Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

“Obligatoriu, victorie!”

GALERIE
Ciobotariu-aplauda
  • Ciobotariu-aplauda
- +

Preşedintele CSMS Iaşi, Florin Prunea, este convins că echipa ieşeană va bifa prima victorie din acest an în jocul cu Gloria Bistriţa. Biletele la meciul de luni costă între 5 şi 30 de lei

 

 
Foamea de puncte începe să se simtă din ce în ce mai mult în sânul CSMS Iaşi, echipă care nu a obţinut decât un punct în primele patru jocuri oficiale disputate în acest an. Aceasta este senzaţia pe care o are antrenorul echipei ieşene, Liviu Ciobotariu, după semicantonamentul de săptămâna trecută şi antrenamentele derulate în Copou în săptămâna în curs. “Îi simt extrem de montaţi pe jucători. Ard de nerăbdare să joace partida cu Gloria Bistriţa şi să câştige primul joc din acest an. Cred că timpul va trece extrem de greu până luni, când vom disputa jocul cu bistriţenii” a spus tehnicianul.
Preşedintele clubului ieşean, Florin Prunea, s-a declarat foarte optimist în privinţa duelului cu ardelenii.“Câştigăm! Obligatoriu! Nu avem voie să facem vreun pas greşit! Sunt convins că toată lumea ştie cât de important este jocul cu Bistriţa, nu e nevoie să apară motivaţii suplimentare. Dacă până acum mai puteam vorbi de adversari, de alte lucruri, acum nu mai există nicio scuză. Nici legată de teren, nici de absenţele lui Vladu ori Tudor, pentru că cei care intră trebuie să demonstreze că merită să îmbrace tricoul Iaşului, nici de orice alte aspecte. Batem şi începem urcuşul din subsol!” a spus şeful executivului ieşean, care a atras atenţia asupra oaspeţilor: “Singura condiţie pentru a ne impune este să fim extrem de concentraţi la joc şi să nu subestimăm adversarul. Gloria are o echipă muncitoare, cu jucători care aleargă foarte mult, la care trebuie să fim foarte atenţi. În plus, eu cred că problemele financiare despre care se tot vorbeşte la Bistriţa nu sunt aşa de grave, de vreme ce îşi permit să facă deplasări cu două zile înainte de jocuri”.
Prunea a anunţat şi preţul biletelor la jocul dintre CSMS şi Gloria, care se va disputa pe 1 aprilie, pe stadionul “Emil Alexandrescu”, începând cu ora 19. Un tichet la peluze va costa 5 lei, unul la tribuna B – 10 lei, la tribuna A – 15 lei, la tribunele 0A şi 0B – 20 lei, la tribuna 0 – 30 lei.

Alte informaţii despre jocul dintre CSMS şi Gloria precum şi din conferinţa de presă care va fi organizată astăzi de clubul ieşean puteţi afla în numerele viitoare ale “Ziarului de Iaşi”.

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dan CONSTANTIN

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dacă distinsul profesor „X” sau remarcabilul „Z” au putut să treacă peste lege, eu de ce nu aş putea?

opinii

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

George ŢURCĂNAŞU

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

Delestaţi de centru şi captivi între statalismul teritoriului post-sovietic de la est de Prut şi desconsiderarea de la nivelul Bucureştiului, moldovenii din România aleg soluţia cea mai simplă: ştergerea sau renunţarea la identitate. Exemplele sunt multiple şi deseori invocate în scrieri mai vechi, de la divergenţele teritoriale bucovineană (în plin nucleu statal al Moldovei), vrânceană şi gălăţeană, la tendinţele actuale ale tinerilor de a migra pentru studii spre centrele universitare externe Moldovei, deseori mai prost cotate decât Iaşul în sistemul universitar. În aceste condiţii, să nu înţelegi necesitatea unor mişcări care militează pentru scoaterea Moldovei din izolarea impusă de către centru e cam prea mult!

Spărgătoarea de coduri

Bogdan ILIESCU

Spărgătoarea de coduri

Viaţa unui copil de acum 40 de ani (şi aproape sigur şi înainte) era absolut fascinantă pentru că era înmuiată din plin în toată istoria omenirii şi în tot ce avea mai valoros, adunat până atunci, în cărţi. Da, lucrurile alea cu un aer prozaic, mărturia perpetuă a unei invenţii seculare, care, prin natura lor de a păstra scris orice gând pe care i-l încredinţai, obligau la multă atenţie, şi mare responsabilitate şi scriitorul, şi cititorul.

pulspulspuls

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Dacă tot v-am servit ieri aicea niscai aritmetică electorală de Bahlui, haideţi să continuăm şi azi cu olecuţă de analiză matematică plus geometrie diferenţială tot pe tema asta incitantă! Nu de alta, dar acuşi încep iar simulările de alegeri, şi măcar să fim pregătiţi.

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri