Accident atipic: două victime în urma unei coliziuni dintre o bicicletă și o motocicletă

sâmbătă, 25 mai 2024, 09:57
1 MIN
 Accident atipic: două victime în urma unei coliziuni dintre o bicicletă și o motocicletă

Un accident atipic a avut loc pe o stradă din Rădăuți, după ce un bărbat care se deplasa pe lângă o bicicletă a ieșit în fața unei motociclete conduse de un minor. În urma coliziunii, ambii au suferit leziuni și au ajuns la spital.

Din cercetările polițiștilor de la Rădăuți rezultă că un tânăr în vârstă de 17 ani, din satul Costișa, comuna Frătăuții Noi, care conducea o motocicletă pe strada 1 Mai din Rădăuți, cu permis de conducere valabil, având direcția de deplasare dinspre piața de mașini spre centrul orașului, într-o intersecție, în dreptul barului ANOVIS, a intrat în coliziune cu un localnic în vârstă de 54 de ani, din Rădăuți, care venea din dreapta și s-a angajat în traversare, pe lângă bicicletă, fără a se asigura corespunzător din ambele părți.

Ambii au fost proiectați pe carosabil în urma impactului, fiind preluați de ambulanțe și transportați la Spitalul municipal Rădăuți.

Cei doi au putut fi verificați cu etilotestul, iar dacă motociclistul era ”curat”, în cazul pietonului – biciclist a rezultat concentrația de 0,71 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

Cercetările continuă în cadrul unui dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii