anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Admiterea la Școala Postliceală FEG Iași (P)

GALERIE
admitereFEG
 • admitereFEG
- +

Admiterea la Școala Postliceală FEG Iași -  Perioada de inscriere: mai – septembrie 2021

Cine se poate inscrie?

Absolventii de liceu, cu sau fara diploma de bacalaureat, indiferent de varsta si formare profesionala (conditia minima – absolvirea unui liceu), care isi propun sa dobandeasca o calificare de nivel superior, recunoscuta in UE.

Inscrierea:

Pentru inscriere veti prezenta, la sediul FEG din str. Cuza-Voda nr. 1, Iasi, un dosar care va contine:

 • Diploma de bacalaureat sau Certificat de absolvire a liceului (in copie si original)
 • Foaie matricola (in copie si original)
 • Carte de Identitate (in copie)
 • Certificat de nastere (in copie)
 • Certificat de casatorie (in copie, pentru doamne)
 • Adeverinţa medicala de la medicul de familie, care sa ateste ca este clinic sanatos si apt pentru a urma cursurile scolii postliceale
 • Cerere si contract tip (se vor completa la Secretariatul FEG)
 • Doua fotografii tip buletin.

Nota: Absolventii de liceu din promotia 2021, care nu au intrat in posesia actelor de studii, se vor inscrie pe nbaza unei adeverinte eliberate de catre scoala la care si-au finalizat studiile.

Va puteti preinscrie si online, la adresa: https://www.feg.ro/ro/scoala_postliceala_feg_iasi/pre-inscriere-online/

Admiterea

Se organizeaza sesiuni de admitere pentru locuri fara taxa si cu taxa, invatamant de zi.

Locuri fara taxa

Admiterea pe locurile fara taxa la specializarea Asistent medical generalist va consta intr-un test grila ce va cuprinde un numar de 60 de intrebari din anatomia si fiziologia omului( 40 de intrebari din Ghidul de admitere publicat pe site-ul scolii si 20 de intrebari la prima vedere). Examenul de admitere pentru locurile fara taxa, pentru specializarea Asistent medical generalist se va sustine in data de 27.08.2021.

Ocuparea locurilor fara taxa de la celelalte specializari, se face in ordinea descrescatoare a rezultatelor obtinute la testul de admitere, calculate dupa urmatorul algoritm: (Ms+Mb)/2, unde: M– media anilor de studii si Mb – media de la examenul de bacalaureat.

Locuri cu taxa

Pentru locuri cu taxa, organizam sesiuni de admitere saptamanale, pana la data 30 septembrie 2021, in functie de numarul de locuri ramase disponibile pentru fiecare specializare.

Proiecte de mobilitate Erasmus+

Cursantii Scolii Postliceale FEG Iasi pot concura in vederea participarii de stagii de practica organizate in parteneriat transnational, in Spania, Norvegia, Danemarca, Turcia si Portugalia. In anul scolar 202-2022, se vor organiza stagii Erasmus si pentru cursantii din anul I, de la specializarile Stilist si Analist Programator.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

O reformă care nu se va face (II)

Cătălin ONOFREI

O reformă care nu se va face (II)

Poveste cu doi înecaţi.

opinii

Mahalaua digitală

Florin CÎNTIC

Mahalaua digitală

Deşi nu prea îmi pierd timpul cu comentariile sterile de pe social media, nu încetez să mă minunez de ticăloşia, prostia delirantă şi reaua credinţă care parazitează până la sufocare opiniile articulate, chiar dacă uneori provocatoare din bula mea, ale lui Dan Alexe, Sorin Ioniţă sau Mădălin Hodor. Când scriam acest text, în urmă cu foarte mulţi ani, credeam că se va atenua în timp cotcodăceala otrăvită a smintiţilor care intervin obraznic şi contondent pe internet. După cum vedem azi, maladia s-a agravat.

A plecat ministrul. Ce ne facem?

Ioan Alexandru TOFAN

A plecat ministrul. Ce ne facem?

Aşadar, o lege scurtă şi clară (150 de pagini sau chiar 120 este deja prea mult), generală şi fără elanuri civilizatoare, împreună cu o responsabilitate mare acordată celor care predau şi învaţă. Nu ştiu dacă este soluţia potrivită. Dar măcar ne putem gândi la ea, ca alternativă la începuturile care nu se mai termină ale reformelor din educaţie şi la legile care vor să fie săpate în piatră cu mina de la pix.

Despre copilărie (I)

Radu PĂRPĂUȚĂ

Despre copilărie (I)

Copilăria mea a coincis cu primii ani ai deschiderii „domniei” lui Ceauşescu, când se instaurase o efervescenţă în societatea românească. M-am gândit să povestesc despre perioada aceea, fiindcă este bine să nu uităm învăţămintele de atunci. 

pulspulspuls

Amantele dezvoltatorilor imobiliari din târg. Scurt ghid erotic pentru developeri

Amantele dezvoltatorilor imobiliari din târg. Scurt ghid erotic pentru developeri

Astăzi vom trece în revistă câte ceva din comportamentul hormonal de vârsta aproape septuagenară a unor dezvoltatori imobiliari din târgul nostru, stimaţi telespectatori. 

Caricatura zilei

Tractorul

Editia PDF

Bancul zilei

Un sofer de TIR opreste la un popas, comanda un sandwich, o cafea si o placinta. Intra trei motociclisti rai, unul îi man&ac (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.