”Un guvern exilat în propria țară!”
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

vineri, 14.05.2021

Declarație politică (P)

”Un guvern exilat în propria țară!”

GALERIE
C.Alexe
  • C.Alexe
- +

Stimați colegi,
    
Nici bine nu a trecut sărbătoarea românilor, Centenarul Marii Uniri, nici bine nu s-au stins ecourile declarațiilor antieuropene ale ministrului Teodorovici, cel care dorea restricționarea dreptului la muncă al românilor, că iată, sarabanda atacurilor anti justiție s-a pus în funcțiune și zi de zi câte un soldat disciplinat din camarila lui Liviu Dragnea lansează în spațiul public ipoteza amnistiei și grațierii!

Aș vrea astăzi să reflectăm la spusele lui Darius Vâlcov, consilierul Prim-Ministrului României, cel care conduce, fără a avea acest drept, ședintele de Guvern în lipsa marionetei Dâncilă și cel care dictează politica economică a țării!

Acest individ, condamnat la 8 ani de închisoare se visează în cărțile de istorie ale românilor și batjocorește în spațiul public, fără pic de rușine zecile de mii de români care de peste 1 an ies constant în stradă:

"Haideţi să-i ocolim, să-i sărim, să trecem pe lângă ei, pentru că sunt un fir de praf, un firicel mic de praf în drumul nostru spre a cuceri istoria pe care o merităm", este afirmația lui Darius Vâlcov  care a stârnit valuri de repulsie în societatea românească!

Așa cum era de așteptat, demersul lui Darius Vâlcov, nu a fost singular, în corul susținătorilor unei ordonanțe pentru aministie și grațiere intrând rând pe rând parlamentari și lideri PSD certați cu legea: senatorul Liviu Pop, deputatul mitralieră, Cătălin Rădulescu, președintele Consiliului Județean Vaslui, Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, fiind prima linie a amnistiabililor!

Milioane de români au emigrat și am ajuns, după Siria, țara cu cea mai numeroasă diasporă tocmai pentru că astfel de specimene au confiscat instituțiile statului, au prăduit județele pe care le-au condus și acum caută cu disperare să scape de lege!

A respecta Constituția României, a respecta legile țării nu este nazism, domnilor, este o obligație pe care o are orice român! Așa funcționează orice țară democratică și așa se construiște o națiune: pe principii sănătoase!

Istoria pe care o merită, Vâlcol, Dragnea și gașca tuturor condamnaților penal este închisoarea!
Istoria pe care o merită, Vâlcov, Dragnea și gașca tuturor infractorilor, este să își ispășească pedepesele în spatele gratiilor, nu să ne sfideze de la televizor, dând lecții de morală și comportament civic!

Istoria pe care românii o vor reține este că pentru 4 ani, 2016-2020, România a travesat cea mai neagră perioadă post comunism, un regim în care poporul român s-a luptat 4 ani cu infractorii care aveau o singură obsesie: acapararea instituțiilor statului și distrugerea justiției!
Să fie clar: România Penalilor nu este România noastră! Nu este România mea, nu este România celor care au plecat din satele și orașele noastre la muncă în străinătate, lăsând cu greu familia acasă! România cinstită este cea care a muncit din greu pentru puținul pe care îl are și nu s-a infruptat din banul public asemenea multor politicieni ce ne dau lecții la televizor!

Istoria reală va consemna că Guvernele impuse de Liviu Dragnea sunt o rușine națională și fiecare român de buna credință îi urăște și îi hulește fie că merg la Alba Iulia, la Iași, Focșani, Suceava sau București!

Realitatea este că acest Guvern PSD este în exil în propria țară pentru că nu reprezintă interesele românilor, ci slujește exclusiv intereselor lui Liviu Dragnea!

Stimați colegi parlamentari PSD, vă reprezintă cu adevărat acești indivizi certați cu legea?

Stimați colegi parlamentari PSD, vă reprezintă aceste declarații, acum când în sfârșit suntem parte a familiei europene, obiectiv atins cu mari jerfe ale întaintașilor noștri? Acum când am aniversat 100 de ani de la făurirea Marii Uniri?

Delimitați-vă de aceste declarații, delimitați-vă de acești oameni care pătează reputația României pe plan extern și distrug economia țării în plan intern!

Arătați că nimeni nu e mai presus de lege, nici măcar gașca lui Liviu Dragnea!

Deputat Costel Alexe         

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Este nevoie de consultanţă din partea fostei soţii a lui Relu Fenechiu

Toni HRIŢAC

Este nevoie de consultanţă din partea fostei soţii a lui Relu Fenechiu

Când interesul privat este mare, iar responsabilitate aproape inexistentă, expertiza liberalilor urcă la cote ameţitoare. Când urgenţa publică cere însă sacrificiu, iniţiativa lor dispare. Reglementările devin sfinte. Lipsa de iniţiativă a autorităţilor în vremuri cu totul excepţionale ar intra mai degrabă la zădărnicirea combaterii bolilor decât nepurtarea măştilor.

Filmuletul zilei

opinii

„Viaţa mea e un roman”

Alexandru CĂLINESCU

„Viaţa mea e un roman”

Am expus aici o părere strict personală. Şi ca să nu existe nici o ambiguitate: nu ţin jurnal, nu-mi voi scrie memoriile, dar citesc cu plăcere şi cu interes - atunci când merită - jurnale şi memorii.

Lenin şi Ştefan cel Mare

Radu POPESCU

Lenin şi Ştefan cel Mare

Socialiştii şi medalia de AUR.

Complexul Cultural Ieşean

George PLEȘU

Complexul Cultural Ieşean

În timpul unei dezbaterii pe care am organizat-o anul trecut, intitulată „Cultura şi oraşul”, l-am întrebat pe Ştefan Teişanu, directorului Centrului Cultural Clujean, despre oportunitatea înfiinţării unei astfel de instituţii la Iaşi. Răspunsul primit a deranjat orgoliile unei părţi din publicul prezent, dar a atins un subiect sensibil, pe care rar avem curajul să-l abordăm pe plan local. Astfel, în glumă, a sugerat ca instituţia similară din Iaşi să fie numită „Complexul Cultural Ieşean”, cu referire la modul în care fosta capitală culturală a României se raportează la statutul demult pierdut.

pulspulspuls

Mr Ciorăpel de la Iaşi

Mr Ciorăpel de la Iaşi

Iacătă, dragilor, că nu degeaba îl remarcam aicea la rubricuţă în Postul Mare pe junele conţilier USR de 26 de ani în comiţia Cozetei, la ieşirea de la negocierile cu Chirica, pe viitorul acuzat de trădare Mr. Ciorăpel! 

Caricatura zilei

Fără amendă

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.