anunturi
grandchef
Bolta rece
anunturi
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional
anunturi

sambata, 28.01.2023

Achiziţie de paturi medicale şi accesorii de 5,6 milioane, la Spitalul de Recuperare

GALERIE
paturi, Spitalul de Recuperare
  • paturi, Spitalul de Recuperare
- +

Spitalul de Recuperare a demarat o achiziţie publică pentru procurarea mai multor paturi şi accesorii în valoare estimată de 5,6 milioane lei, urmând să fie semnat un acord-cadru.

 Vor fi cumpărate până la 10 paturi cântar cu o valoare estimată de 249.000 lei, maximum 300 de paturi electrice cu segmente mobile în valoare estimată de 3,3 milioane lei, până la 100 de paturi pentru pacienţi gravi estimate la 1,3 milioane lei, 20 de tărgi pentru transferul pacienţilor, cu valoare estimată de 156.000 lei şi maximum 150 de saltele antiescară pentru pacienţii cu risc crescut şi cu risc mediu. Spre exemplu, paturile cântar trebuie să aibă acţionare electrică cu patru motoare, să aibă sistem integrat de cântărire a pacientului, să fie prevăzute cu unitate de comandă pentru personalul medical şi telecomandă pentru pacient. Tărgile trebuie să permită transferul facil al pacientului, să aibă mânere ergonomice şi rezistente şi husă de protecţie. De asemenea, toate materialele din care sunt confecţionate trebuie să fie rezistente la dezinfectanţi şi spălare, conform caietului de sarcini. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 24 februarie.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.