Acestui bărbat de la Citadin i se plăteşte salariu deşi nu vine la serviciu. Ar fi protejatul lui Iacoban
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Acestui bărbat de la Citadin i se plăteşte salariu deşi nu vine la serviciu. Ar fi protejatul lui Iacoban

GALERIE
Laurențiu Gheorghiu
  • Laurențiu Gheorghiu
- +

Laurențiu Gheorghiu se cunoaște cu deputatul PSD de 20 de ani, găsindu-și un loc călduț într-o Direcție a Primăriei. De doi ani îşi primește salariul și îi merge vechimea fără să dea o zi pe la serviciu. Gheorghiu se prezintă pe FB ca mare consilier la Parlamentul României, iar în cartea de muncă scrie că lucrează la Citadin, ca programator producție, scrie 7est.ro.  

La Stația de Betoane, locul său de muncă, nimeni nu-l cunoaşte. Directorul Citadin a intrat în fibrilaţie când a auzit că întrebăm de un angajat fantomă. Deputatul PSD Sorin Iacoban a avut toată ziua telefonul închis, deşi i s-a spus subiectul. În decembrie 2015, Gheorghiu semna un referat de la Comisia pentru Drepturile Omului din Camera Deputaților cu titulatura „consilier”.

Laurențiu Gheorghiu, 47 de ani, programator producție la Citadin SA. Așa scrie în cartea de muncă a acestui personaj fantomatic. Pe pagina sa de FB descoperim că „lucrează la Parlamentul României”, așa se recomandă ca să facă impresie. Fără contract de muncă. 

Cine este de fapt Laurențiu Gheorghiu? Om din anturajul deputatului PSD Sorin Iacoban, prieten cu acesta de peste 10 ani, semnând „consilier Laurențiu Gheorghiu” pe referate oficiale de la Camera Deputaților. 

Cine mai este acest domn? Pe vremuri avea o cârciumă lângă T17, acum are o bombă de cartier printre blocurile din zona Pădure, iar vara s-a lipit de Piscina Ciric, administrată de Primărie, cu grupul de „băieți deștepți” care a închiriat spațiile de desfacere.

Ce treabă au cu Laurențiu Gheorghiu ieșenii care citesc acest text? Noi îi suportăm privilegiul de a figura de doi ani ca salariat la Citadin fără să meargă nicio zi la serviciu. E un angajat fictiv. Gheorghiu este o fantomă cu protecție politică, un belfer, un parazit pe care îl plătim noi în loc să îl plătească Sorin Iacoban.

Textul integral, pe 7est.ro 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Iaşul îşi merită echipa de fotbal

Cosmin PAȘCA

Iaşul îşi merită echipa de fotbal

Peste toate, lipsa unui proiect este asemănarea cea mai izbitoare dintre echipa din dealul Copoului şi cea din Podu Roş. Nu cunoaştem obiectivele Politehnicii peste cinci ani - o cerinţă banală pentru un club respectabil - la fel cum nu există o foaie de parcurs a Iaşului care să depăşească un singur ciclu electoral.

Filmuletul zilei

Franta a construit în insula Reunion o autostrada-viaduct de 12,5 km (care a costat 1,7 miliarde euro), ce serpuieste prin O (...)

opinii

Impersonare

Codrin Liviu CUȚITARU

Impersonare

„M-a echipat ca pe beizadea (e drept că şi semănam puţin cu juniorul Ceauşeştilor). Mi-a aranjat părul şi mi-a oferit un costum asemănător cu ale Nicuşorului. Mi-a spus că trebuie doar să râd zgomotos, să înjur şi să beau whiskey la greu. Aşa am procedat, mai ales la masa festivă (care s-a organizat în restaurantul meu). Mă scuzaţi, am fost pupat în fund în ziua aia, de nu vă puteţi imagina!... Totul a mers strună până în clipa în care nu mai ştiu cine a cerut ca eu să o sun pe mama, pe tovarăşa Elena, pe loc, şi să solicit fonduri suplimentare în teritoriu.”

Reţeaua urbană a Moldovei între 1774 şi 1859 (III)

George ŢURCĂNAŞU

Reţeaua urbană a Moldovei între 1774 şi 1859 (III)

Replierea teritoriului politic moldovenesc a impus mutaţii substanţiale la nivelul morfologiei şi structurii sistemului de aşezări. Din perspectiva noastră, e importantă îndesirea reţelei de aşezări urbane şi reconfigurarea ariilor de influenţă a acestora. 

Insuportabila greutate a fiinţării

Bogdan ILIESCU

Insuportabila greutate a fiinţării

„The chicken is only an egg’s way for making another egg.” (Găina este doar modul prin care un ou face un alt ou) - Richard Dawkins

pulspulspuls

Iaca unde va ajunge senatoarea panaramă de Iaşi până la urmă!

Iaca unde va ajunge senatoarea panaramă de Iaşi până la urmă!

Una scurtă dar vioaie pe astăzi despre senatoarea panaramă aleasă de ieşeni, madam Şoşoacă, despre care mulţi cică se întreabă cam ce parcurs politic ar urma să aibă, acumă că şefii ei mai tineri, prin ordin de zi pe unitate primit de la cei cu stele în rezervă, au pus-o pe liber la partid. 

Caricatura zilei

Cum s-a petrecut accidentul

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.