anunturi
grandchef
Mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

miercuri, 30.11.2022

Absolvenţi USAMV căutaţi ca promotori pentru distribuire utilaje şi echipamente pentru agricultură

GALERIE
USAMV Iasi
  • USAMV Iasi
- +

O agenţie de recrutare a personalului din domeniul agricol - AgriBusinessJob - caută să angajeze din rândul absolvenţilor Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad“ din Iaşi promotori pentru zona de sud-est a României şi Republica Moldova. 

Agenţia de recrutare caută cinci oameni pe această poziţie pentru o companie distribuitoare de utilaje şi echipamente pentru agricultură. Cei interesaţi vor avea ca responsabilităţi oferirea de suport în implementarea politicii de vânzare din regiunea alocată, evaluarea pieţei, estimarea cererii şi previzionarea volumului vânzărilor, îndeplinirea unui target asumat al vânzărilor, creşterea numărului de clienţi din România şi Moldova, dar şi păstrarea unei legături constante cu clienţii vechi, pentru consolidarea legăturilor.

Se cer studii superioare, putând fi atât proaspăt absolvenţi, cât şi alte persoane cu experienţe în vânzări din alte domenii, precum construcţiile, care să aibă permis de conducere şi cunoştinţe de operare a pachetului Microsoft Office. Cei interesaţi pot trimite CV-urile la adresa cv@agribusnessjob.com, cu menţiunea promotor.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.