„Orientation Days”. Cum sunt primiţi „bobocii” la UMF?
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
Oala cu Gust
anunturi

duminica, 24.10.2021

„Orientation Days”. Cum sunt primiţi „bobocii” la UMF?

GALERIE
orientation
  • orientation
- +

Începând de astăzi şi până sâmbătă, la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa” din Iaşi va fi organizat evenimentul „Orientation Days” - program de integrare pentru studenţii din primul an. Evenimentul, aflat la a patra ediţie în acest an, se va desfăşura sub forma unor tururi ghidate în universitate.

„«Orientation Days» este mai mult decât un eveniment de informare, este modul nostru de a le ura «Bun venit» bobocilor şi de a le arăta că suntem aici pentru ei, pentru a-i ajuta şi ghida în următorii ani”, a declarat prof.dr. Viorel Scripcariu, rectorul UMF.

În fiecare zi, studenţii se vor întâlni cu reprezentanţii decanatelor, ai societăţilor studenţeşti, tutorii de serie, psihologul SCOP şi vor putea adresa întrebări legate de activităţile din primul an. Tot aici, vor primi şi halatele de student la UMF Iaşi.

Astăzi, în prima zi, programul va fi dedicat studenţilor din primul an de la Facultatea de Medicină, specializările Medicină, Asistenţă Medicală Generală, Nutriţie şi Dietetică, de la ora 9 până la ora 15 urmând să aibă loc mai multe întâlniri organizate pe serii. Ulterior, studenţii vor face un tur al universităţii, însoţiţi de colegii din anii mai mari.

Vineri este rândul studenţilor de la Medicină Dentară, iar ziua de sâmbătă este dedicată studenţilor din primul an de la Farmacie şi a celor de la Bioinginerie Medicală.

Ultima zi, cea de duminică, este destinată studenţilor de la liniile de predare în limbile engleză şi franceză de la toate facultăţile.

Ceremonia de deschidere a anului universitar va avea loc luni, 27 septembrie, de la ora 17.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Sportul, tărâm de rai pentru conspiraţionişti

Nicolae GRECU

Sportul, tărâm de rai pentru conspiraţionişti

„E dreptul meu să fac ce vreau cu organismul meu” este un leit motiv al declaraţiilor fotbaliştilor pe posturile TV, fără a pomeni vreunul de vieţile altora.

Filmuletul zilei

opinii

Etimologicale pescăreşti (IX)

Eugen MUNTEANU

Etimologicale pescăreşti (IX)

Povestea ajunge, în fine, la descrierea „tehnicăˮ a lotcii.

Împărţiţi, dar nedespărţiţi

pr. Constantin STURZU

Împărţiţi, dar nedespărţiţi

În slujba logodnei, într-una dintre rugăciuni, ne adresăm lui Dumnezeu cu aceste cuvinte: "Care pe cele despărţite le aduni întru unire şi ai pus dragostea legătură neîntreruptă". Căderea primilor oameni, a protopărinţilor Adam şi Eva, a însemnat nu doar ruperea lor de Creator, ci şi dezbinarea acestora şi a urmaşilor lor. Prima crimă din istoria umanităţii a fost săvârşită asupra unui frate.

La plimbare pe axa culturală (3)

arh. Ionel OANCEA

La plimbare pe axa culturală (3)

Arhitectura, prin conţinutul simbolic, estetic, funcţional, este interpretată în cheie diferită de fiecare persoană în parte. Un exerciţiu simplu poate demonstra această realitate. 

pulspulspuls

Ciucă desemnatul de la Bucureşti şi relaţia cu Mihăiţă& Costel de la Iaşi

Ciucă desemnatul de la Bucureşti şi relaţia cu Mihăiţă& Costel de la Iaşi

La trei zile după ce a dat cu artificii la Palat, şi asta după ce  nu a avut nicio reţinere să aprobe şi târgul de căciuli de la Hală, dar şi coada la moaşte la liber, auzim că Mihai Chirica a vorbit către presa centrală spunând pe un ton foarte doct şi sfătos că musai este nevoie de un lockdown total, cu închidere în casă mai ceva ca anul trecut. 

Caricatura zilei

Ciucă 2

Editia PDF

Bancul zilei

Cercetatorii ardeleni au descoperit ca oricâta mâncare le-ai da musafirilor, tot se îmbata.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Ar trebui închise școlile dacă se trece de 6 la mie?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.