„Ori jucaţi, ori pierdeţi la masa verde”
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

„Ori jucaţi, ori pierdeţi la masa verde”

GALERIE
schmeichels
  • schmeichels
- +

 

O ipoteză neaşteptată lansează fostul portar al naţionalei daneze ,Peter Schmeichel, privitoare la decizia UEFA de a se relua meciul Danemarca –Finlanda *meciul a fost întrerupt după ce John Eriksen a suferit un şoc cardiac

Schmeichel senior, tatăl lui Kasper, actualul titular al porţii Danemarcei,susţine că jucătorii danezi nu au dorit să reia meciul, dar UEFA a ameninţat Danemarca cu pierderea meciului la masa verde dacă nu reia partida cu Finlanda. „Am citit un comunicat de presă al UEFA în care se arăta că a urmat dorinţa jucătorilor, că au insistat să joace. Ştiu că acesta nu este adevărul. Sau este modul vostru de a vedea adevărul. Le-au oferit trei opţiuni: prima a fost aceea de a relua imediat şi de a termina ultimele 50 de minute. A doua, trebuia să joace duminică la prânz şi să termine ultimele 50 de minute, iar la a treia, urma să piardă cu 3-0”, a spus el, luni dimineaţă, la programul „Good Morning Britain”.

Potrivit UEFA, jucătorii, liniştiţi de Eriksen, şi-ar fi dat acordul să continue meciul, care s-a reluat, sâmbătă, la ora 20.30. „Au vrut jucătorii să joace? Chiar au avut de ales? Nu cred”, a adăugat Schmeichel, care se declarase împotriva reluării meciului.

Peter Scheichel a oferit detalii despre ceea ce s-a întâmplat pe teren în momentul prăbuşirii lui Christian Eriksen, povestite de fiul său: „S-a întâmplat nu departe de locul în care se aflau toate soţiile jucătorilor şi, evident, imediat ce soţia lui Christian (n.r. - Sabrina Kvist) l-a văzut, a intrat pe teren.”Schmeichel Jr. şi căpitanul Kjaer au încercat imediat să o liniştească. „Am vorbit cu Kasper aseară. El a fugit imediat la ea. Ea a crezut că este mort, dar el i-a spus că respiră”, a adăugat Schmeichel senior.

Antrenorul danezilor, Kasper Hjulmand, şi jucătorii săi au criticat UEFA că au obligat echipa afectată după incidentul lui Eriksen să continue meciul cu Finlanda. „Am fost puşi într-o poziţie în care, la nivel personal, cred că nu ar fi trebuit să fim puşi”, a declarat Kasper Schmeichel, într-o conferinţă de presă cu mass-media daneză la Helsingor, la nord de Copenhaga, „Am avut două opţiuni: fie să jucăm a doua zi la prânz, fie să reluăm jocul. Cineva mai sus decât noi ar fi trebuit să spună că acum nu era momentul să luăm o astfel de decizie şi că probabil ar trebui să aşteptăm până a doua zi pentru a decide”, a explicat portarul echipei Leicester. Atacantul Martin Braithwaite spune că i-ar fi plăcut să aibă o a treia opţiune. „Reluarea jocului „nu a fost o dorinţă, ci cea mai puţin rea dintre opţiunile” oferite”, a spus el.

În replică, UEFA a dat un comunicat prin care se declară „s igură că a tratat chestiunea cu cel mai mare respect pentru jucători şi pentru situaţia delicată. S-a decis reluarea meciului doar după cele două echipe au cerut să se joace în aceeaşi seară”, a anunţat UEFA. Instanţa europeană a adăugat: „Nevoia jucătorilor de a avea 48 de ore de odihnă între meciuri a eliminat alte opţiuni”.

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

CFR - scurtă istorie

Cătălin ONOFREI

CFR - scurtă istorie

Să fie un semn că Drulă e alesul?

Filmuletul zilei

opinii

Proaspăt inadaptaţi

Briscan ZARA

Proaspăt inadaptaţi

Există o teorie ciudată care spune că fără frică nu poate exista viaţă. Frica este un rău necesar, obligatoriu pentru supravieţuire, iar dacă acesta nu vine din exterior, ţi-l faci singur. Când pereţii casei te apară de toţi demonii externi reali, în carne şi oase, îi descoperi cu cea mai mare pasiune pe cei interni, imaginari, mult mai mulţi şi mai fioroşi…

O perspectivă statistică asupra maternităţii la mamele minore

Ciprian IFTIMOAEI

O perspectivă statistică asupra maternităţii la mamele minore

În România, vârsta majoratului este la 18 ani, fiind oarecum asimilată cu ieşirea din perioada adolescenţei şi începutul maturităţii (adultul tânăr). Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) se referă la adolescenţă ca fiind perioada de dezvoltare fizică şi psihică cuprinsă între 15 şi 19 ani. În articolul din această săptămână, ţinând cont de definiţia OMS, vom analiza din punct de vedere statistic problematica legată de maternitatea la mamele minore (maternitatea adolescentină).

Povestea de război a marii Regine (III)

Mihai DORIN

Povestea de război a marii Regine (III)

În emoţionanta sa scrisoare testamentară, intitulată „Ţării mele şi poporului meu”,  Regina Maria din anii senectuţii se dezvăluie cu aceeaşi sinceritate ca în cei ai tinereţii: „V-am iubit cu toată puterea inimii mele şi dragostea mea a fost puternică, plină de avânt; mai târziu a devenit răbdătoare, foarte răbdătoare. Mi-a fost dat să trăiesc cu tine, Poporul meu, vremuri de mare restrişte şi vremuri de mari împliniri. Pentru un timp, mi-a fost dat să-ţi fiu călăuză, să-ţi fiu inspiratoare, să fiu aceea care a păstrat flacăra vie, aceea care a devenit centrul de îndârjire în zilele cele mai negre. Aceasta ţi-o pot spune astăzi căci nu mai sunt în viaţă. În acele zile mi-ai dat un nume ce mi-a fost drag: m-ai numit «Mama tuturor» şi aşa vreau să rămân în amintirea ta, aceea care putea totdeauna să fie găsită în clipele de durere sau de pericol...”.

pulspulspuls

Bun, să zicem: iese Gigi. Ar putea bate cineva înapoi la uşile ferecate?

Bun, să zicem: iese Gigi. Ar putea bate cineva înapoi la uşile ferecate?

Multă lume auzim că a vibrat pozitiv zilele trecute, când s-a auzit că fostul premare Gigi a câştigat la Botoşani, în instanţă, pe cererea de eliberare condiţionată de la puşcărie unde stă din cauza mitei pretinse la semaforizarea inteligentă de la Iaşi. 

Caricatura zilei

Rădoi după Tokyo

Editia PDF

Bancul zilei

Când ma întâlnesc în parc si vorbesc cu barbati casatoriti, am impresia ca toti traim cu aceeasi femeie! (...)

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.