anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

vineri, 27.05.2022

Actorul Claudiu Bleonţ, candidat la Primăria comunei Beliş din judeţul Cluj

GALERIE
bleont
 • bleont
- +

Actorul Claudiu Bleonţ, care candidează la Primăria comunei Beliş din judeţul Cluj, a relatat că le-a aflat ”nevoile” oamenilor din Apuseni şi ”a luat la rând ministerele” pentru a găsi soluţii, el postând pe Facebook fotografii în care apare alături de premierul Ludovic Orban şi de mai mulţi miniştri.

”Mulţumesc sincer Ludovic Orban pentru că ţi-ai făcut timp să asculţi oful oamenilor din Apuseni şi pentru că mi-ai arătat că există soluţii reale pentru o Românie mai bună”, a scris el.

”Când, de pe poziţia de simplu cetăţean, ajungi la factorul de decizie aflat pe cea mai înaltă treaptă a ierarhiei politice, şi esti primit, ascultat şi ajutat – fără a ţi se cere nimic în schimb, fără a fi condiţionat, fără a fi nevoit să fii “dator” unei structuri de partid sau unei ideologii politice înţelegi că România are o şansă extraordinară şi prinzi aripi. Aşa că mulţumesc sincer Ludovic Orban pentru că ţi-ai făcut timp să asculţi oful oamenilor din Apuseni şi pentru că mi-ai arătat că există soluţii reale pentru o Românie mai bună”, a scris, sâmbătă, pe Facebook, actorul Claudiu Bleonţ.

El a adăugat că şi-a asumat ”poziţia” de candidat la Primăria Beliş, judeţul Cluj.

 

”Poziţia pe care proaspăt mi-am asumat-o, aceea de candidat la Primaria Beliş, o comună de munte de lângă Cluj, m-a adus în faţa oamenilor, am intrat în curţile lor, i-am privit în ochi şi le-am aflat nevoile. Dar nu am vrut nicio clipă sa fiu “un alt politician” care doar promite că va rezolva...Aşa că folosindu-mă de tot ceea ce reprezint eu, Claudiu Bleonţ, am luat la rând ministerele, am deschis uşi, am pus întrebări şi am căutat soluţii. Pentru că pentru moţi cuvântul dat şi mâna strânsă sunt mai valoroase decât orice hârtie şi au greutatea morală a unei certitudini – ai promis că faci, atunci trebuie să faci. Aşa că nu am cum să nu mulţumesc unui guvern PNL care m-a primit, m-a ascultat, mi-a oferit soluţii şi suport real. Fără a imi cere nimic în schimb, fără a mă condiţiona sau “îndatora” pentru viitor. Ci pur şi simplu pentru că am întâlnit nişte oameni extraordinari, care pot şi vor să facă România mai bună pentru noi toţi şi care mi-au dovedit mie, Claudiu Bleonţ, că liberalismul nu e doar o poveste istorică a României mari ci un viitor cât se poate de concret, susţinut de oameni şi pentru oameni. Cu adevărat «prin noi înşine»”, a afirmat actorul.

El le-a mulţumit lui Ludovic Orban, Ovidiu Raeţchi, Robert Sighiartău, Adrian Oros, Ionuţ Stroe, Bogdan Gheorghiu şi le-a transmis că îi aşteaptă în Munţii Apuseni: ”să le arătaţi şi moţilor ce mi-aţi arătat mie – că împreună se poate”, postând şi mai multe fotografii împreună cu aceştia.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Un profesor universitar explică de ce Iaşul nu merită autostradă

Cosmin PAȘCA

Un profesor universitar explică de ce Iaşul nu merită autostradă

A se observa formularea în context a profesorului: autostrada „este un mijloc ca EU să ajung undeva”. Cu alte cuvinte, pentru Bulai şoseaua rapidă are un singur sens, spre Iaşi. Oraşul e văzut ca o grădină zoologică, oamenii stau aici într-un ţarc, din care n-au voie să iasă. Pot fi însă vizitaţi, ideal când începe bâlciul de Sfânta Parascheva.

opinii

New York şi Alabama. Un circuit epic

Codrin Liviu CUȚITARU

New York şi Alabama. Un circuit epic

Prin povestirile lui, Capote a avut, în mod evident, o influenţă hotărâtoare asupra a ceea ce s-a numit proza minimalistă americană din ultima jumătate a secolului XX. Acest tip de epic se concentrează pe frânturi din existenţa imediată, pe care le explorează nesofisticat şi totuşi artistic. Viziunea naratorului minimalist e pragmatică, evitând, din start, construcţiile monumentale ale romanului tradiţional, căutarea adevărurilor majore ale lumii sau elucidarea codurilor absconse şi derutante din istorie.

Miticilectualii ca Alfred Bulai şi disursul discriminatoriu la adresa moldovenilor

George ŢURCĂNAŞU

Miticilectualii ca Alfred Bulai şi disursul discriminatoriu la adresa moldovenilor

Când ai într-o regiune devenită fundătură prin proiectarea şi construcţia statului naţional, respectiv o aglomeraţie urbană de 400-450 mii de locuitori, ce ar fi singura capabilă să gestioneze fluxuri importante la nivel regional şi să polarizeze cât de cât regiunea, atât cât să-i creeze o minimă stabilitate şi coeziune teritorială, nu o izolezi din cauză că nu i-ar fi Bucureştiului de folos nu ştiu ce autostradă, ci faci eforturi să o deschizi către lume.

Întâmplările lui Nobel (I)

Bogdan ILIESCU

Întâmplările lui Nobel (I)

„All things are ready, if our mind be so.” (Toate lucrurile sunt pregătite, dacă şi mintea noastra este.) - William Shakespeare, Henry V

pulspulspuls

Iarăşi s-a făcut mişto de pârlipca lui Tudorel din Sărărie. Iată cu ce ocazie!

Iarăşi s-a făcut mişto de pârlipca lui Tudorel din Sărărie. Iată cu ce ocazie!

Două vorbe mai relaxate pe astăzi, dacă tot e joi, despre unul din evenimentele notabile care au loc în aceste zile în târg, stimaţi telespectatori şi drăguţe telespectatoriţe: selecta adunarea arhitecţilor de pe tot rotogolul ţării şi, de ce nu, chiar al Evropii şi al planetei. 

Caricatura zilei

Băsescu a pocnit, de data asta, o mașină

Editia PDF

Bancul zilei

La farmacie: - Un prezervativ, va rog. - Doar unul? - Da. Incerc sa ma las.

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.