Actorii ieșeni, accidentați în București. Mihaela Arsenescu Werner urcă rănită pe scenă

joi, 29 octombrie 2015, 10:57
2 MIN
 Actorii ieșeni, accidentați în București. Mihaela Arsenescu Werner urcă rănită pe scenă

Autocarul care transporta actorii ieșeni la Festivalul de Teatru care se desfășoară în București a fost implicat într-un incident auto, marți seara.

Actrița Mihaela Arsenescu Werner a fost rănită, iar ea are spectacol în această seară, în ”Vizita bătrânei doamne”.

Deși aceasta a fost diagnosticată cu fracturi și contuzii, ea va urca pe scena Tearului Național ”I.L. Caragiale” din București pentru a nu-i dezamăgi pe spectatori.

”Încerc să fac față situației. Mi se administrează multe medicamente. Am o fractură de arc costal C3 dreapta, contuzii la șold și bărbie. Dar acestea sunt minore față de fractura care nu mă lasă să respir. Nu poate fi pusă în ghips, se sudează în timp. Sper totuși să pot juca astfel încât să nu se observe”, ne-a declarat Mihaela Arsenescu Werner.

Tot ea a precizat că nu are cine să o înlocuiască.

Directorul artistic al Naționalului ieșean, Daniel Busuioc, susține că incidentul este minor, după ce a negat inițial că s-ar fi întâmplat ceva (VEZI AICI).

„Ce accident? Nu s-a întâmplat niciun accident”, a spus inițial Daniel Busuioc.

După ce a aflat că am vorbit deja cu actrița, care a confirmat că este rănită, directorul artistic a revenit asupra declarației.

”Doamna Arsenescu o să joace. Suntem la repetiții acum. A căzut în autocar în momentul în care s-a parcat. S-a dezechilibrat și s-a lovit de un scaun. S-a ridicat prea devreme ca să-și ia bagajele”, a povestit Busuioc incidentul.

Nu crede însă în gravitatea rănilor pentru o actriță care urmează să joace pe scenă.

”Nu e nimic grav. Are doar o coasta fisurata. Nu e nicio problema. O sa ia niste calmante daca este cazul”, spus el, înainte de a mai preciza încă o dată ”O să joace!”.

 

Comentarii