Admiterea la Școala Postliceală FEG Iași (P)
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
Oala cu Gust
anunturi

miercuri, 20.10.2021

Admiterea la Școala Postliceală FEG Iași (P)

GALERIE
admitereFEG
 • admitereFEG
- +

Admiterea la Școala Postliceală FEG Iași -  Perioada de inscriere: mai – septembrie 2021

Cine se poate inscrie?

Absolventii de liceu, cu sau fara diploma de bacalaureat, indiferent de varsta si formare profesionala (conditia minima – absolvirea unui liceu), care isi propun sa dobandeasca o calificare de nivel superior, recunoscuta in UE.

Inscrierea:

Pentru inscriere veti prezenta, la sediul FEG din str. Cuza-Voda nr. 1, Iasi, un dosar care va contine:

 • Diploma de bacalaureat sau Certificat de absolvire a liceului (in copie si original)
 • Foaie matricola (in copie si original)
 • Carte de Identitate (in copie)
 • Certificat de nastere (in copie)
 • Certificat de casatorie (in copie, pentru doamne)
 • Adeverinţa medicala de la medicul de familie, care sa ateste ca este clinic sanatos si apt pentru a urma cursurile scolii postliceale
 • Cerere si contract tip (se vor completa la Secretariatul FEG)
 • Doua fotografii tip buletin.

Nota: Absolventii de liceu din promotia 2021, care nu au intrat in posesia actelor de studii, se vor inscrie pe nbaza unei adeverinte eliberate de catre scoala la care si-au finalizat studiile.

Va puteti preinscrie si online, la adresa: https://www.feg.ro/ro/scoala_postliceala_feg_iasi/pre-inscriere-online/

Admiterea

Se organizeaza sesiuni de admitere pentru locuri fara taxa si cu taxa, invatamant de zi.

Locuri fara taxa

Admiterea pe locurile fara taxa la specializarea Asistent medical generalist va consta intr-un test grila ce va cuprinde un numar de 60 de intrebari din anatomia si fiziologia omului( 40 de intrebari din Ghidul de admitere publicat pe site-ul scolii si 20 de intrebari la prima vedere). Examenul de admitere pentru locurile fara taxa, pentru specializarea Asistent medical generalist se va sustine in data de 27.08.2021.

Ocuparea locurilor fara taxa de la celelalte specializari, se face in ordinea descrescatoare a rezultatelor obtinute la testul de admitere, calculate dupa urmatorul algoritm: (Ms+Mb)/2, unde: M– media anilor de studii si Mb – media de la examenul de bacalaureat.

Locuri cu taxa

Pentru locuri cu taxa, organizam sesiuni de admitere saptamanale, pana la data 30 septembrie 2021, in functie de numarul de locuri ramase disponibile pentru fiecare specializare.

Proiecte de mobilitate Erasmus+

Cursantii Scolii Postliceale FEG Iasi pot concura in vederea participarii de stagii de practica organizate in parteneriat transnational, in Spania, Norvegia, Danemarca, Turcia si Portugalia. In anul scolar 202-2022, se vor organiza stagii Erasmus si pentru cursantii din anul I, de la specializarile Stilist si Analist Programator.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Iluzii guvernamentale

Lucian DÎRDALA

Iluzii guvernamentale

Aparent, desemnarea domnului Cioloş a fost un gest politic inutil, de natură a consuma în zadar timp şi energie. În realitate, ea a avut rolul de a oferi partidelor din fostul arc guvernamental ceva mai mult timp de gândire şi, în special pentru PNL, de decantare a opţiunilor pe termen mediu.

Filmuletul zilei

opinii

Un model discret, iradiant...

Florin CÎNTIC

Un model discret, iradiant...

Zilele trecute l-am sărbătorit pe Alexandru Zub la Mănăstirea Văratic, loc de reflecţie şi ospitalitate pentru multe figuri emblematice ale culturii noastre contemporane. Cum Înalt Prea Sfinţitul Teofan, Mitropolitul Moldovei, face pentru marele istoric mai mult decât Academia şi autorităţile locale la un loc, aş vrea, ca modestă reverenţă, să readuc în faţa cititorilor un text revelator pentru efigia lui Al. Zub, model cultural şi uman pentru mulţi dintre noi, un partener de dialog exemplar, ieri şi azi.

Serafima

Radu PĂRPĂUȚĂ

Serafima

Serafima nu amintea deloc în înfăţişare de un serafim. Nu ştiu la ce s-o fi gândit maică-sa, când i-a dat acest nume - Serafima, poate originea ei basarabenească s-o fi condus spre acest nume, căci numele se întâlneşte la ruşi. Nu găsesc decât explicaţia că, nu-i aşa, orice gâscă îşi visează puii lebede. 

Întâlniri internaţionale Enescu (II)

Alex VASILIU

Întâlniri internaţionale Enescu (II)

Tinerii participanţi la Concursul de cânt vocal organizat la Paris în paralel cu festivalul Rencontres Internationales Georges Enesco au avut de demonstrat pregătirea în trei domenii muzicale: aria de operă clasică sau romantică, aria sau liedul modern şi liedul compus de George Enescu. Sunt experienţe muzicale ce le-au deschis deja, unora, calea spre scenele de spectacol, de recital, având în vedere cerinţele teatrelor lirice şi oportunităţile înregistrării pe disc a unor programe inedite. 

pulspulspuls

Cum se va tranşa duelul amazoanelor de la USR Iaşi? Iată câteva indicii!

Cum se va tranşa duelul amazoanelor de la USR Iaşi? Iată câteva indicii!

Vorbeam ieri aicea despre cum de s-a făcut şi s-au aranjat cărţile politicii încât dipotata Monika de la Iaşi a luat faţa în partid, la nominalizarea ca menistru al digitalizării, unora mai bine înfipţi ca ea pe lângă şefi. 

Caricatura zilei

Suspiciune...

Editia PDF

Bancul zilei

Cercetatorii ardeleni au descoperit ca oricâta mâncare le-ai da musafirilor, tot se îmbata.  

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Ar trebui închise școlile dacă se trece de 6 la mie?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.