anunturi
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi

Advertorial (P)

Admiterea la Școala Postliceală FEG Iași 2019

GALERIE
FEG
 • FEG
- +

Perioada de inscriere: mai - septembrie 2019

Cine se poate inscrie?

Admiterea la Școala Postliceală FEG Iași 2019 Absolventii de liceu, cu sau fara diploma de bacalaureat, indiferent de varsta si formatie profesionala (conditia minima – absolvirea unui liceu), care urmaresc obiective cum ar fi: dobandirea de noi abilitati profesionale, perfectionare, formare continua – pentru a deveni mai competitivi pe piata muncii.

Inscrierea:

Pentru inscriere veti prezenta, la sediul FEG din str. Cuza-Voda nr. 1, Iasi, un dosar care va contine:

 • Diploma de studii (in copie si original)
 • Diploma de bacalaureat sau Certificat de absolvire a liceului
 • Foaie matricola (in copie si original) Carte de Identitate (in copie)
 • Certificat de nastere (in copie)
 • Certificat de casatorie (in copie, pentru doamne)
 • Adeverinţa medicala de la medicul de familie, care sa ateste ca este clinic sanatos si apt pentru a urma cursurile scolii postliceale
 • Cerere si contract tip (se vor completa la secretariatul FEG)
 • Doua fotografii tip buletin.

Nota: Absolventii de liceu din promotia 2019, care nu au intrat in posesia actelor de studii, se vor inscrie pe
baza unei adeverinte eliberate de catre scoala absolvita.

Admiterea

Se organizeaza sesiuni de admitere pentru locuri fara taxa si cu taxa, invatamant de zi.

Locuri fara taxa

Admiterea pe locurile fara taxa la specializarea Asistent medical generalist va consta intr-un test grila ce va cuprinde un numar de 60 de intrebari din anatomia si fiziologia omului( 40 de intrebari din Ghidul de admitere publicat pe site-ul scolii si 20 de intrebari la prima vedere). Examenul de admitere pentru locurile fara taxa, pentru specializarea Asistent medical generalist se va sustine in data de 31.08.2019.

Admiterea pe locurile fara taxa la specializarea Asistent medical generalist va consta intr-un test grila ce va cuprinde un numar de 60 de intrebari din anatomia si fiziologia omului (40 de intrebari din Ghidul de admitere publicat pe site-ul scolii si 20 de intrebari la prima vedere). Examenul de admitere pentru locurile fara taxa, pentru specializarea Asistent medical generalist se va sustine in data de 31.08.2019.

Ocuparea locurilor fara taxa de la celelalte specializari, se face in ordinea descrescatoare a rezultatelor obtinute la testul de admitere, calculate dupa urmatorul algoritm: (Ms+Mb)/2, unde: Ms – media anilor de studii si Mb – media de la examenul de bacalaureat.

Locuri cu taxa

Pentru locuri cu taxa, organizam sesiuni de admitere saptamanale, pana la data 28 septembrie 2019, in functie de numarul de locuri ramase disponibile pentru fiecare specializare.

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cum trebuie citite demersurile d-lui Macron de modificare a Tratatului UE (II)

Alexandru LĂZESCU

Cum trebuie citite demersurile d-lui Macron de modificare a Tratatului UE (II)

Într-un fel chiar şi Eurovisionul a arătat de ce mulţi europeni, mai ales cei din grupul nordic şi de pe flancul estic, nu au deloc încredere că o Europă suverană sub comandă franco-germană, decuplată de „anglo-saxoni”, le-ar putea asigura securitatea.

opinii

Cântăreţul cântăreţilor

Briscan ZARA

Cântăreţul cântăreţilor

Era o situaţie aproape incredibilă. E ca şi cum ai accepta la un concert de operă pe cineva care nu are voce decât de cântat sub duş, doar că să primească şi acela un salariu, din milă, din compasiune sau vreun interes. De fapt nu cred că exagerez dacă zic că în asta constau de fapt eşecurile pe bandă rulantă din toate domeniile de activitate din această ţară: lipsa de profesionalism a oamenilor.

Te văd abătut, nu ai vrea să vorbim despre asta?

Cristina DANILOV

Te văd abătut, nu ai vrea să vorbim despre asta?

Avem o provocare imensă, tocmai conștientizăm că sinuciderea există, că este o situație care necesită intervenție urgentă, că depășește situația în care cineva vrea doar să atragă atenția. Am auzit pe cineva spunând „Hai să vorbim despre sinucidere ca să nu mai vorbim despre sinucideri”, așa că va trebui, că ne place sau nu, să vorbim despre asta.

Preşedintele îngrijorării noastre

Mihai DORIN

Preşedintele îngrijorării noastre

Trăim vremuri grele, războiul e la fruntarii, starea de sărăcie şi depresie a populaţiei se adânceşte, iar ca un blestem cu repetiţie, clasa politică a coborât la cel mai de jos nivel de competenţă din toată istoria noastră post-decembristă. 

pulspulspuls

Iată un pasaj care trebuie citit cu mare atenţie şi cu băgare de seamă

Iată un pasaj care trebuie citit cu mare atenţie şi cu băgare de seamă

Stimaţi ieşeni, vă oferim pe astăzi un pasaj, unul mic dar tare interesant, din rechizitoriul care a dus la condamnarea la 10 ani a fostului premare de Bucureşti Sorin Oprescu. 

Caricatura zilei

Putkirnson

Editia PDF

Bancul zilei

Doi rechini : - Ce faci, ma? - Am fost bolnav... - Pai, ce-ai avut?  - Am mâncat un general rus si o saptamân (...)

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.

  X