anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Acţionarii de la ArcelorMittal Iaşi care se retrag din firmă vor primi în total 340.000 lei

GALERIE
Arcelor Mittal
  • Arcelor Mittal
- +

Acţionarii fostei firme Tepro Iaşi, actuală ArcelorMittal Tubular Products care vor solicita retragerea din societate vor primi în total aproape 340.000 lei. În raportul întocmit de expertul autorizat desemnat de Registrul Comerţului Iaşi, Darian DRS SRL, se indică faptul că valoarea unitară care va fi plătită acţionarilor care vor să se retragă în contul unei singure acţiuni este de 0,14 lei.

Această hotărâre a fost transmisă către reprezentanţii pieţei RASDAQ şi publicată pe pagina de internet a Bursei de Valori Bucureşti (BVB). Potrivit datelor din Depozitarul Central de la finele anului trecut, 99,72% din acţiunile la fosta Tepro Iaşi sunt deţine de ArcelorMittal Tubular Products Holding BV din Rottherdam. Restul de 0,27% din titluri, însumând aproape 2,4 milioane de acţiuni, revin unor alte persoane. La începutul acestui an, pe 19 februarie, Adunarea Generală a Acţionarilor de la ArcelorMittal Tubular Products Iaşi a decis delistarea de pe piaţa RASDAQ.

Tot atunci acţionarii societăţii au mai stabilit că nu vor demara procedurile legale necesare în vederea admiterii la tranzacţionare pe o piaţă reglementată sau a tranzacţionarii acţiunilor în cadrul unui sistem alternativ.La o lună distanţă de la această şedinţă a AGA, pe 24 martie, unul din acţionarii ArcelorMittal Iaşi a depus prima cerere de retragere din societate. În consecinţă, conducerea societăţii a iniţiat demersurile la Oficiul Registrului Comerţului în vederea desemnării unui expert autorizat independent pentru stabilirea preţului de răscumparare al acţiunilor emise de societate.

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Ciuma lui Pandele

Cătălin ONOFREI

Ciuma lui Pandele

Dar chiar sunt useriştii altfel decât ceilalţi? Au patru ani să ne convingă!

Filmuletul zilei

opinii

Ce facem acuma?...

Briscan ZARA

Ce facem acuma?...

Înţeleg atitudinea de învingător în alegeri a unui lider care se adresează doar echipei sale de campanie, în sensul că „munca voastră a dat roade şi am învins echipele celelalte”, dar nicidecum cu referire la câştigul unei funcţii în administraţie care e pur şi simplu un alt job, unul mai dificil chiar decât unul din privat.

Repede ochire asupra alegerilor locale

Mihai DORIN

Repede ochire asupra alegerilor locale

Hipnoza

Nichita DANILOV

Hipnoza

Brusc se auzi un râs în stânga noastră, care ne trezi la realitate. Râdea bătându-şi, în semn de triumf pumnii, Alleluieva, alături de compatriotul ei. „A fost o iluzie”, spuse ea. „Tot ce aţi văzut v-a fost indus în subconştient prin intermediul autosugestiei...”

pulspulspuls

Primele concluziuni ale alegerilor de duminică de la Iaşi

Primele concluziuni ale alegerilor de duminică de la Iaşi

Eheheei, stimaţi telespectatori, iacătă-ne trecuţi şi de alegerile astea locale greoaie, alegeri pe care noi, ca ieşeni, parcă le-am traversat olecuţă şi ruşinaţi tot văzând ce rivoluţii şi reforme au loc prin ţară. 

Caricatura zilei

Surpriza

Editia PDF

Bancul zilei

Îi datoram multe coronavirusului. A reusit sa-i aduca pe români înapoi în tara si a putut sa le înve (...)

Linkuri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.