Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

miercuri, 21.02.2024

Advertorial

„Proiectele consilierilor USR nu sunt susţinute de PNL şi PSD, deşi acestea urmăresc dezvoltarea comunităţilor” (P)

GALERIE
echipa-usr-iasi
  • echipa-usr-iasi
- +

Este concluzia la care a ajuns preşedintele USR Iaşi, Tanasă Ștefan, în urma unei analize pertinente făcute la nivel judeţean. Iar acest lucru nu se întâmplă doar în comunele în care USR are reprezentanţi în consiliile locale, ci şi în consiliul judeţean Iaşi.

Încă de la preluarea mandatelor, consilierii judeţeni USR au avut şi au în continuare o activitate intensă, venind cu proiecte de hotărâre, amendamente, interpelări, depunând zi de zi eforturi pentru a găsi soluţii, propuneri şi idei pentru dezvoltarea comunităţilor din judeţ. Numai că aceste proiecte şi propuneri care au în vedere dezvoltarea judeţului Iaşi şi îmbunătăţirea calităţii vieţii ieşenilor sunt tratate cu dispreţ şi respinse doar pentru faptul că au fost depuse de consilierii USR.

Iar Tanasă Ștefan ştie cel mai bine acest lucru. Fost consilier judeţean şi lider de grup al consilierilor judeţeni, ce-i drept, pentru o scurtă perioadă de timp, deoarece ulterior a activat în cadrul Instituţiei Prefectului, reprezentându-i pe ieşeni în calitate de subprefect al judeţului, Tanasă Ștefan împreună cu colegii acestuia au depus proiecte de hotărâre şi au venit cu iniţiative şi propuneri în scopul dezvoltării judeţului Iaşi, însă din păcate acestea nu au primit susţinerea actualei majorităţi din consiliul judeten, iar toate acele proiecte s-au pierdut în neant, unele dintre acestea neajungând nici măcar pe ordinea de zi.

Deşi a fost o perioadă scurtă în care liderul USR a activat în cadrul consiliului judeţean, acesta a obţinut preşedenţia a doua comisii de specialitate, unde a colaborat cu profesionişti desăvârşiţi, a căror competenţă nu poate fi pusă la îndoială: doctorul Socolov la comisia de sănătate, respectiv profesorul Marius Ciobanu la comisia de agricultură. Însă ce folos dacă aceste comisii îşi făceau treaba, însă mai departe proiectele erau oprite din faşă?!

O astfel de atitudine şi această sfidare la adresa ieşenilor este inadmisibilă şi de netolerat, iar PNL trebuie să înţeleagă că interesele cetăţenilor trebuie să primeze în faţa intereselor de partid.

Membri USR Iaşi rămân fermi pe poziţie şi fac eforturi zi de zi pentru a reprezenta interesele ieşenilor cu demnitate şi onoare în faţa acestei găşti de oameni rău intenţionaţi care a acaparat judeţul Iaşi şi care, din păcate, se va mări considerabil odată cu această alianţă toxică PSD-PNL”, este promisiunea lui Tanasă Ștefan pentru ieşeni.

Concluzia este una singură. Modul în care înţeleg cei de la PNL să conducă astăzi judeţul Iaşi este unul distructiv. Iar cetăţenii se pare că, în sfârşit, înţeleg acest lucru.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Indiscreţia jurnalistică

Ioan Alexandru TOFAN

Indiscreţia jurnalistică

Cele mai intime şi ferite aspecte ale unei vieţi individuale ajung mărfuri publice. Asta ca să fie clar că suntem toţi la fel, indiferent de ceea ce facem: anatomia ne leagă, ne face să fim asemenea geniilor. Lectura presei ne linişteşte, pentru că ne arată că nimeni nu-i perfect. Aşadar, să ne culcăm voioşi pe-o ureche, că avem de ce.

opinii

„Rabla” pentru politicieni

Briscan ZARA

„Rabla” pentru politicieni

Eu aş vota un politician sincer care ar spune în plină campanie electorală: „Stimaţi alegători, eu nu mă pricep cu adevărat la administraţie, mă orientez mai întotdeauna după cum bate vântul şi după cum îmi iese şi mie ceva. Eu candidez la această funcţie pentru că voi avea un salariu bun şi mai multe beneficii la pachet. Ăsta-i adevărul. Dacă mă credeţi şi încă doriţi să mă votaţi, bine, dacă nu, asta-i viaţa!...”

În faţa ispitei

Cristina DANILOV

În faţa ispitei

Suntem adesea în fața unei alegeri – să cedăm sau nu în fața ispitei? Adesea, oamenii nu realizează situația pe care o au și consecințele care pot veni din cedarea în fața ispitei. Acţionează emoțional, în funcţie de situaţie, motiv pentru care se întâmplă atât de multe greşeli în viaţa lor. De dragul unei plăceri mai mici, o persoană poate sacrifica o plăcere mai mare, de dragul unei aventuri, o relație stabilă, cedând în fața ispitei. Anticipând ceva bun, care poate fi primit aici și acum, o persoană începe să experimenteze emoții puternice care îl privează de capacitatea de a gândi în perspectivă. 

Din nou despre Marcel Chirnoagă

Nichita DANILOV

Din nou despre Marcel Chirnoagă

Spirit neliniştit, înrudit cu Hieronymus Bosch, Albrecht Dürer, Rembrandt, Francisco de Goya, William Blake, Gustave Doré, Khalil Gibran, Marcel Chirnoagă face parte din marea familie a artiştilor vizionari, care au schimbat percepţia noastră asupra lumii. El este un maestru al liniei, al luminii şi al umbrelor încrustate pe placa de metal, topite în bronz sau cioplite în piatră.

pulspulspuls

Pentru cine e întâlnirea de la filiala partidoiului?

Pentru cine e întâlnirea de la filiala partidoiului?

Iacătă, stimaţi telespectatori, ce instantaneu fain ne-a trimis un binevoitor, după ce l-a pescuit de pe tarlaua feisbucistă, de pe pagina unui băiat de bine, amic din zona sforarilor politici de Bahlui. 

Caricatura zilei

Ședințe despre Comasare

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri