Administrațiile Liberale – Modele de bună practică! (P)
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Administrațiile Liberale – Modele de bună practică! (P)

GALERIE
PNL_echipa_web
  • PNL_echipa_web
- +

”Primarii liberali au fost şi rămân permanent preocupaţi de dezvoltare, atât a administraţiei şi serviciilor publice prestate, cât şi a comunităţii ȋn ansamblul ei.

Primarii liberali construiesc, atrag investitori şi oferă oamenilor posibilităţi multiple pentru a se dezvolta, ȋn vreme ce, de partea cealaltă, socialismul se gândeşte cum să menţină oamenii captivi ȋntr-o stare de dependenţă totală faţă de administraţie prin fel şi fel de aşa-zise “ajutoare” date din “marinimia” lui dom’ primar.

Liberalii te vor inteligent, muncitor şi cu oportunităţi de dezvoltare, pesediştii te vor ȋncuiat, dependent şi cu mâna ȋntinsă.

Diferenţa dintre comunităţile conduse de administraţii liberale şi comunităţile conduse după principii socialiste este la fel de vizibilă şi la Iaşi ca peste tot ȋn ţară.

La fel ca în ultimii 15 ani de activitate politică, am luat la pas localitățile județului pentru a dialoga nemijlocit cu oamenii.

Pentru a recupera decalajele dintre regiuni, dintre comunitățile noastre și cele din vestul țării avem nevoie de o echipă solidă atât pe plan local și județean, cât și de un puternic sprijin guvernamental și în Parlamentul European, acolo unde un lobby susținut poate însemna resuscitarea unui județ sau a unei regiuni.

Se Poate să avem administrații eficiente, se poate să accesăm fonduri nerambursabile vitale pentru dezvoltarea comunităților din județele Moldovei, se poate să colaborăm când interesul public o cere.

Fac echipă pentru dezvoltare cu Constantin Fotea la Hârlău, cu Gheorghe Hriscu la Scobinți, cu Dumitru Prigoreanu la Deleni, cu Constantin Mălăuți la Cotnari și cu Dumitru Laiu la Ceplenița!

Parteneriatul pe care îl am cu primarii din Iași este o garanție că faptele noastre se vor resimți repede în creșterea calității vieții ieșenilor şi vom face tot ce ne stă în putinţă să atragem investiţii şi să dezvoltăm această zonă.”, a declarat Costel Alexe, Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor și candidatul PNL Iași la Președinția Consiliului Județean Iași.

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Spre 2024

Cătălin ONOFREI

Spre 2024

Spion rus ori doar simplu mercenar român, Ponta s-a activat şi a apăsat deja butonul roşu!

Filmuletul zilei

opinii

Zona de confort

Briscan ZARA

Zona de confort

E o poziţie în care am putea sta la nesfârşit, pe care o căutăm în momentele grele, o regretăm când o pierdem, dar pe care de multe ori o şi urâm pentru că nu ne oferă nimic deosebit. Cu toţii căutăm şi găsim această stare, fără ea e greu de trăit. Pentru că vrem sa ne simţim confortabil, liniştiţi, relaxanţi. Ca orice pe lumea asta însă, foarte rar recunoaştem când suntem într-o asemenea stare şi o apreciem extrem de puţine ori.

Familia românească în lumina datelor statistico-demografice

Ciprian IFTIMOAEI

Familia românească în lumina datelor statistico-demografice

Adunarea Generală a Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU) a stabilit ca pe data de 15 mai a fiecărui an să se aniverseze Ziua Internaţională a Familiei pentru a sublinia importanţa pe care comunitatea internaţională o acordă familiilor. La propunerea Institutului Român pentru Drepturile Omului şi a Patriarhiei Române, ziua de 15 mai a devenit zi de sărbătoare a familiei şi în România. Pentru anul 2021, Secretarul General al ONU, Antonio Guterres, a propus ca temă de reflecţie „Familiile şi noile tehnologii”.

Trilogia. Ultimul capitol

Mihai DORIN

Trilogia. Ultimul capitol

Drama universităţilor româneşti în primele decenii ale regimului comunist nu era un subiect lesne de acceptat la începutul anilor ’90 de comunitatea academică. Istoricul Dănuţ Doboş a constatat acest decalaj dintre subiectul istoric şi receptori, preferând, pentru început să se adreseze publicului larg.

pulspulspuls

De ai noştri fug toţi ca dreacul de tămâie

De ai noştri fug toţi ca dreacul de tămâie

Nu ştim dacă aţi observat în ultimele zile cam cât de tare a decăzut Iaşul, odată cu penaliada marilor cârmaci liberali, dar haideţi să vă atragem noi atenţia la un aspect care poate v-a scăpat. 

Caricatura zilei

Rabla

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.