anunturi
grandchef
mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

sambata, 02.07.2022

Acestui bărbat de la Citadin i se plăteşte salariu deşi nu vine la serviciu. Ar fi protejatul lui Iacoban

GALERIE
Laurențiu Gheorghiu
 • Laurențiu Gheorghiu
- +

Laurențiu Gheorghiu se cunoaște cu deputatul PSD de 20 de ani, găsindu-și un loc călduț într-o Direcție a Primăriei. De doi ani îşi primește salariul și îi merge vechimea fără să dea o zi pe la serviciu. Gheorghiu se prezintă pe FB ca mare consilier la Parlamentul României, iar în cartea de muncă scrie că lucrează la Citadin, ca programator producție, scrie 7est.ro.  

La Stația de Betoane, locul său de muncă, nimeni nu-l cunoaşte. Directorul Citadin a intrat în fibrilaţie când a auzit că întrebăm de un angajat fantomă. Deputatul PSD Sorin Iacoban a avut toată ziua telefonul închis, deşi i s-a spus subiectul. În decembrie 2015, Gheorghiu semna un referat de la Comisia pentru Drepturile Omului din Camera Deputaților cu titulatura „consilier”.

Laurențiu Gheorghiu, 47 de ani, programator producție la Citadin SA. Așa scrie în cartea de muncă a acestui personaj fantomatic. Pe pagina sa de FB descoperim că „lucrează la Parlamentul României”, așa se recomandă ca să facă impresie. Fără contract de muncă. 

Cine este de fapt Laurențiu Gheorghiu? Om din anturajul deputatului PSD Sorin Iacoban, prieten cu acesta de peste 10 ani, semnând „consilier Laurențiu Gheorghiu” pe referate oficiale de la Camera Deputaților. 

Cine mai este acest domn? Pe vremuri avea o cârciumă lângă T17, acum are o bombă de cartier printre blocurile din zona Pădure, iar vara s-a lipit de Piscina Ciric, administrată de Primărie, cu grupul de „băieți deștepți” care a închiriat spațiile de desfacere.

Ce treabă au cu Laurențiu Gheorghiu ieșenii care citesc acest text? Noi îi suportăm privilegiul de a figura de doi ani ca salariat la Citadin fără să meargă nicio zi la serviciu. E un angajat fictiv. Gheorghiu este o fantomă cu protecție politică, un belfer, un parazit pe care îl plătim noi în loc să îl plătească Sorin Iacoban.

Textul integral, pe 7est.ro 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Efectul mediatic David Popovici

Nicolae GRECU

Efectul mediatic David Popovici

Banii, decoraţiile şi capra vecinilor sunt subiectele la modă după performanţa tânărului înotător.

opinii

Curentul latinist şi configurarea conştiinţei identitare româneşti moderne (V)

Eugen MUNTEANU

Curentul latinist şi configurarea conştiinţei identitare româneşti moderne (V)

În ultimul foileton al seriei, autorul sintetizează efectele acţiunii curentului latinist din Transilvania asupra configurării conştiinţei identitare româneşti, în special în chestiunile de fixare a normelor limbii literare şi ale ortografiei româneşti moderne.

Crize, amăgiri şi limpeziri

pr. Constantin STURZU

Crize, amăgiri şi limpeziri

Între cei 12 ucenici mai apropiaţi, Mântuitorul a ales şi pe doi care aveau să comită acte de trădare cumplite: este vorba despre Iuda, cel care L-a vândut, şi despre Petru (Chefa), cel care s-a lepădat de trei ori de El, în mod public. Nu ştia Domnul pe cine alege? 

Marele plan urbanistic zonal

arh. Ionel OANCEA

Marele plan urbanistic zonal

Urbanismul este un instrument de planificare spaţială în scopul armonizării funcţiunilor vitale ale oraşului astfel încât forma, imaginea de ansamblu, să povestească despre frumuseţea comunităţii. Ideile urbanistice s-au născut o dată cu locuirea. Astăzi oraşul este un organism atât de complex, de sensibil, încât urbanismul ca disciplină de sinteză trebuie să fie o activitate permanentă, altfel apar fracturile, sincopele în evoluţia spaţiului cu efecte similare bolilor greu vindecabile.

pulspulspuls

Semnificaţii şi coincidenţe stranii legate de disputa mitropoliilor actuale şi viitoare

Semnificaţii şi coincidenţe stranii legate de disputa mitropoliilor actuale şi viitoare

Pentru că ieri am auzit că ne-au cam probozit olecuţă, amical, unele feţe bisericeşti din zona mitropoliei, pe motiv că n-ar fi Fluturelul bocovinean pe atât de isteţ şi influent pe cât ar vrea să pară în lumea asta preoţească, şi că elucubraţiunile alea ale lui cu mitropolie la Suceava n-ar trebui luate prea în serios, ei bine, pentru asta am zis că musai să mai venim cu ceva amănunte pe care unii prelaţi de la Iaşi, fie cu iertare, par a nu le fi sesizat. 

Caricatura zilei

Retragere din Insula Serpilor

Editia PDF

Bancul zilei

Doctorul, panicat de o spargere de teava, suna repede instalatorul: -Hai, te rog, urgent, toata pivnita e inundata din cauza un (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.