Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

Acvaplanare şi carambol pe europeană: trei maşini avariate, opt victime

GALERIE
accacc1acc2acc3acc4
  • acc
  • acc1
  • acc2
  • acc3
  • acc4
- +

Dintre răniţii transportaţi la spital, patru erau copii. Accidentul s-a produs ca urmare a derapajului în curbă, la Bălţaţi, a maşinii unei şoferiţe care se pare că mergea cu viteză neadecvată condiţiilor grele de trafic.

Pasagerii din trei autoturisme au trecut prin clipe de groază în urma unui accident grav care a avut loc, ieri, la Bălţaţi. Şoferul unui Seat, o femeie în vârstă de 43 de ani, a pierdut controlul volanului într-o curbă, pe o ploaie torenţială, a pătruns pe sensul opus de mers şi a lovit pe rând o Skoda Yeti şi apoi un BMW. În urma impactului, Skoda s-a răsturnat în şanţ.

Accidentul a avut loc cu puţin înainte de intrarea în localitatea Bălţaţi, dinspre Târgu Frumos către Iaşi. Femeia care se afla la volanul autoturismului Seat se deplasa dinspre Târgu Frumos către Iaşi.

Martorii din autoturismele implicate în accident au precizat că, în momentul coliziunii, ploua puternic, iar şoferiţa circula cu viteză.

„Mai întâi s-a rotit de vreo două ori, apoi a lovit autoturismul Skoda, iar acesta s-a răsturnat. Apoi ne-a lovit pe noi, care ne aflam în spatele acestuia. Nu am putut evita coliziunea“, a spus pasagerul din autoturismul BMW, care a fost lovit frontal.

În urma accidentului a rămas prins între fiare un tânăr de 16 ani, care se afla în autoturismul Seat, acesta fiind scos din interiorul epavei maşinii de către pompierii de la ISU Iaşi, apoi a fost transportat la spital.

De asemenea, au fost transportaţi la spital alţi şapte răniţi aflaţi în cele trei maşini, dintre care patru au fost copii. Poliţiştii au precizat că şoferul din Seat s-ar face vinovat de producerea accidentului, în urma declaraţiilor martorilor.

„Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier cu victime, în afara localităţii Bălţaţi. În urma primelor cercetări, se pare că şoferul unui autoturism Seat, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a pierdut controlul volanului şi a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu alte două autoturisme. Şoferii au fost testaţi cu alcooltestul şi nu se aflau sub influenţa alcoolului. În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă“, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dan CONSTANTIN

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dacă distinsul profesor „X” sau remarcabilul „Z” au putut să treacă peste lege, eu de ce nu aş putea?

opinii

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

George ŢURCĂNAŞU

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

Delestaţi de centru şi captivi între statalismul teritoriului post-sovietic de la est de Prut şi desconsiderarea de la nivelul Bucureştiului, moldovenii din România aleg soluţia cea mai simplă: ştergerea sau renunţarea la identitate. Exemplele sunt multiple şi deseori invocate în scrieri mai vechi, de la divergenţele teritoriale bucovineană (în plin nucleu statal al Moldovei), vrânceană şi gălăţeană, la tendinţele actuale ale tinerilor de a migra pentru studii spre centrele universitare externe Moldovei, deseori mai prost cotate decât Iaşul în sistemul universitar. În aceste condiţii, să nu înţelegi necesitatea unor mişcări care militează pentru scoaterea Moldovei din izolarea impusă de către centru e cam prea mult!

Spărgătoarea de coduri

Bogdan ILIESCU

Spărgătoarea de coduri

Viaţa unui copil de acum 40 de ani (şi aproape sigur şi înainte) era absolut fascinantă pentru că era înmuiată din plin în toată istoria omenirii şi în tot ce avea mai valoros, adunat până atunci, în cărţi. Da, lucrurile alea cu un aer prozaic, mărturia perpetuă a unei invenţii seculare, care, prin natura lor de a păstra scris orice gând pe care i-l încredinţai, obligau la multă atenţie, şi mare responsabilitate şi scriitorul, şi cititorul.

pulspulspuls

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Dacă tot v-am servit ieri aicea niscai aritmetică electorală de Bahlui, haideţi să continuăm şi azi cu olecuţă de analiză matematică plus geometrie diferenţială tot pe tema asta incitantă! Nu de alta, dar acuşi încep iar simulările de alegeri, şi măcar să fim pregătiţi.

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri