anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

sambata, 10.12.2022

Administrator nou pentru Palatul Braunstein

GALERIE
Palatul_Braunstein
  • Palatul_Braunstein
- +

Palatul Braunstein va fi administrat de Muzeul Municipal. Clădirea, refăcută cu fonduri europene, va găzdui în special centre culturale. Muzeul Municipal va prelua în administrare atât bunurile imobile, cât şi pe cele mobile. 

Valoarea totală a acestora este de 26,3 milioane lei. În prezent, clădirea este administrată de Direcţia Fond Locativ, având în vedere că, înainte de reabilitare, în imobil au fost locuinţe sociale. „

Reabilitarea palatului a avut ca scop reintegrarea acestuia în circuitul turitic şi implicarea locaţiei în diverse evenimente socio-culturale şi lingvistice. Prin implementarea proiectului, clădirea şi-a schimbat funcţiunea sa mixtă din comerţ şi locuinţe sociale în clădire cu destinaţie culturală, în care se vor desfăşura activităţi specifice acestei funcţiuni”, se arată într-un raport de specialitate întocmit de funcţionarii Primăriei.

Raportul este parte din documentaţia suport pentru aprobarea, miercuri, a unei hotărâri în Consiliul Local (CL) prin care va fi oficializată predarea spre administrare a Palatului Braunstein la Muzeul Municipal. 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.