Actorul Armie Hammer spune că este „recunoscător” după acuzaţiile de agresiune sexuală şi zvonul „hilar” despre canibalism

luni, 17 iunie 2024, 17:14
3 MIN
 Actorul Armie Hammer spune că este „recunoscător” după acuzaţiile de agresiune sexuală şi zvonul „hilar” despre canibalism

Armie Hammer a acordat un interviu sincer după ce, în urmă cu trei ani, i-au fost aduse mai multe acuzaţii de abuz şi comportament sexual neadecvat, spunând că acum este „recunoscător” că totul s-a întâmplat – inclusiv zvonurile „bizare” despre canibalism, scrie The Guardian.

„Orice au spus oamenii, orice s-a întâmplat, sunt acum într-un moment al vieţii mele în care sunt recunoscător pentru fiecare lucru”, a declarat Hammer în cadrul podcastului „Painful Lessons”.

Cel puţin alte două femei s-au prezentat cu acuzaţii similare

Actorul din „Call Me By Your Name” a negat acuzaţiile de viol şi comportament abuziv din punct de vedere fizic în 2021 din partea unei femei, cunoscută sub numele de Effie, cu care a avut o relaţie intermitentă timp de patru ani. Ea l-a reclamat pe Hammer la poliţie şi a susţinut că acesta a violat-o în 2017 şi a împărtăşit capturi de ecran ale unor texte grafice care ar fi fost trimise de Hammer pe un cont anonim de Instagram, printre care unul în care actorul părea să se declare canibal.

La scurt timp după aceea, cel puţin alte două femei s-au prezentat cu acuzaţii similare de constrângere sexuală şi abuz emoţional din partea lui Hammer între 2017 şi 2020. Fosta iubită Paige Lorenze a vorbit pentru Vanity Fair, susţinând că cei doi au împărtăşit o relaţie extremă, spunând: „Nu ştii niciodată ce vei primi cu el – este un fel de persoană înfricoşătoare. Îmi spunea lucruri… lucruri ciudate… cum ar fi: „Vreau să-ţi mănânc coastele”.”

Citiți și: Cum să-ți menții sănătatea fizică și psihică prin terapia hormonală în menopauza timpurie

Ulterior, Hammer a recunoscut că „dinamica de putere a fost diferită” în relaţiile pe care le-a avut cu femeile, dar a negat în mod constant orice faptă penală şi a susţinut că întâlnirile sale cu toate femeile au fost consensuale. Agenţia sa de actorie a renunţat la colaborarea cu el şi a pierdut mai multe roluri importante.

Anul trecut, biroul procurorului districtual din Los Angeles a anunţat că nu va continua niciun proces împotriva lui Hammer în ceea ce priveşte acuzaţiile lui Effie, spunând că „din cauza complexităţii relaţiei” dintre Effie şi Hammer, nu au fost „în măsură să dovedească cazul dincolo de orice îndoială rezonabilă”.

Hammer a infirmat remarcile despre canibalism

Într-un episod al „Painful Lessons” lansat duminică, Hammer a infirmat remarcile despre canibalism în faţa gazdei podcastului Tyler Ramsey.

„Oamenii m-au numit canibal şi toată lumea i-a crezut”, a spus Hammer. „Acum sunt capabil să mă uit la asta cu un fel de distanţă şi perspectivă şi să spun: „E hilar”. Erau de genul: ‘Da, tipul ăla mânca oameni’ Cum ar fi, ce? Ce vrei să spui cu asta? Ştii ce trebuie să faci ca să fii canibal? Trebuie să mănânci oameni! … A fost bizar”.

Despre cariera sa de la Hollywood, actorul a spus că acum nu este „nicăieri”, dar a împărtăşit că plănuieşte să scrie un scenariu.

În discuţia de o oră, Hammer a vorbit despre perioada petrecută în Insulele Cayman, unde s-a retras după reacţiile publice, şi a dezvăluit mai multe despre cum a avut gânduri sinucigaşe, despre care a mai vorbit anterior.

„Au fost multe momente în care m-am gândit: „Nu mai pot suporta asta”. Şi am atins puncte foarte joase, întunecate”, a spus el. „Stăteam pe ţărm şi mă uitam la ocean şi m-am gândit: „Da, asta este”, şi am înotat al naibii de departe… şi stăteam întins acolo… într-o tentativă de sinucidere pe jumătate… Dar m-am gândit că nu pot să le fac asta copiilor mei”.” Hammer şi fosta sa soţie, Elizabeth Chambers, au divorţat în iulie 2020. Cei doi au doi copii mici.

Citiți și: Coldplay, făcuți praf chiar în presa britanică pentru Babasha: au invitat pe scenă un cântăreț de manele, gen „controversat din cauza versurilor vulgare și misogine”

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii