anunturi
grandchef
Bolta rece
anunturi
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional
TVR Iasi Telejurnal
anunturi

sambata, 01.04.2023

„Prins în trafic“: Străzi din Iași distruse de maşinile de mare tonaj

GALERIE
betoniera (1)betoniera (2)
  • betoniera (1)
  • betoniera (2)
- +

Autovehiculele de tonaj mare produc, uneori, distrugeri aproape integrale ale unor străzi din oraş. În cadrul campaniei „Prins în trafic“ am primit mai multe sesizări cu privire la acest aspect, una dintre cele mai grave situaţii fiind pe str. Rampei, pe porţiunea care se află în cartierul Dacia, între Piaţa Dacia şi calea ferată.

În imediata apropiere a căii ferate se află doi producători de ciment, iar artera este circulată intens de maşini de tonaj greu, în special de betoniere. În urmă cu câţiva ani, autorităţile locale au refăcut trotuarul, dar pe stradă nu au intervenit, astfel că există în prezent gropi la tot pasul, unele de mari dimensiuni. Din acest motiv, de multe ori, şoferii de autoturisme care circulă la unele puncte de comerţ din zonă preferă să meargă pe trotuar.

„În mod nornal, cele două staţii de betoane ar trebui să refacă strada“, ne-a spus Patriciu A., cititorul care ne-a sesizat asupra situaţiei str. Rampei.

Un caz asemănător este pe Calea Chişinăului. Cătălin M. ne-a precizat că a trimis numeroase sesizări la Primărie cu privire la denivelarea asfaltului la intersecţia cu linia de tramvai din capăt Ţuţora.

„Asfaltul s-a afundat din cauza maşinilor de tonaj care tranzitează zona. Aceeaşi situaţie este şi la intersecţia dintre Calea Chişinăului şi linia de tren industrială de la Coca-Cola. Am făcut nenumărate sesizări la administraţia străzi de la Primăria Iaşi, dar nu am primit niciun răspuns din partea acestora“, a precizat cititorul.

Campania „Prins în trafic“ continuă până pe 20 februarie şi vă încurajăm să ne trimiteţi sesizări (inclusiv însoţite de foto/video) fie pe adresa redacţiei (redactie@ziaruldeiasi.ro), fie sub formă de comentariu pe varianta online a ziarului, fie în cadrul grupului de Facebook intitulat „Prins în trafic“. Toate sesizările şi soluţiile propuse vor fi aduse în atenţia autorităţilor inclusiv pe cale oficială.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.