„Socola“ se laudă că are cele mai mici preţuri la investigaţii CT din Iaşi
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco
agri.shop

„Socola“ se laudă că are cele mai mici preţuri la investigaţii CT din Iaşi

GALERIE
investigatii ct socola
  • investigatii ct socola
- +

Institutul de Psihiatrie „Socola“ din Iaşi anunţă că, odată cu ridicarea unei părţi din restricţiile impuse în contextul pandemiei, persoanele care doresc pot să se programeze pentru a efectua investigaţii Computer Tomograf gratuite, decontate prin CJAS, cu un timp redus de aşteptare pentru programări.

Mai mult, cei de la unitatea medicală susţin că, în cazul în care investigaţiile se fac contra cost, aceştia au cele mai mici preţuri din Iaşi.

„Investigaţiile sunt realizate cu echipament de înaltă performanţă, ce oferă imagini de calitate superioară, cu doză redusă de expunere la radiaţii“, a declarat dr. Oana Drujescu, medic radiolog cu competenţă pentru computer tomograf în cadrul Institutului de Psihaitrie „Socola“ Iaşi.

Aceasta a punctat faptul că, folosind echipamentul Siemens Somatom Scope, se pot efectua examinări native şi cu substanţă de contrast pentru următoarele segmente: cranio-cerebral, torace, abdomen, pelvis.

„Folosim substanţă de contrast hipoosmolară, cu risc scăzut de reacţii adverse. De asemenea, pentru CT cu substanţă de contrast se asigură asistenţă medicală de urgenţă, pentru siguranţa şi confortul pacienţilor noştri“, a mai spus dr. Oana Drujescu.

Pentru persoanele care doresc să efectueze o investigaţie CT, dar nu beneficiază de îndrumarea unui medic, specialiştii de la „Socola“ oferă consiliere de specialitate.

„Oferim pacienţilor posibilitatea unor rezultate comparative cu examinările anterioare, pentru aprecierea evoluţiei patologiei cronice“, a adăugat dr. Oana Drujescu.

Programări se pot face de luni până vineri, inclusiv, între 7.30 şi 13.30, la telefon: 0374.77.04.77 (interior 978) sau 0740.290.820. Persoanele asigurate vor putea face investigaţii CT gratuite, iar pentru a beneficia de acest lucru, este necesar un bilet de trimitere de la medicul specialist. Acelaşi tip de investigaţii poate fi făcut şi de persoanele neasigurate, însă în acest caz va fi achitată contravaloarea acestora.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Ziua Regalităţii

Lucian DÎRDALA

Ziua Regalităţii

În mod normal, societatea românească va descoperi, în timp, de ce această zi merită celebrată: va fi, probabil, un proces similar celui de (re)descoperire a rolului jucat de instituţia monarhică în istoria secolelor XIX-XX.

Filmuletul zilei

opinii

Iluzii de primăvară

Nichita DANILOV

Iluzii de primăvară

Lebăda îşi croia netulburată mersul maiestuos alunecând pe luciul apei, în timp ce în jurul ei un cârd de răţuşte agitate se cufundau în apă şi ieşeau la suprafaţă chiar pe sub burta ei, făcând o gălăgie infernală. Lebăda însă plutea imperturbabilă, ignorând cu totul cârdul de raţe şi tot ce era în jur.

La ordin, Führer! Un spectacol de colecţie

Dana ȚABREA

La ordin, Führer! Un spectacol de colecţie

Pe muchia fragilă ce desparte ura de adoraţie, pot apărea relaţii toxice susţinute de sentimente contradictorii succesive sau chiar simultane. Monodrama La ordin, Führer! scrisă de autoarea austriacă Brigitte Schweiger, cu un uşor caracter autobiografic (bunica scriitoarei a murit într-un lagăr de concentrare), investighează frenezia care-a cuprins minţile oamenilor odată cu apariţia hitlerismului.

De Ziua Tatălui

Michael ASTNER

De Ziua Tatălui

În august 2011, am scris un text dedicat memoriei tatălui meu, o baladă bilingvă în germană şi-n săseşte (varianta amnăşană). Anul trecut, într-una din lungile seri de noiembrie (la Amnaş fiind), am tradus balada.

pulspulspuls

Imagini de colecţie: oare ne-am schimbat sau nu în bine?

Imagini de colecţie: oare ne-am schimbat sau nu în bine?

Un amic cetitor atent atent ne-a pus ieri la dispoziţie această faină poză de campanie, stimaţi telespectatori. 

Caricatura zilei

Bravo autorităților locale care au ținut gol Spitalul Mobil de la Lețcani!

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.