anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

miercuri, 21.10.2020

Declarație politică (P)

”Un guvern exilat în propria țară!”

GALERIE
C.Alexe
  • C.Alexe
- +

Stimați colegi,
    
Nici bine nu a trecut sărbătoarea românilor, Centenarul Marii Uniri, nici bine nu s-au stins ecourile declarațiilor antieuropene ale ministrului Teodorovici, cel care dorea restricționarea dreptului la muncă al românilor, că iată, sarabanda atacurilor anti justiție s-a pus în funcțiune și zi de zi câte un soldat disciplinat din camarila lui Liviu Dragnea lansează în spațiul public ipoteza amnistiei și grațierii!

Aș vrea astăzi să reflectăm la spusele lui Darius Vâlcov, consilierul Prim-Ministrului României, cel care conduce, fără a avea acest drept, ședintele de Guvern în lipsa marionetei Dâncilă și cel care dictează politica economică a țării!

Acest individ, condamnat la 8 ani de închisoare se visează în cărțile de istorie ale românilor și batjocorește în spațiul public, fără pic de rușine zecile de mii de români care de peste 1 an ies constant în stradă:

"Haideţi să-i ocolim, să-i sărim, să trecem pe lângă ei, pentru că sunt un fir de praf, un firicel mic de praf în drumul nostru spre a cuceri istoria pe care o merităm", este afirmația lui Darius Vâlcov  care a stârnit valuri de repulsie în societatea românească!

Așa cum era de așteptat, demersul lui Darius Vâlcov, nu a fost singular, în corul susținătorilor unei ordonanțe pentru aministie și grațiere intrând rând pe rând parlamentari și lideri PSD certați cu legea: senatorul Liviu Pop, deputatul mitralieră, Cătălin Rădulescu, președintele Consiliului Județean Vaslui, Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, fiind prima linie a amnistiabililor!

Milioane de români au emigrat și am ajuns, după Siria, țara cu cea mai numeroasă diasporă tocmai pentru că astfel de specimene au confiscat instituțiile statului, au prăduit județele pe care le-au condus și acum caută cu disperare să scape de lege!

A respecta Constituția României, a respecta legile țării nu este nazism, domnilor, este o obligație pe care o are orice român! Așa funcționează orice țară democratică și așa se construiște o națiune: pe principii sănătoase!

Istoria pe care o merită, Vâlcol, Dragnea și gașca tuturor condamnaților penal este închisoarea!
Istoria pe care o merită, Vâlcov, Dragnea și gașca tuturor infractorilor, este să își ispășească pedepesele în spatele gratiilor, nu să ne sfideze de la televizor, dând lecții de morală și comportament civic!

Istoria pe care românii o vor reține este că pentru 4 ani, 2016-2020, România a travesat cea mai neagră perioadă post comunism, un regim în care poporul român s-a luptat 4 ani cu infractorii care aveau o singură obsesie: acapararea instituțiilor statului și distrugerea justiției!
Să fie clar: România Penalilor nu este România noastră! Nu este România mea, nu este România celor care au plecat din satele și orașele noastre la muncă în străinătate, lăsând cu greu familia acasă! România cinstită este cea care a muncit din greu pentru puținul pe care îl are și nu s-a infruptat din banul public asemenea multor politicieni ce ne dau lecții la televizor!

Istoria reală va consemna că Guvernele impuse de Liviu Dragnea sunt o rușine națională și fiecare român de buna credință îi urăște și îi hulește fie că merg la Alba Iulia, la Iași, Focșani, Suceava sau București!

Realitatea este că acest Guvern PSD este în exil în propria țară pentru că nu reprezintă interesele românilor, ci slujește exclusiv intereselor lui Liviu Dragnea!

Stimați colegi parlamentari PSD, vă reprezintă cu adevărat acești indivizi certați cu legea?

Stimați colegi parlamentari PSD, vă reprezintă aceste declarații, acum când în sfârșit suntem parte a familiei europene, obiectiv atins cu mari jerfe ale întaintașilor noștri? Acum când am aniversat 100 de ani de la făurirea Marii Uniri?

Delimitați-vă de aceste declarații, delimitați-vă de acești oameni care pătează reputația României pe plan extern și distrug economia țării în plan intern!

Arătați că nimeni nu e mai presus de lege, nici măcar gașca lui Liviu Dragnea!

Deputat Costel Alexe         

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Politruci

Cătălin ONOFREI

Politruci

Da, sunt total de acord cu Orban. Politrucii trebuie mătrăşiţi. Dar începeţi cu cei din PNL, din PSD, din USR! Sigur este vorba de o măsură constituţională!

Filmuletul zilei

opinii

Suntem cum gândim

Briscan ZARA

Suntem cum gândim

Sunt atâtea aspecte care caracterizează un om prin prisma minţii lui, că s-ar putea scrie tone de cărţi, de aceea e important să se descopere doar plusurile lui, acelea pe care el le-a considerat cu adevărat importante. Restul sunt înşelătoare. Pentru că timpul unui om şi spaţiul în care se desfăşoară acesta sunt finite, prin urmare nu poate să fie foarte bun în toate domeniile, pe toate planurile, de aceea el alege conform structurii sale, doar anumite laturi ale vieţii pe care să le studieze mai profund, pe care să le respecte, să le considere cu adevărat valoroase.

Despre populaţie, prezenţa la vot şi incidenţa COVID-19

Ciprian IFTIMOAEI

Despre populaţie, prezenţa la vot şi incidenţa COVID-19

Începând cu anul 2010, pe data de 20 octombrie, se aniversează în peste 130 de ţări Ziua Mondială a Statisticii. Această aniversare a fost stabilită prin Rezoluţia Adunării Generale a Organizaţiei Naţiunilor Unite 64/267 din 3 iunie 2010, ca o recunoaştere a activităţii Comisiei de Statistică a ONU, care funcţionează din 1947, în dezvoltarea sistemelor naţionale de statistică (statisticilor oficiale), îmbunătăţirea comparabilităţii acestora, elaborarea unor indicatori statistici fiabili, precum şi acordarea de asistenţă pentru programele de dezvoltare durabilă.

Cuvântul ierarhului

Mihai DORIN

Cuvântul ierarhului

Trăim o stare de agitaţie care ne complică vieţile, iar pe unii îi împiedică să gândească responsabil. Am în vedere mai ales pe cei care au datoria - prin statutul funcţiei şi fişa postului - să aducă măcar un strop de calm, dacă pace nu pot, din varii motive, care ţin nu atât de complexitatea gestionării pandemiei, cât de incapacitatea intelectuală de a identifica soluţii mature, nu simple măsuri imperativ-restrictive. 

pulspulspuls

Oare ce o fi cu diversiunea cu miros kaghebist a lui Peni Hill

Oare ce o fi cu diversiunea cu miros kaghebist a lui Peni Hill

Când vă spuneam noi că ceva e putred în relaţiile externe ale lui Peni Hill, că nu degeaba l-a şi acuzat Dragnea la vremea lui, la un moment dat, că e băiat de mingi de-al ghinărarilor din SIE, voi nu şi nu: Bartman, Batman... 

Caricatura zilei

Arheologi

Editia PDF

Bancul zilei

Îi datoram multe coronavirusului. A reusit sa-i aduca pe români înapoi în tara si a putut sa le înve (...)

Linkuri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.