ACVO și ApaVital, alături de comunitate. Unitatea mobilă ATI, branșată la rețeaua de apă în timp record și fără costuri
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco
agri.shop

Comunicat de Presă

ACVO și ApaVital, alături de comunitate. Unitatea mobilă ATI, branșată la rețeaua de apă în timp record și fără costuri

GALERIE
unitatea mobila_1
  • unitatea mobila_1
- +

Asociația ACVO, cu sprijinul companiei ApaVital, a contribuit la punerea în funcțiune a unității mobile ATI, instalată de curând în curtea Spitalului Clinic de Boli Infecțioase  "Sfânta Parascheva",  prin executarea lucrărilor de branșare la rețeaua interioară de apă potabilă și de apă caldă, respectiv racordarea la rețeaua interioară de canalizare. Lucrările au fost realizate cu cheltuieli proprii într-un interval de timp record: în doar trei zile, echipa ApaVital a efectuat săpăturile, operațiunile de branșare/racordare și a readus amplasamentul la forma inițială. 

”Am înțeles chiar de la început importanța unității mobile ATI pentru întreaga comunitate, așa încât lucrările necesare pentru branșare și racordare au fost trecute pe lista cu priorități a companiei. Colegii noștri s-au mobilizat exemplar, timpul de execuție fiind cel mai scurt posibil.  Este un gest de solidaritate firesc în această perioadă care ne încearcă greu pe toți,  dar mai ales pe medicii din prima linie și pe pacienții lor”, a precizat dr.ing. Mihail Doruș, Președintele Asociației ACVO și Directorul General al companiei ApaVital. 

Unitatea mobilă ATI a fost adusă de la Botoșani la finalul lunii martie, lucrările pentru branșare și racordare fiind  finalizate pe 1 aprilie. Aceasta are capacitatea de îngrijire pentru un număr de 12 pacienți, fiind de un real ajutor pentru echipa de medici de la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Iași.

”Unitatea mobilă ATI este o adevărată gură de oxigen pentru sistemul de sănătate ieșean în această perioadă în care numărul de pacienți în stare gravă și foarte gravă continuă să crească.  Este esențială acum atât pentru medici, cât și pentru întreaga comunitate, reprezentând un real suport pentru secțiile ATI din spital. Evident, fără branșarea la rețeaua interioară de apă potabilă și de apă caldă și racordarea la rețeaua interioară de canalizare, unitatea mobilă ATI nu ar fi putut funcționa. Apreciez promptitudinea, seriozitatea și profesionalismul de care au dat dovadă conducerea ApaVital și ACVO și echipa care s-a ocupat de realizarea acestor lucrări, mai ales că aceastea au fost făcute fără costuri pentru noi și într-un interval scurt de timp. Nu este prima dată când sunt alături de Spitalul de Boli Infecțioase, am primit un ajutor financiar și anul trecut, chiar la debutul pandemiei”, a precizat dr. Florin Roșu, managerul Spitalului de Boli Infecțioase Iași.  

Asociația ACVO a sprijinit anul trecut Spitalul Clinic de Boli Infectioase "Sfânta Parascheva" și Spitalul Clinic de Urgență "Prof. Dr. Nicolae Oblu” cu suma totală de 20.000 de lei.  Asociația ACVO a fost înființată de către compania ApaVital, la începutul anului 2018, pentru a da viață proiectelor sale de responsabilitate socială și de implicare în comunitate. Câteva dintre temele importante din agenda pe care asociația și-o propune sunt dezvoltarea urbană, protecția sustenabilă a mediului, spiritul civic și spiritul de colaborare între oameni, evoluția personală și autocunoașterea.

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Elitele şi declinul Vestului

Alexandru LĂZESCU

Elitele şi declinul Vestului

Dacă ne raportăm la lecţiile istoriei putem privi decadenţa şi declinul Occidentului în bună măsură ca un rezultat al degradării şi acţiunii acestor elite, preponderent liberale.

Filmuletul zilei

opinii

Boala sănătăţii. Reloaded

Florin CÎNTIC

Boala sănătăţii. Reloaded

Pandemia a arătat nu numai slăbiciunile globale ale lumii medicale, dar a subliniat, dacă mai era nevoie, putreziciunea sistemului nostru sanitar şi ineficienţa politicilor publice în sănătate din ţara noastră. Cum lucrurile se degradează pe zi ce trece aş îndrăzni să-mi provoc cititorii să analizeze ce s-a schimbat în bine faţă de acum cinci ani, când, scandalizat de uciderea din culpă a prietenului Tiberiu Brăilean, scriam acest text:

O scrisoare din Italia

Radu PĂRPĂUȚĂ

O scrisoare din Italia

Draga mea Măriuţă,

Cristian Mandeal - „Minutul de calitate maximă în concert este rezultatul orelor multe de repetiţii” (III)

Alex VASILIU

Cristian Mandeal - „Minutul de calitate maximă în concert este rezultatul orelor multe de repetiţii” (III)

Spre deosebire de mulţi muzicieni academici (solişti de concert, de operă, dirijori, muzicologi), Cristian Mandeal se bucură de atenţia mediei generaliste. Nu mă refer la cronicile sau interviurile realizate de jurnalişti cu studii de specialitate, semnatarii unei rubrici fixe la un cotidian, la o revistă, ci la produsele jurnalistice având ca autori tineri ce posedă o cultură umanistă, interesaţi şi de muzică. 

pulspulspuls

Fătuca de pe virtual

Fătuca de pe virtual

Pentru că mai mulţi amici cetitori ne-au întrebat în ultimele zile cum se poate una ca asta, ca ditamai premarele de capitală culturală să facă greşeli de analfabet funcţional, şi asta ca să nu mai spunem că se mai laudă pe ici pe colo şi cu faptul că a fost şef de promoţie în facultate, iacătă stimaţi telespectatori că am mai scotocit puţin în zona virtuală ca să aflăm una-alta special pentru cei dintre domniile voastre revoltaţi, mai mult sau mai puţin, de o astfel de bătaie de joc la adresa oamenilor care ştiu să scrie din acest târg. 

Caricatura zilei

va

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.