anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

duminica, 14.08.2022

„Socola” caută paznici: a pus deoparte 357.000 lei. Sunt două posturi permanente

GALERIE
socola
 • socola
- +

Institutul de Psihiatrie „Socola” din Iaşi caută firmă care să asigure paza unităţii medicale, pe baza unui acord-cadru pe o perioadă de 12 luni. Valoarea estimată a acordului cadru este de maximum 357.120 de lei fără TVA, pentru sediul central din şoseaua Bucium, fiind vorba despre două posturi permanente. Postul nr. 1 este fix şi mobil, instituit la poarta de acces în spital, în clădirea postului de pază, iar postul nr. 2 este mobil, pe traseul de patrulare.

„La Postul nr. 1 se va instala monitor de vizualizare imagini, iar agenţii de securitate de serviciu vor vizualiza în timp real imagini din zonele perimetrale, ale porţilor pietonale/auto, aleilor şi parcărilor”, se precizează în caietul de sarcini.

Printre obligaţiile pe care le vor avea agenţii se numără: asigurarea pazei şi apărarea integrităţii tuturor bunurilor unităţii medicale, legitimarea persoanelor care intră în instituţie, asigurarea asistenţei şi intervenţia în timp util prin echipaje specifice, sesizarea Poliţiei atunci când este cazul, fiind obligatoriu să nu părăsească sub niciun motiv postul.

Ofertele se depun astăzi, la sediul „Socola” până la ora 13.00, iar criterul de atribuire este preţul cel mai scăzut, cu respectarea obligatorie a condiţiilor din caietul de sarcini. Contractele subsecvente vor fi atribuite lunar, trimestrial sau semestrial, în funcţie de bugetul aprobat pentru anul 2022-2023.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Pohtiţi la fotbal!

Nicolae GRECU

Pohtiţi la fotbal!

N-a fost nevoie de îndemnuri bombastice precum cele din titluri; românii reîncep să vină la fotbal pentru că au pentru cine.

opinii

Mitocanul de la volan (I)

Eugen MUNTEANU

Mitocanul de la volan (I)

Suntem asaltați zilnic cu știri și imagini despre accidente de circulație atroce. Statisticile spun că România este țara europeană cu cei mai mulți morți în accidente de circulație. Dincolo de precaritatea șoselelor, cred că o cauză a acestei situații îngrijorătoare este și existența în libertate a fiarei sălbatice pe care am ales să o numesc mitocanul de la volan.

Dobânda, de la păcat (medieval), la virtute (modernă)

Aurelian-Petruș PLOPEANU

Dobânda, de la păcat (medieval), la virtute (modernă)

Știința economică modernă s-a desprins din ceea ce era cunoscut în mediul academic timpuriu drept filosofie morală. Acțiunile și comportamentele din sfera economică (de exemplu, comerțul, formarea prețurilor, rolul dobânzii în tranzacțiile comerciale, etc.) erau reglementate de Biserică vreme de secole întregi. 

O limbă din prefabricate

Alexandru CĂLINESCU

O limbă din prefabricate

Un fenomen frapant care se petrece astăzi este ceea ce aş numi proliferarea prefabricatelor. Nu e ceva nou, dar devine tot mai accentuat şi, pentru cine ţine la expresivitatea limbii, tot mai supărător. Spun „prefabricate” pentru că e vorba de cuvinte şi formule luate de-a gata şi puse uneori în cele mai neaşteptate contexte. Au făcut de pe acum o glorioasă carieră la televiziune, politicienii şi jurnaliştii le rostesc cu o voluptate solemnă, convinşi că impresionează publicul printr-un limbaj elevat.

pulspulspuls

O cabală preoţească ţesută pe îndelete de multă vreme

O cabală preoţească ţesută pe îndelete de multă vreme

Ehehei, iubiţi dreptcredincioşi, iată că încurcate mai sunt căile Domnului de când treburile lumeşti şi dorinţele de parvenire şi câştig şi-au băgat coada tot mai adânc în sânul şi buzunarele largi de popă ale unor înalţi prelaţi din mitropolia noastră de la Iaşi, atât de greu încercată în ultima vreme. Iacătă aşadar, dragilor, ce au mai putut zămisli minţile întunecate de aceste lucrături diavoleşti: citiţi şi vă cruciţi, nu alta! 

Caricatura zilei

Ambulanța

Editia PDF

Bancul zilei

Un sofer de TIR opreste la un popas, comanda un sandwich, o cafea si o placinta. Intra trei motociclisti rai, unul îi man&ac (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.