Absolvent al Universităţii "Cuza" din Iaşi, angajat cu pile la cabinetul Aspaziei Cojocaru
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Absolvent al Universităţii "Cuza" din Iaşi, angajat cu pile la cabinetul Aspaziei Cojocaru

GALERIE
aspazia
  • aspazia
- +

Pe 1 iunie 2012, Sadagurschi Ioan Ciprian a fost angajat prin concurs la cabinetul judecătoarei Aspazia Cojocaru. Ciprian Sadagurschi este nepotul fostei judecătoare CCR Aspazia Cojocaru. Tatăl său, Dumitru Sadagurschi, este căsătorit cu Cornelia Sadagurschi, care este înrudită cu Aspazia Cojocaru. Faptul că Aspazia Cojocaru este înrudită cu Cornelia Sadagurschi este ceritifcat şi de un proces de succesiune.

Iniţial, angajarea a fost temporară, dar la finalul anului trecut o comisie condusă chiar de către Aspazia Cojocaru l-a titularizat pe funcţie. Acum, nepotul Aspaziei Cojocaru este angajat tot ca şi consilier la cabinetul judecătoarei CCR Iulia Motoc. Ciprian Sadugurschi, Aspazia Cojocaru şi Iulia Motoc au refuzat să comenteze informaţia. Legea spune însă că, având în vedere gradul de rudenie îndepărtat, nu există un conflict de interese de natură penală.

Ciprian Sadagurschi a studiat dreptul la Facultatea de Drept a Universităţii Alexandru Ioan Cuza din Iaşi. În  septembrie 2012, a dat exament pentru un post de judecător la Tribunalul Botoşani, dar nu a dost admis, obţinând 46 de puncte din 100 posibile. În octombrie 2012, s-a înscris şi la concursul pentru ocuparea unui post de consilier juridic în cadrul Consiliului Superior al Magistraturii. A fost respins şi de această dată, obţinând nota 3,90.

Citiţi mai mult pe gandul.info

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Spre un partid al ardelenilor

Cătălin ONOFREI

Spre un partid al ardelenilor

Nu v-aţi săturat de dictatura „miticilor”?

Filmuletul zilei

Franta a construit în insula Reunion o autostrada-viaduct de 12,5 km (care a costat 1,7 miliarde euro), ce serpuieste prin O (...)

opinii

Extremişti

Briscan ZARA

Extremişti

Ignoranţa de azi nu este una impusă de sistem aşa cum era să spunem pe timpul regimului comunist, ci una exercitată de fiecare individ ori grup în parte asupra lui însuşi. Civilizaţie înseamnă în primul rând diversitate, acceptarea ideii că nu există o singură viziune asupra lumii, iar toate celelalte sunt nocive ori malefice şi că ar trebui eliminate. 

Rolul societăţii civile în consolidarea democraţiei

Ciprian IFTIMOAEI

Rolul societăţii civile în consolidarea democraţiei

Prezenţa unei societăţi civile cu forme de manifestare diverse şi active constituie un factor de consolidare democratică. Există diferite definiţii ale conceptului de „societate civilă”. În limbajul comun, sensul atribuit este adesea unul reducţionist, mulţi dintre noi reducând societatea civilă la activitatea organizaţiilor nonguvernamentale. Cristian Pîrvulescu, politolog şi activist civic, consideră societatea civilă un „concept cu geografie variabilă” care propune o invitaţie la regândirea raportului dintre, pe de o parte, individ/ cetăţean, iar pe de altă parte, stat/ societate.

Moştenirea lui Trump

Mihai DORIN

Moştenirea lui Trump

Noul preşedinte Joe Biden şi-a inaugurat mandatul - probabil ultimul - în termeni paradoxal rasişti: „Trebuie să încheiem cu supremaţia albilor!”. Afirmaţia este stupefiantă, având în vedere că această supremaţie s-a restrâns treptat, după perioada colonială şi a fost delegitimată masiv de către Abraham Lincoln şi războiul de secesiune, pentru a se destrăma efectiv, odată cu Martin Luther King. 

pulspulspuls

O coincidenţă politică de zile mari pe linia strategică Iaşi - Suceava - Neamţ şi retur

O coincidenţă politică de zile mari pe linia strategică Iaşi - Suceava - Neamţ şi retur

Şi pentru că tot am încheiat săptămâna trecută cu dosarul liberalului ieşean cu origini sucevene dar şef peste filiala de la Neamţ, mister Mugurel Cozmanciuc, haideţi să vă mai spunem una azi despre chestiune, ca să nu rămână nespusă.

Caricatura zilei

Pe scena Operei din Iași

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.