la pariuri” sunt unele dintre acestea.

Filmuletul zilei

opinii

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (VI)

Eugen MUNTEANU

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (VI)

Episodul de azi, penultimul din această serie, conţine o succintă prezentare a confuziei medievale dintre denumirile istorice Dacia versus Danemarca, respectiv Dacus versus Danus, confuzie pe baza căreia autori contemporani construiesc ipoteze aberante, cu motivaţie „patriotică”, dar cu un puternic iz protocronist.

După Înviere

pr. Constantin STURZU

După Înviere

Cea mai importantă predică a Domnului a fost una fără cuvinte. A început în Ghetsimani, cu sudoarea Lui, care "s-a făcut ca picături de sânge" (Luca 22, 44) şi a continuat pe Cruce, până la gestul de a-Şi da duhul de bunăvoie, nu pentru că fusese biruit de moarte. 

Dezastru de sărbători

Alexandru CĂLINESCU

Dezastru de sărbători

Să nu ne amăgim cu gândul că lumea, în special tinerii, nu se mai uită la televizor. România TV are audienţă la un segment deloc neglijabil din populaţie, sensibil la „patriotism” şi la grija pentru „nevoile românilor”. Direct sau insidios, postul exercită o influenţă nefastă, cu consecinţe pe termen lung.

pulspulspuls

Imagini de colecţie: oare ne-am schimbat sau nu în bine?

Imagini de colecţie: oare ne-am schimbat sau nu în bine?

Un amic cetitor atent atent ne-a pus ieri la dispoziţie această faină poză de campanie, stimaţi telespectatori. 

Caricatura zilei

Bravo autorităților locale care au ținut gol Spitalul Mobil de la Lețcani!

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.