Accident soldat cu 4 persoane rănite, după ce şoferul unei maşini a adormit la volan

miercuri, 02 ianuarie 2019, 14:14
1 MIN
 Accident soldat cu 4 persoane rănite, după ce şoferul unei maşini a adormit la volan

Patru persoane, între care un copil, au fost rănite miercuri la prânz, într-un accident pe DN7, pe raza localităţii Câinenii Mari din judeţul Vâlcea, provocat de un şofer care a adormit la volan.

Centrul Infontrafic anunţă că circulaţia rutieră este întreruptă pe DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, în localitatea Câinenii Mari, judeţul Vâlcea, în urma unui accident în care au fost implicate două autoturisme. În urma coliziunii produse pe fondul adormirii la volan şi al pătrunderii pe contrasens, a rezultat rănirea a patru persoane.

Potrivit reprezentanţilor ISU Vâlcea, printre victime se numără şi un copil. Reprezentanţii Poliţiei Vâlcea spun că şoferul care a provocat accidentul are 50 de ani şi este din Sfântu Gheorghe. Potrivit ISU Vâlcea, au fost preluate de ambulanţă patru victime: un bărbat de 52 de ani cu politraumatisme, un bărbat de 42 de ani care a suferit o fractură de picior, o fetiţă de 4 ani care avea o fractură de picior şi bunica acesteia, în vârstă de 54 de ani, care a suferit politraumatisme.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii