anunturi
grandchef
Mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Declarație politică (P)

”Un guvern exilat în propria țară!”

GALERIE
C.Alexe
 • C.Alexe
- +

Stimați colegi,
    
Nici bine nu a trecut sărbătoarea românilor, Centenarul Marii Uniri, nici bine nu s-au stins ecourile declarațiilor antieuropene ale ministrului Teodorovici, cel care dorea restricționarea dreptului la muncă al românilor, că iată, sarabanda atacurilor anti justiție s-a pus în funcțiune și zi de zi câte un soldat disciplinat din camarila lui Liviu Dragnea lansează în spațiul public ipoteza amnistiei și grațierii!

Aș vrea astăzi să reflectăm la spusele lui Darius Vâlcov, consilierul Prim-Ministrului României, cel care conduce, fără a avea acest drept, ședintele de Guvern în lipsa marionetei Dâncilă și cel care dictează politica economică a țării!

Acest individ, condamnat la 8 ani de închisoare se visează în cărțile de istorie ale românilor și batjocorește în spațiul public, fără pic de rușine zecile de mii de români care de peste 1 an ies constant în stradă:

"Haideţi să-i ocolim, să-i sărim, să trecem pe lângă ei, pentru că sunt un fir de praf, un firicel mic de praf în drumul nostru spre a cuceri istoria pe care o merităm", este afirmația lui Darius Vâlcov  care a stârnit valuri de repulsie în societatea românească!

Așa cum era de așteptat, demersul lui Darius Vâlcov, nu a fost singular, în corul susținătorilor unei ordonanțe pentru aministie și grațiere intrând rând pe rând parlamentari și lideri PSD certați cu legea: senatorul Liviu Pop, deputatul mitralieră, Cătălin Rădulescu, președintele Consiliului Județean Vaslui, Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, fiind prima linie a amnistiabililor!

Milioane de români au emigrat și am ajuns, după Siria, țara cu cea mai numeroasă diasporă tocmai pentru că astfel de specimene au confiscat instituțiile statului, au prăduit județele pe care le-au condus și acum caută cu disperare să scape de lege!

A respecta Constituția României, a respecta legile țării nu este nazism, domnilor, este o obligație pe care o are orice român! Așa funcționează orice țară democratică și așa se construiște o națiune: pe principii sănătoase!

Istoria pe care o merită, Vâlcol, Dragnea și gașca tuturor condamnaților penal este închisoarea!
Istoria pe care o merită, Vâlcov, Dragnea și gașca tuturor infractorilor, este să își ispășească pedepesele în spatele gratiilor, nu să ne sfideze de la televizor, dând lecții de morală și comportament civic!

Istoria pe care românii o vor reține este că pentru 4 ani, 2016-2020, România a travesat cea mai neagră perioadă post comunism, un regim în care poporul român s-a luptat 4 ani cu infractorii care aveau o singură obsesie: acapararea instituțiilor statului și distrugerea justiției!
Să fie clar: România Penalilor nu este România noastră! Nu este România mea, nu este România celor care au plecat din satele și orașele noastre la muncă în străinătate, lăsând cu greu familia acasă! România cinstită este cea care a muncit din greu pentru puținul pe care îl are și nu s-a infruptat din banul public asemenea multor politicieni ce ne dau lecții la televizor!

Istoria reală va consemna că Guvernele impuse de Liviu Dragnea sunt o rușine națională și fiecare român de buna credință îi urăște și îi hulește fie că merg la Alba Iulia, la Iași, Focșani, Suceava sau București!

Realitatea este că acest Guvern PSD este în exil în propria țară pentru că nu reprezintă interesele românilor, ci slujește exclusiv intereselor lui Liviu Dragnea!

Stimați colegi parlamentari PSD, vă reprezintă cu adevărat acești indivizi certați cu legea?

Stimați colegi parlamentari PSD, vă reprezintă aceste declarații, acum când în sfârșit suntem parte a familiei europene, obiectiv atins cu mari jerfe ale întaintașilor noștri? Acum când am aniversat 100 de ani de la făurirea Marii Uniri?

Delimitați-vă de aceste declarații, delimitați-vă de acești oameni care pătează reputația României pe plan extern și distrug economia țării în plan intern!

Arătați că nimeni nu e mai presus de lege, nici măcar gașca lui Liviu Dragnea!

Deputat Costel Alexe         

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

De ce sunt obsedaţi ieşenii de IRBC

Cosmin PAȘCA

De ce sunt obsedaţi ieşenii de IRBC

Profilul ieşeanului realizat în baza sondajului PNL: e mai degrabă în vârstă, preferă jocurile cu mâna, ascultă manele, nu i-a plăcut şcoala, nu se omoară cu munca, e tolerant cu hoţii, dar intolerant cu congolezii, pare să dezvolte un fetiş pentru coroana Reginei Maria, dar, mai presus de toate, are o obsesie numită Institutul Regional de Boli Cardiovasculare.

opinii

Doi eremiţi (I)

Codrin Liviu CUȚITARU

Doi eremiţi (I)

Îi pria cu siguranţă austeritatea, augmentată de elementele casnice ale vieţii diurne, sesizabile în contextul muzeistic actual: ligheanul primitiv, patul simplu, incomod, camerele mici, cu geamuri şi intrări pe măsură, proiectate parcă pentru pitici, priveliştea exterioară deprimantă a grajdului familiei, udat de ploaia măruntă şi rece. Dinamica existenţei o sperie, Austen preferând să-şi trăiască plenar lumea naraţiunilor proprii şi mai puţin pe cea reală.

Modele de regionalizare (III)

George ŢURCĂNAŞU

Modele de regionalizare (III)

E regionarea poloneză un model de bune practici?

Impactul inflaţiei asupra gospodăriilor cu venituri mici

Alin ANDRIEȘ

Impactul inflaţiei asupra gospodăriilor cu venituri mici

Inflaţia are un impact negativ asupra tuturor gospodăriilor, dar acest impact diferă semnificativ pentru gospodăriile cu venituri mici comparativ cu gospodăriile cu venituri mari. Acest impact este diferit pentru aceste două categorii mai ales din cauza structurii cheltuielilor şi a capacităţii acestora de a absorbi creşterile costului vieţii prin utilizarea economiilor sau a unor împrumuturi. 

pulspulspuls

Trei realizări de excepţie ale administraţiei liberale din Iaşi prezentate de Ziua Naţională a României

Trei realizări de excepţie ale administraţiei liberale din Iaşi prezentate de Ziua Naţională a României

Astăzi este Ziua Naţională, stimaţi cititori, şi am hotărât să vorbim de bine administraţia şi oamenii politici de-ai locului sau de la nivel naţional. 

Caricatura zilei

Iohannis, cu așteptările înșelate

Editia PDF

Bancul zilei

Tata, tata! Avem lupi în bloc? Nu, puiule, vecinii îsi citesc facturile la curent si gaze!

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.