Admiterea la USV Iași (P)
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi

miercuri, 19.01.2022

Advertorial

Admiterea la USV Iași (P)

GALERIE
sediu-usamv-iasi
 • sediu-usamv-iasi
- +

Înscrie-te la una dintre cele patru facultăți ale Universității de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” din Iași (fosta USAMV), alege DOMENII VITALE pentru VIITOR!

Pandemia cauzată de COVID 19 ne-a arătat că noi, oamenii, putem renunța la foarte multe lucruri, dar nu și la mâncare. De asemenea, ne-a mai demonstrat faptul că România, în pofida potențialului ei agricol și alimentar, este încă tributară importurilor. Împreună putem schimba această stare de fapt. Alege USV Iași, unde găsești tot ce ai nevoie pentru a te forma ca specialist în diverse domenii agroalimentare.

Educația la USV Iași înseamnă:

 •  Cum poți controla un domeniu vital – Alimentația?

 •  Ce se întâmplă de la materia primă, prelucrarea produselor alimentare, până la produsul finit, controlat și expertizat!

 •  De ce Agricultura sustenabilă implică multă cunoaștere, tehnologie, inovare și cercetare?

 •  Cum pot milioane de oameni să fie hrăniți în vremuri de schimbări climatice?

Din 12 iulie, START admiterii online și la sediul facultăților

Universitatea de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” din Iaşi este alături de absolvenții de liceu care au promovat examenul de Bacalaureat pentru a face un nou pas important al vieții lor. Studenții noștri învață de la cei mai buni profesori să se adapteze la o stare și o lume în schimbare.
Ne adaptăm continuu schimbărilor prin care trecem și ne dorim să fim cât mai aproape de tineri şi familiile acestora, asigurându-i că înscrierea la facultăţile de Agricultură, Horticultură, Ingineria Resurselor Animale și Alimentare şi Medicină Veterinară se face în condiții de siguranță.

Înscrie-te ➡️ http://admitere.uaiasi.ro/

Pentru a vedea ce spun studenţii, profesorii, dar și ABSOLVENŢII despre USV Iaşi şi ce au însemnat studiile aici pentru cariera lor, te invităm pe https://www.facebook.com/uaiasi/

#USVIasicredeinTINEri

Alege un domeniu stabil și o viitoare carieră de succes!

Alege oferta USV Iași și vei avea un loc de muncă sigur, stabil și interesant, după terminarea studiilor universitare.

Dacă vei alege oferta USV Iaşi vei beneficia de resurse științifice, didactice, materiale, financiare de excepţie pentru mediul universitar din regiunea de Nord Est a României:

   • condiţii excelente pentru pregătirea teoretică şi practică, săli de curs;

  • laboratoare, seminarii, câmpuri experimentale, baze de practică proprii, laboratoare dotate cu aparatură de specialitate de ultimă generaţie, clinici veterinare;

  •  bibliotecă dotată cu toate facilităţile pentru informare;

  •  atelierele de microproducție, amplasate într-o clădire modernă, care este dedicată specializărilor din cadrul Ingineriei produselor alimentare;
campus studențesc în cea mai frumoasă zonă a Iaşului;

  •   peste 1600 locuri de cazare;

  •   peste 30 la sută de studenţi bursieri;

  •   parteneriate internaționale de colaborare cu universități similare de pe 5 continente și din 32 de ţări;

  •   mai multe informații pe: www.uaiasi.ro.

Admiterea în cadrul USV Iaşi se va desfășura astfel:

 *pentru studii universitare de LICENȚĂ:

  - 12 – 23 iulie 2021 programele de studii organizate de

Facultatea de Agricultură ( http://uaiasi.ro/agricultura/ )

Facultatea de Horticultură ( http://uaiasi.ro/horticultura/ )

Facultatea de Ingineria Resurselor Animale și Alimentare ( http://uaiasi.ro/zootehnie/ )

Facultatea de Medicină Veterinară ( http://uaiasi.ro/medicina/ )

*pentru studii universitare de MASTER:

5– 15 iulie înscrierea candidaților

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Dialog pre-diplomatic între Rusia şi Occident (I)

Lucian DÎRDALA

Dialog pre-diplomatic între Rusia şi Occident (I)

Dacă Moscova doreşte un cadru bilateral de discuţii cu SUA, prin care să-şi etaleze statutul de mare putere, este bine să îl aibă: orice ţâfnă occidentală este, în acest moment, contraproductivă.

Filmuletul zilei

opinii

Ziua Culturii Naţionale Underground

Florin CÎNTIC

Ziua Culturii Naţionale Underground

15 ianuarie a intrat deja în imaginarul colectiv ca o zi fastă! Dar ce-ar fi să sărbătorim şi ziua de 14 ianuarie, ziua de naştere, acum 75 de ani, a lui Luca Piţu, un eseist erudit şi muşcător, unul dintre corifeii culturii alternative, neoficiale, underground. El, care a fost în timpul dictaturii mentorul „Grupului de la Iaşi”, cred că ar binemerita o reverenţă postumă chiar în aceste zile cu focuri de artificii culturale. Iată, deci, ce scriam, sub titlul „Minus Eminescu”, cu şapte ani în urmă, la plecarea sa, într-o zi de iunie care devansa şi ea o comemorare eminesciană:

Legaţi de glie (II)

Radu PĂRPĂUȚĂ

Legaţi de glie (II)

Relatam în prima parte a articolului toate încercările mele nereuşite de a obţine detaşarea în învăţământ dintr-un judeţ în altul, din judeţul Bacău în judeţul Iaşi, pe vremea Împuşcatului. Eram ca „legaţi de glie” de legi ceauşiste, ca şi robii de pe vremea ceea, când vrabia mălai Viteazul. Aşa că până la urmă am venit cum se spunea într-un scheci COPILĂ, o dulce copilă, adică C-O PILĂ. 

Dan Eremia Grigorescu - regizorul imaginii fotografice (I)

Alex VASILIU

Dan Eremia Grigorescu - regizorul imaginii fotografice (I)

Între coperți de albume publicate de-a lungul deceniilor în România și în Franța, în coperți de volume cuprinzând evocări și texte scrise la anii tinereții, în spațiile generoase ale expozițiilor devenite subit neîncăpătoare pentru imensitatea peisajelor, pentru geometria variabilă a liniilor și formelor naturale adăpostite în memoria peliculei, în obiectele-fragmente de artă meșteșugite spre finalul secolului al XIX-lea și începutul secolului următor, se ascund fărâme din povestea fascinantă a lui Dan Eremia Grigorescu.

pulspulspuls

Iacătă-l pe cel mai supărat ales al partidoiului de la Iaşi: i-au luat boii de la bicicletă!

Iacătă-l pe cel mai supărat ales al partidoiului de la Iaşi: i-au luat boii de la bicicletă!

Unul dintre cei mai nemulţumiţi aleşi locali de la partidoi faţă de ultimele numiri sau avansări din filială cică ar fi, aşa este, aţi ghicit: conţilierul Mugurel, stimaţi telespectatori. 

Caricatura zilei

Ca între prieteni

Editia PDF

Bancul zilei

Doi tipi, amândoi casatoriti, stau de vorba: – Nu stiu ce sa ma mai fac! De câte ori vin acasa, dupa ce am ba (...)

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.

  X