”Ți-am dat un covideeeel, mare cât mintea ta”. Mesajul polițistul Godină pentru Dan Bittman
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

miercuri, 02.12.2020

”Ți-am dat un covideeeel, mare cât mintea ta”. Mesajul polițistul Godină pentru Dan Bittman

GALERIE
marian godina, dan bittman
  • marian godina, dan bittman
- +

Polițistul Marian Godină a comentat atitudinea artistului Dan Bittman care este împotriva purtatului măștii.”Fără pic de ironie, îi doresc să rămână sănătos, pentru că după acele ziceri iresponsabile, dacă ar contracta virusul și ar mai îmbolnăvi și pe altcineva, inventivi românii cum sunt ei de fel, s-ar găsi vreunul care să profite de moment și să scoată o melodie cu refrenul „Ti-am dat un covideeeeeel, mare cât mintea ta, mare cât mintea ta””, a scris polițistul pe blogul său  mariangodina.ro, din care vă prezentăm un fragment..

”Acum vor fi unii care, așa cum mi-au mai spus deja, mă vor întreba din nou dacă sunt eu vreun epidemiolog ca să îmi permit să îmi dau cu părerea.
Nu sunt, dar nici nu trebuie să fii specialist în vreun domeniu ca să fii de acord cu specialiștii.
Trebuie doar să ai încredere în ce zic ei. Iar eu am.
La fel cum te duci cu mașina la service și mecanicul îți zice că trebuie o planetară. Te duci la un magazin de piese auto și ceri o planetară. Ce ar fi să îți zică vânzătorul?
-Dar de unde știi că planetara trebuie schimbată, ești mecanic?
-Nu-s mecanic, dar mi-a zis un mecanic.
În concluzie, ca să fii acuzat că emiți păreri despre viruși, deși nu ești virusolog, ar trebui ca opiniile tale să fie contrare virusologilor.
Da, dacă medicii ar spune ceva despre virus, iar eu aș veni și aș spune că nu au dreptate, ar fi în regulă să fiu luat la rost și întrebat dacă sunt și eu vreun medic.
Cam la fel cum a făcut Dan Bittman, care de la cântat a trecut la virusologie, descoperind chiar un tratament revoluționar în banala aspirină, în timp ce sute de experți își storc creierii zilnic pentru a găsi un tratament eficient.
Fără pic de ironie, îi doresc să rămână sănătos, pentru că după acele ziceri iresponsabile, dacă ar contracta virusul și ar mai îmbolnăvi și pe altcineva, inventivi românii cum sunt ei de fel, s-ar găsi vreunul care să profite de moment și să scoată o melodie cu refrenul „Ti-am dat un covideeeeeel, mare cât mintea ta, mare cât mintea ta”.
Iar dacă ar fi atât mare cât mintea, și-ar putea face loc chiar și prin țesătura celei mai performante măști”.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Vot de Sf. Nicolae

Lucian DÎRDALA

Vot de Sf. Nicolae

Chiar dacă parlamentarii şi Parlamentul, ca instituţie, nu se bucură de încredere în rândul opiniei publice, cetăţenii României sunt singurii care pot remedia această situaţie, prin voturile lor. Singura condiţie ar fi ca ele să fie rezultatul unui proces de reflecţie atentă şi, poate, de deliberare sinceră cu cei apropiaţi.

Filmuletul zilei

opinii

Votul ca dar

Florin CÎNTIC

Votul ca dar

Deşi nu sunt superstiţios, m-am gândit să reiau acest text scris înainte de europarlamentarele de anul trecut, cu speranţa că poate nu şi-a pierdut din caracterul său profetic şi duminică va fi dusă la bun sfârşit o acţiune începută atunci.

O lume ce gândea în basme şi vorbea în poezii

Radu PĂRPĂUȚĂ

O lume ce gândea în basme şi vorbea în poezii

Această lume nu judeca sau, vai! nu condamna lumea de ieri cu mintea de azi, stângistă, de un neomarxism avântat şi prostesc. Măcar de-ar fi numai prefăcut, dar e prostesc. Nu cunoştea „progresismul” actual şi nici nu-l practica. Pentru ea lumea veche era şi lumea de azi, nu era una „mai înaintată”. 

Boala locvacităţii deşănţate

Ioan MILICĂ

Boala locvacităţii deşănţate

Să ne imaginăm, urmând firul consideraţiilor lui Huxley, că apocalipsa discursivă declanşată pe durata pandemiei actuale se traduce nu numai într-un puhoi de bâlbe, aberaţii, confuzii şi nehotărâri de tot soiul, ci şi într-un lanţ de constrângeri, privaţiuni şi pedepse, impuse printr-un discurs public ofensiv şi cinic, care amplifică încordarea şi istovirea psihică a indivizilor. 

pulspulspuls

Mesaj pentru nea Orban: iacătă de ce tac mâlc băieţii matale!

Mesaj pentru nea Orban: iacătă de ce tac mâlc băieţii matale!

Fiindc-am auzit că tot a anunţat nea Şică Orban că vine azi la Iaşi, am zis că merită să-i transmitem pe această cale şi o anume informare despre care suntem siguri că nu ştiu să i-o spună conţilierii lui de la Bucureşti, în legătură cu Iaşul. 

Caricatura zilei

Moldova: ”Avem autostradă, doar că-i la Bacău”

Editia PDF

Bancul zilei

O ambulanta goneste pe strazi si, la o intersectie rastoarna si accidenteaza un pieton. Soferul coboara imediat, ridica victima (...)

Linkuri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.